dene farkı görürsün.
Soft format atıp tekrar yükledım belleyi sonuç yine aynı .
sorun ne?
neler yüklü telınde uygulama olarak
Telefona gömülü programlar harıc ıbse yok bı opera mobile var o kadar kafayı yıycem ya ben bu telefonu guc tasarruufunda sessızde kullanıcak butun performansını hiç ediceksemneden aldımki :S Garantıye yollamalıyım sence ?neler yüklü telınde uygulama olarak
Telefona gömülü programlar harıc ıbse yok bı opera mobile var o kadar kafayı yıycem ya ben bu telefonu guc tasarruufunda sessızde kullanıcak butun performansını hiç ediceksemneden aldımki :S Garantıye yollamalıyım sence ?
bul wıdgetıne gır ordakı ayarlardan açık olanları kapalı yap birde mağazadan app stop uygulamasını indır teldekı açık uygulamaları kapat
Bu süre içerisinde telefon gsm modundaydı ama , ekran parlaklığı devamlı açıktı diyebilirim otomatikten çıkardım yani , çok sık görüşme yaptım ve toplam 1 saate yakın fruit ninja oynadım birde şehirler arası yol yaptım navigasyonu kullandım hani onuda meraktan kullandım bilmediğim yol değildi yani
yol bitene kadarda açıktı ve navigasyon açıkken 3g ye aldım birde ara sıra telefonu kurcaladım tema, market vs cart curt . Yani androidden sonra bunun şarjı bana vay be dedirtti .ben cuma gecesi şarja koydum 1.5 saat falan şarj etti sonra tasarruf moduna alıp yattım c.tesi sabahı kalkınca tasarruf modundan çıkardım ve şarja daha şimdi koydum tekrar ve şarj uyarısı daha vermemişti gün ortasında telefon kapanmasın diye koydum şarja yani 2 gün gitti dahada giderdiBu süre içerisinde telefon gsm modundaydı ama , ekran parlaklığı devamlı açıktı diyebilirim otomatikten çıkardım yani , çok sık görüşme yaptım ve toplam 1 saate yakın fruit ninja oynadım birde şehirler arası yol yaptım navigasyonu kullandım hani onuda meraktan kullandım bilmediğim yol değildi yani
yol bitene kadarda açıktı ve navigasyon açıkken 3g ye aldım birde ara sıra telefonu kurcaladım tema, market vs cart curt . Yani androidden sonra bunun şarjı bana vay be dedirtti .
Birde şu var ben ne kalibrasyon yaptım nede telefonu öyle saatlerce şarjda tuttum. Hatta telefonun içinde gelen ilk şarjı bitirmeden şarja koydum ve tam dolmadan şarjdan çıkardım bunlara rağmen tam performans alıyorum .
Birde kesin haberiniz vardır ama bilmeyenler yada kullanmayanlar için nokia nın burada ve şimdi uygulamasını şiddetle tavsiye ediyorum . markette var .. Bu uygulamaya bayıldım resmen . Bu uygulama sayesinde abuk subuk weather widgetleri kullanmaya gerek kalmıyor . Uygulamaya girince direk anlık ve ileriki tarihlerin hava durumunu gösteriyor ve doğru olarak. Ayrıca o anda etrafımdaki etkinlikleri , yemek yerleri vs vs güncel ve doğru şekilde gösteriyor. En çok hoşuma giden de lokasyon olarak istanbul değilde o anda bulunulan semti gösteriyor .