oznkrts
Üye
bi tekrar deneyeyim ama bazı şeyler telefonu Anlamadığım bi şekilde ısıtıyorben senin dediğin gibi bir sorun yaşamadım 930 da
Burarada buda benim cihaz
bi tekrar deneyeyim ama bazı şeyler telefonu Anlamadığım bi şekilde ısıtıyorben senin dediğin gibi bir sorun yaşamadım 930 da
bi tekrar deneyeyim ama bazı şeyler telefonu Anlamadığım bi şekilde ısıtıyor
yo ısınması dogru da kasma veya sesle ilgili hiç bir sıkıntı yok belki sizde kurulu uygulamalardann veya başka bir nedenden dolayı olabilir
Hocam biraz konu dışı ama bunları neyle çektin on numara çıkmışbi tekrar deneyeyim ama bazı şeyler telefonu Anlamadığım bi şekilde ısıtıyor
Ipad air le çektimHocam biraz konu dışı ama bunları neyle çektin on numara çıkmış

Turuncusu gerçekten 10/10 puanı hak edecek dizaynda. Umarım ben de bulabilirimbi tekrar deneyeyim ama bazı şeyler telefonu Anlamadığım bi şekilde ısıtıyor

Umarım bulursunuz yeşil rengide çok Güzeldir ama Türkiye'ye bi tane dahi gelmemiş renklilerin özelliği var bu arada her ne kadar resimde belli olmasada alttan Neon ışığı yakılmış gibi parlama yapıyorTuruncusu gerçekten 10/10 puanı hak edecek dizaynda. Umarım ben de bulabilirim![]()
O düşünceleri herkes yaşıyor korkmaBende almayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum fakirliğim engel oluyor![]()

Tam beni anlatmışsın kardeşimO düşünceleri herkes yaşıyor korkma
Yeni telefon çıkıyor almayı düşünüyorsun cüzdanın kıpırdamaya başlıyor tam alayım diyorsan bide fiyatı görünce dur durduğun yerde fakirlik başına vurdu herhalde deyip geçiyorsun.![]()

aşırı derecede ısınıyormuş bunu göz önünde bulundur bence.
Aslında ısınma çok fazla değil. Daha doğrusu ısınan ekran. Telefonun arka kısmında ısınma çok fazla değil. Hele Lumia 830'u Candy Crash Saga ile Xperia Z1'le karşılaştırdım. Xperia telefon geldiğinde telefonu kulağıma getirmeyecek kadar ısınırken Lumia 830'da ısınma sıfırdı.Bu lumia 930'un ısınma olayı hala o kadar sorunlu mu? Bir iki mağazada gördüğümde bütün cihazlar soğuk yada ılık olurken 930 bildiğiz sanki yanıyordu.
Denim ile düzeldi deniyor ama ne kadar düzeldi? Normal mi ısınıyor yoksa hala aşırı mı ama sadece eski haline nazaran daha az mı?
İçerideki ısıyı daha çabuk dışa atıyor. Bu da kısa zamanda ısındı hissi verse de aslında daha çabuk soğumayı sağlıyor.bu arada metalin de ısısnmaya çok etkisi var.
1520Bende Lumia 920 telefonumu emekliye ayırmayı düşünmüyorum Lumia 830 Lumia 930 hangisini alayım sizce