BLasTeaR
Üye
Söylediğiniz hatalarla karşılaştığımı hatırlıyorum ama çözmek için ekstra bir şey yaptığımı (ne yaptığımı da) hatırlamıyorum.
Servisler kısmından WindowsPhoneIpoverusb servisinin açık olduğundan emin olun.
Telefonu ve bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin
ya da xap deployer deneyin bazen Microsoft'un uygulaması hata verince bu uygulama yükleyebiliyor.
En son ihtimal telefonu sıfırlamayı deneyebilirsiniz;
Telefonu sıfırladıktan sonra ilk açılışta interneti kapatın olabildiğince az kullanın yani (unlock için gerekiyor sanırım) mağazadan güncelleme yapılmamasına dikkat edin yani.
önce root tool yükleyip aktif edin sonra diğerlerini yüklemeyi deneyin olması lazım
Hım..
son Yapı'yı kurup sıfırlama yapmıştım tekrar deneyeyim bakayım.İlgin için teşekkürler

@afwerker Kardeş bu 4 adım tamam ama sonrasında aşağıdaki hataları alıyorum. Bir bakar mısınız sorun neymiş?
1.Adım: Windows Phone SDK 8.1 Yazılımını Yüklüyoruz. Buradan :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2.Adım: Telefondan Ayarlar > Güncelleştirme ve güvenlik > Geliştiriciler için > Geliştirici Modu yazana tıklıyoruz
3.Adım: Root Tool Uygulamasını bu adresten indirip Windows Phone Application Deployment (8.1) İle Telefonumuza yüklüyoruz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4.Adım: Telefon üzerinden ROOT TOOL Uygulamasını açıyoruz
Root Tool Uygulamasına Aşağıda JAİLBREAK LUMİA yazısına tıklıyoruz
CAPABİLİTY UNLOCK yazısına Tıklıyoruz ve Tamam diyoruz. SUCCESS
Yazısı çıkacak işlem tamamdır .Servisler kısmından WindowsPhoneIpoverusb servisinin açık olduğundan emin olun.
Telefonu ve bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin
ya da xap deployer deneyin bazen Microsoft'un uygulaması hata verince bu uygulama yükleyebiliyor.
En son ihtimal telefonu sıfırlamayı deneyebilirsiniz;
Telefonu sıfırladıktan sonra ilk açılışta interneti kapatın olabildiğince az kullanın yani (unlock için gerekiyor sanırım) mağazadan güncelleme yapılmamasına dikkat edin yani.
önce root tool yükleyip aktif edin sonra diğerlerini yüklemeyi deneyin olması lazım
Servisler kısmından WindowsPhoneIpoverusb servisinin açık olduğundan emin olun. derken?
Diğer söylediklerini zaten yapmıştım.
Olmadı T.V. kuralım ya.
FontChange_Release_ARM_v0.2
WPTweaker_Release_ARM_1.4.3_-_kwanice
Yüklerken aldığım hatalar: