Püf Noktası Windows 10 Mobile Tweakler

Sponsorlu Bağlantılar

Paylaşımımı Nasıl Buldunuz ?

• Çok İyi

Kullanılan: 34 97.1%
  • Gereksiz

Kullanılan: 1 2.9%

• Kullanılan toplam oy
    35
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Söylediğiniz hatalarla karşılaştığımı hatırlıyorum ama çözmek için ekstra bir şey yaptığımı (ne yaptığımı da) hatırlamıyorum.
Servisler kısmından WindowsPhoneIpoverusb servisinin açık olduğundan emin olun.
Telefonu ve bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin
ya da xap deployer deneyin bazen Microsoft'un uygulaması hata verince bu uygulama yükleyebiliyor.

En son ihtimal telefonu sıfırlamayı deneyebilirsiniz;
Telefonu sıfırladıktan sonra ilk açılışta interneti kapatın olabildiğince az kullanın yani (unlock için gerekiyor sanırım) mağazadan güncelleme yapılmamasına dikkat edin yani.
önce root tool yükleyip aktif edin sonra diğerlerini yüklemeyi deneyin olması lazım

Hım.. :hmmm son Yapı'yı kurup sıfırlama yapmıştım tekrar deneyeyim bakayım.
İlgin için teşekkürler :)

@afwerker Kardeş bu 4 adım tamam ama sonrasında aşağıdaki hataları alıyorum. Bir bakar mısınız sorun neymiş?

1.Adım: Windows Phone SDK 8.1 Yazılımını Yüklüyoruz. Buradan :
2.Adım: Telefondan Ayarlar > Güncelleştirme ve güvenlik > Geliştiriciler için > Geliştirici Modu yazana tıklıyoruz
3.Adım: Root Tool Uygulamasını bu adresten indirip Windows Phone Application Deployment (8.1) İle Telefonumuza yüklüyoruz.
4.Adım: Telefon üzerinden ROOT TOOL Uygulamasını açıyoruz
Root Tool Uygulamasına Aşağıda JAİLBREAK LUMİA yazısına tıklıyoruz
CAPABİLİTY UNLOCK yazısına Tıklıyoruz ve Tamam diyoruz. SUCCESS :) Yazısı çıkacak işlem tamamdır .

Servisler kısmından WindowsPhoneIpoverusb servisinin açık olduğundan emin olun.
Telefonu ve bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin
ya da xap deployer deneyin bazen Microsoft'un uygulaması hata verince bu uygulama yükleyebiliyor.

En son ihtimal telefonu sıfırlamayı deneyebilirsiniz;
Telefonu sıfırladıktan sonra ilk açılışta interneti kapatın olabildiğince az kullanın yani (unlock için gerekiyor sanırım) mağazadan güncelleme yapılmamasına dikkat edin yani.
önce root tool yükleyip aktif edin sonra diğerlerini yüklemeyi deneyin olması lazım

Servisler kısmından WindowsPhoneIpoverusb servisinin açık olduğundan emin olun. derken?
Diğer söylediklerini zaten yapmıştım.
Olmadı T.V. kuralım ya.

FontChange_Release_ARM_v0.2
WPTweaker_Release_ARM_1.4.3_-_kwanice

Yüklerken aldığım hatalar:

Xsodia

Xsodia

Üye
Evet Dün itibariyle WPTweaker kurmada başarızlık yaşadım.
Tel: Lumia 925
Versiyon 1511.10586.107
İlk yaptığım Wp8.1 cyan dönüş yapmaktı.Çünkü her yeni gelen update sonrası cihaz ayarlarında çakışma yaşanabiliyor.
şimdi konunun özüne gelirsek.Şimdiyedek gelen bütün updateler de sorun yaşamadan WPTweaker ve DHT FontChange xaplarını yükledim.
Ama dün yükleyemedim.Flashlayıp w10m 1511.10586.107 versiyonunu tekrar yükledim (mağaza güncellemelerini halen yapmadım.)
Roottool xap. başarılı bir şekilde yüklendi ve cabability unlock yaptım
WPTweaker ve DHT FontChange hata almadan yükledim.
Daha sonrası fontumu değiştirdim arkasından Device Diagonstics Hub uygulamasını mağazadan yükledim( Full sürüm) tabi geliştirici seçeneklerin gerekli izni verdim ama daha sonrası WPTweaker ve DHT FontChange çalışmamaya başladı.
problem yarata n uygulama Device Diagonstics Hub izni kapatıp cihazı kapatıp açtıktan sonra yine çalışıyor

Son düzenleme:
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Evet Dün itibariyle WPTweaker kurmada başarızlık yaşadım.
Tel: Lumia 925
Versiyon 1511.10586.107
İlk yaptığım Wp8.1 cyan dönüş yapmaktı.Çünkü her yeni gelen update sonrası cihaz ayarlarında çakışma yaşanabiliyor.
şimdi konunun özüne gelirsek.Şimdiyedek gelen bütün updateler de sorun yaşamadan WPTweaker ve DHT FontChange xaplarını yükledim.
Ama dün yükleyemedim.Flashlayıp w10m 1511.10586.107 versiyonunu tekrar yükledim (mağaza güncellemelerini halen yapmadım.)
Roottool xap. başarılı bir şekilde yüklendi ve cabability unlock yaptım
WPTweaker ve DHT FontChange hata almadan yükledim.
Daha sonrası fontumu değiştirdim arkasından Device Diagonstics Hub uygulamasını mağazadan yükledim( fu ll sürüm) tabi geliştirici seçeneklerin gerekli izni verdim ama daha sonrası WPTweaker ve DHT FontChange çalışmamaya başladı.
problem yarata n uygulama Device Diagonstics Hub izni kapatıp cihazı kapatıp açtıktan sonra yine çalışıyor

alla alla :hmmm
Hangi araçları kullandın linkini atar mısın?
Ben kaç oldu denemedim Root Tools hariç diğerlerini yüklemekte hata aldım her seferinde. (Bu son Yapı'da denemedim)
Olmadı siz bi el atarsanız çok sevinirim.

