-Oruc
Üye
-
Konu Sahibi
-
senin sorunun erişim noktasının ayarsız olması ayarlar hücresel aglar sonra erişim noktası oradan internet olanı seç sorunun düzelecektirArkadaşlar benim bir sorum olcak kaç gündür uğraşıyorum format atıyorum ama hep aynı sorun var.... bu 21 24 ve 30 eylul guncellemelerinin hepsinde mobil verim kendi kendine kapanıyor... Ayrıca internete giriyorum hata veriyor H+ yazıyor ama giremiyorum arada giriyor ama yine bir kaç sayfa gezdikten sonra yine hata evriyor facede internet browser de operada hepsinde interneti kullanamıyorum acaba genel bir hat sıkıntısı mı var diye yanımdaki arkadaşıma sordum onun neti canavar gibiydi (ikimizinde vodafone) .. buna bir çözüm yokmudur...
Ustam dediğiniz gibi yaptım şu dalvik temizlemesini manuel olarak dediğiniz gibi yaparak atıyorum zaten ... şu bahsettiğiniz orjinal kernel sürümü veya dosyası ayrıca mevcut mu belki hata oradan kaynaklanıyordur...Şebeke veya romun hatalarından olabilir.
İstersen romu tekrar kur. Kurmadan önce manuel wipe yap. Wipe dalvic cache, cache ve factory reset yap... Sonra kur romu. Başka wipe yapma. Kernel değiştirme. Orijinal gelen kerneli ile kullan. Olmazsa başka uygun modem flashlayarak denersin... Farklı bir yöntem bulursam bilgilendiririm
synı şeyden bahsediyoruz zatenBu arada internet noktasına bak
Live seçili ise interneti seç
senin sorunun erişim noktasının ayarsız olması ayarlar hücresel aglar sonra erişim noktası oradan internet olanı seç sorunun düzelecektir
yada kullandıgın hattın sitesine gir ayarları el ile yap gene sorunun düzelecektir
Bu arada internet noktasına bak
Live seçili ise interneti seç
Dostum teldeyizsynı şeyden bahsediyoruz zaten
DEDİGİM GİBİ YAPSAN GENE DÜZELİR LİVE OLANI DEGİLDE İNTERNET OLANI SEÇUstalarım ben hiç internet ayarlarıyla oynamıyorum... Vodafone hattında otomatik alınıyor diye biliyorum daha öncekielrde de hiç manuel onalrı kurmadım..
DEDİGİM GİBİ YAPSAN GENE DÜZELİR LİVE OLANI DEGİLDE İNTERNET OLANI SEÇ
OTOMATİK ALDIGI İÇİN SKINTI YARATIYOR
Ayar falan yapmayacaksın. Sadece seçili olan erişim noktasına bak. Live seçili ise onu internet yapUstalarım ben hiç internet ayarlarıyla oynamıyorum... Vodafone hattında otomatik alınıyor diye biliyorum daha öncekielrde de hiç manuel onalrı kurmadım..
DZELMİŞ OLMASI LAZIM SORUN OLURSA BURALARDAYIZŞuan internet seçtim daha önceleri buralra girmiştim görememiştim deniyorum hemen bi download yapıcam bakalım indiriyor mu
Vodafone kullananların çoğu bu şekilde hata alıyorŞuan internet seçtim daha önceleri buralra girmiştim görememiştim deniyorum hemen bi download yapıcam bakalım indiriyor mu
Bend eo şekidle magdur olanalrdanımVodafone kullananların çoğu bu şekilde hata alıyor
Live seçili olmasından ötürü
Gerisi donanımsal veya yazılımsaldr
REMİX İ Birkere kullandım cok ısınma yasadım bırakmıştım
..uan dokto kullanıyorum 7.0.3 olanı hiç skıntı yasatmadı
Hangi sürümü kullandin bilmiyorum ama ben 5.5.6 yı kullanıyorum cidden çok güzelREMİX İ Birkere kullandım cok ısınma yasadım bırakmıştım
..uan dokto kullanıyorum 7.0.3 olanı hiç skıntı yasatmadı
https://www.maxicep.com/forum/konu/...y-i9300-dokdo-project-7-1-0-29-9-2015.960190/Bend eo şekidle magdur olanalrdanımBilgileriniz sayesinde düzelttik diğer arkadaşlara ve size çok teşekkürler
Bu bahsettiğiniz dokto forumda var mı denemek isterdim doğrusu...
Maxicepte yok sanırımBend eo şekidle magdur olanalrdanımBilgileriniz sayesinde düzelttik diğer arkadaşlara ve size çok teşekkürler
Bu bahsettiğiniz dokto forumda var mı denemek isterdim doğrusu...
suan hatırlamıyorum ama ben sadeligi severim sadece bir tema yetiyor bana cm nin akıcılıgı hosuma gitti hep şarj önemli degil ama işte sadece ısınması sorun olduHangi sürümü kullandin bilmiyorum ama ben 5.5.6 yı kullanıyorum cidden çok güzel
Cm arayüzünü hiç sevmem
Ama resurrection remix sayesinde ısındım cm ye...
biz olurruzda eksikmi olur maxicepteMaxicepte yok sanırım
Xda da var.
Edit ; varmış :-D
Ben qs de aldığım şarj performansının da aynısını rr de alıyorumsuan hatırlamıyorum ama ben sadeligi severim sadece bir tema yetiyor bana cm nin akıcılıgı hosuma gitti hep şarj önemli degil ama işte sadece ısınması sorun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?