Esendağlı
Üye
Kamera lumia dan sorulur.....du,hala slow motion yok.iphone 6 lar harika slow motion çekimler yapabiliyorlar.bence bu 4k dan daha önemli idi.Kamera Lumia dan sorulur![]()
Kamera lumia dan sorulur.....du,hala slow motion yok.iphone 6 lar harika slow motion çekimler yapabiliyorlar.bence bu 4k dan daha önemli idi.Kamera Lumia dan sorulur![]()
bir 930 ve 1520 kamerası bence iphone 6 dan çok çok daha iyi ama seninde dediğin gibi 4 k yerine slow motion gelse daha iyi olurdu.Buna da şükür.Kamera lumia dan sorulur.....du,hala slow motion yok.iphone 6 lar harika slow motion çekimler yapabiliyorlar.bence bu 4k dan daha önemli idi.
videoda dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama 930 video modunda odaklanmış S6 fotoğraf modda odaklanmış yani neyi nasıl ne şekilde test etmişler anlayamadım ?? anlayan varsa anlatırsa sevinirimMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şöyle söylim foto modunda sürekli ois çalışması gereksiz batarya tüketirbir 930 ve 1520 kamerası bence iphone 6 dan çok çok daha iyi ama seninde dediğin gibi 4 k yerine slow motion gelse daha iyi olurdu.Buna da şükür.
videoda dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama 930 video modunda odaklanmış S6 fotoğraf modda odaklanmış yani neyi nasıl ne şekilde test etmişler anlayamadım ?? anlayan varsa anlatırsa sevinirim
100km/s hızla giderken asfalta çakılan Lumia 930
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ziyaret edilen yerleri kapatabilirsiniz. Bunun dışında hareket verisi tek başına çalışan bir görev değil. Diğer uygulamaların hareket verisini kullanmasını engelleyebilirsiniz.tekrar lumia 930 a döndüm ama sıfır bulamayıp teşhir ürünü aldım media markttan şu anlık bi sıkıntısı yok gibi inşallah pişman olmam
930 için hareket verisini kapamanın bir yolu yok mu @papakudioflu
Sağlık ve Fitness uygulaması yüklü onu da kaldırmak istemiyorum ama adınlarımı da saymasın bu şekilde olmuyo sanırım uygulama ayarında kapama yokZiyaret edilen yerleri kapatabilirsiniz. Bunun dışında hareket verisi tek başına çalışan bir görev değil. Diğer uygulamaların hareket verisini kullanmasını engelleyebilirsiniz.
Konumu kapatınca hepsi kapanıyor.Sağlık ve Fitness uygulaması yüklü onu da kaldırmak istemiyorum ama adınlarımı da saymasın bu şekilde olmuyo sanırım uygulama ayarında kapama yok
konum ayarları kapalı olsa bile hareket verisi çalışıyor kapama şansımız yok sanırımKonumu kapatınca hepsi kapanıyor.![]()
tekrar lumia 930 a döndüm ama sıfır bulamayıp teşhir ürünü aldım media markttan şu anlık bi sıkıntısı yok gibi inşallah pişman olmam
930 için hareket verisini kapamanın bir yolu yok mu @papakudioflu
Teşhir ürünü L 930 u kaça aldınız?
Ben şarj durumunu çok ciddiye almıyorum sonuçta çok farklar olmuyor diye düşünüyorum tabi kendi kullandığım şekilde baz alıyorum ve arada ciddi farklar çıkmıyor çok çok bir saat oynuyorŞöyle söylim foto modunda sürekli ois çalışması gereksiz batarya tüketirNokia da bunu bildiği için fotoda ois ancak odaklama anında çalışmaya başlıyor sadece kamera modunda sürekli çalışıyor ois. ÇOK mantıklı. S6 da ise ois hep açık gereksiz batarya tüketimi yapabilir
![]()