humanhunter

humanhunter

Üye
Mevcut unlock yöntemleri eksta+bilgi uygulamasını kullanarak sistemi açmakta.telefonu sıfırlayın ekstra bilgi uygulamasını Güncellemeyin.root tool yerine bu uygulamayı kullanın. uygulama da önce templates bölümündeki "Restore NDTKsvc" seçeneğini işaretleyin "apply" deyin. telefonu yeniden başlatıp yine templates kısmından içerisinde "live" geçen seçenekleri işaretleyip apply yapın.daha sonra font changer vb gibi uygulamaları rahatça yukleyebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Xsodia ve BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Mevcut unlock yöntemleri eksta+bilgi uygulamasını kullanarak sistemi açmakta.telefonu sıfırlayın ekstra bilgi uygulamasını Güncellemeyin.root tool yerine bu uygulamayı kullanın. uygulama da önce templates bölümündeki "Restore NDTKsvc" seçeneğini işaretleyin "apply" deyin. telefonu yeniden başlatıp yine templates kısmından içerisinde "live" geçen seçenekleri işaretleyip apply yapın.daha sonra font changer vb gibi uygulamaları rahatça yukleyebilirsiniz
Hım, tamam arkadaşım şuan sıfırlamada cihaz. Deneyelim bakalım teşekkür ediyorum :)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Rica ederim :) sorun çıkarsa yine yardımcı olmaya çalışırım

Eyvallah arkadaşım, şimdi deniyorum.
@humanhunter telefonu sıfırladıktan sonra, interneti kapatıp ayarlardan geliştirici modu açıp bendeki Application Deployment 8.1 Portable uygulamasıyla attığınız linkteki uygulamayı yüklediğimde bu hatayı aldım. Sorun nedir acaba ? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Xsodia
humanhunter

humanhunter

Üye
Eyvallah arkadaşım, şimdi deniyorum.
@humanhunter telefonu sıfırladıktan sonra, interneti kapatıp ayarlardan geliştirici modu açıp bendeki Application Deployment 8.1 Portable uygulamasıyla attığınız linkteki uygulamayı yüklediğimde bu hatayı aldım. Sorun nedir acaba ? :hmmm

bununla deploy etmeyi deneyin

• Beğen
Tepkiler: Xsodia ve BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
bununla deploy etmeyi deneyin
Yükledim bu seferde tıklayınca daha açılmadan atıyor, pf bu sorunlar da hep beni buluyor zaten :angry:
istersen t.v. ile bir de sen bak

• Beğen
humanhunter

humanhunter

Üye
  • Beğen
Xsodia

Xsodia

Üye
kardeşim visual stüdio 2013 veya 2015 kurlumu pc de

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ne Kadar Resi Eklemişsin :D

• Beğen
Xsodia

Xsodia

Üye
Şimdi kardeşim senin sorun yazılımsal olabilir.
ilk önce Şunları bir kur ama daha önce wp8 sdk ile alakalı aşağıdaki araçları sil

Daha sonra verdiğim linkteki :

Sdk paketini yükle ilk sdk 8.0 yükle
sonra 8.1 yükle zaten dos sistemli ikiside.Sdk 8.0 xap için gerekli sdk 8.1 hem xap hemde appx ve appxbundle gibi uzantılara sahip dosyaları yüklemek için gerekli birde visual studio 2013 lazım appx dosyalarını o olmadan yükleyemezsin visual studio 2015 de yükleyebilirsin ama boyutu çok yüksek olduğu için ben 2013 kullanıyorum
Son olarak ben bu uygulama yükleme kounsunda çook araştırdım ve birbiriyle uyumlu sdk 8.0 ve sdk 8.1 bunları bulabildim sonuçları belirtirsen sevinirim
Ne Kadar Resi Eklemişsin :D

Ne demek istedin anlayamadım? :D

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
ilk önce Şunları bir kur ama daha önce wp8 sdk ile alakalı aşağıdaki araçları sil

sonra 8.1 yükle zaten dos sistemli ikiside.Sdk 8.0 xap için gerekli sdk 8.1 hem xap hemde appx ve appxbundle gibi uzantılara sahip dosyaları yüklemek için gerekli birde visual studio 2013 lazım appx dosyalarını o olmadan yükleyemezsin visual studio 2015 de yükleyebilirsin ama boyutu çok yüksek olduğu için ben 2013 kullanıyorum
Son olarak ben bu uygulama yükleme kounsunda çook araştırdım ve birbiriyle uyumlu sdk 8.0 ve sdk 8.1 bunları bulabildim sonuçları belirtirsen sevinirim

Konuya Diyorum Baya Resim Eklemişsin Maşallah Diyorum :D

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Öncelikle ilgin ve yardımın için çok teşekkür ediyorum.
Arkadaşın verdiği linkteki yazılım programı ile hallettik çok şükür.. :)
Bu arada VS 2013 değil 2015 yüklü :gul:

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Xsodia

Xsodia

Üye
Bende teşekkür ederim
Yani sorun Yazılımsal dimi

biltek

biltek

Üye
wp 10 için de varmı