Apkenv ile Android Oyunları N9'da

dawid

Üye
sevgili kardesim bu olay ileride terminal siz olabilirmi acaba saygilar

PriZm

Üye
sevgili kardesim bu olay ileride terminal siz olabilirmi acaba saygilar
Terminal çok kolay bir yöntem. gerekli kodları bildikten sonra herşeyi yapabilirsiniz terminal üzerinden.
ama ileride uygulamalar kısayol olarak açılacak şekilde geliştirilebilir tabi

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

Terminal çok kolay bir yöntem. gerekli kodları bildikten sonra herşeyi yapabilirsiniz terminal üzerinden.
ama ileride uygulamalar kısayol olarak açılacak şekilde geliştirilebilir tabi

şu anda o da var ancak ilk olarak bu işlemlerin yapılması gerekiyor.

Tepkiler: Cihanî Sultan

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Termianelde arrows bar kullanarak yukarı tuşuna basıp kodları yazmadan getirebilirsiniz zaten

- - - Eklendi - - -

Bu arada maşallah Serdar ne bulduysan yüklemişsin

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
bunlar oyunlar sadece. dahası var.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Dahasını mzelden yolla bir ara merak ediyorum benim de işime yarayan birşeyler çıkar sanırım şu apkenv i ben de deneyeceğim şimdi kodlu kurulum mu yapayım kodsuz mu Serdar?

Hep böyle acayip şeylerle uğraşmak istedim ama bir türlü buna imkan veren telefonum olmadı

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Dahasını mzelden yolla bir ara merak ediyorum benim de işime yarayan birşeyler çıkar sanırım şu apkenv i ben de deneyeceğim şimdi kodlu kurulum mu yapayım kodsuz mu Serdar?

ben ssh'den kodsuz kurulum yaptım. Bilgisayardan dosyaları yerleştirdim.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

ben ssh'den kodsuz kurulum yaptım. Bilgisayardan dosyaları yerleştirdim.

dökümanda da kodsuz kurulumda ssh tavsiye edilmiş neyse ben fileboxdan kodsuz yapayım bakalım çalışacak mı Hata halinde pm atarım Serdar

- - - Eklendi - - -

N9 unuz varsa hiçbirşeyi beklemek zorunda değilsiniz,yaparsınız kullanırsınız! Gün geçtikçe bu cihazı daha çok seviyorum Apk için teşekkürler Serdar kardeşim

Tepkiler: pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
bu arada birden fazla oyun da açabilirsiniz bu yöntemle.

PriZm

Üye

Note 2 yerine N9'mu alsam ne geliştirilmeye tamamen açık çünkü

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

Jolla nedir o konuda bir bilgim yok?
Jolla Nokia N9'u geliştiren kişilerin kurduğu şirket. Nokia yönetimi microsoftla anlaşma yapınca bu kişilerin bazıları ya işten çıkarıldı ya da kendileri işi bıraktı. Haliyle Nokia N9'a olan Nokia desteği de bitmiş oldu bu vesileyle. Kuruluş yerleri Finlandiya olmasına karşın ana merkezleri Hong Kong'da konumlanacak. Şu anda cihazlarını apple'ın yaptığı gibi çin menşeili bir şirkete yaptırıyorlar iki haftaya kadar da ilk cihazlarını ve yeni meego'yu tanıtacaklar. Bu meego N9'dakinden daha akıcı ve optimize olacak büyük olasılıkla.

Tepkiler: ~N.A.W.Y~

PriZm

Üye

saifish yeni adıyla, nokiadan ayrılan meego topluluğunun nokia desteği ile nokiadan bağımsız kurduğu...ooff toparlayamadım

2 hafta sonra ilk modelleri çıkacak ha? hmm bekleyelim bakalım.eğer alırsam ilk defa farklı ve tanımadığım bir marka cihaz alacağım

tek kusur destek işte ama o da zaten yarımda olsada linux'un faydasıyla android uygulamaları çalıştırılabiliyor..

Meego nun üstüne androidden başka sistem kurulabiliyormu?