Microsoft Markalı Telefon Satmak Nokia'dan Daha Zor..valla rengi çok hoş ama sırf rengi bu şekilde diye ekstra para verilmez ama alanıda olacaktır tabiki
evet haklısın .Bizim gibi 3.dünya ülkelerinde microsoftun az reklam yapması ve doğru dürüst cihazı tanıtmamalarından kaynaklanıyor.Nokianın eski zamanlarında bangır bangır reklam ve tanıtım yapılırdı ama MS bu konuda sıkıntılıMicrosoft Markalı Telefon Satmak Nokia'dan Daha Zor..
Lumia 920'den çok daha iyi. Öncelikle Snapdragon 800 batarya kullanımı konusu da cimri. OLED ekran da daha az batarya kullanıyor.930 un şarj süresi de 920 gibi çok zayıf mı bilen var mı acaba
Yok,920 den baya baya iyiymiş @papakudioflu930 un şarj süresi de 920 gibi çok zayıf mı bilen var mı acaba
ustam istanbul da fatih civarına gelirsen bu konuda sana çok yardımcı olabilirim sizin gibi birinin 930 görememesi gerçekten çok üzücüLumia telefonlara ulaşmak zaten zor, birde böyle özel renkler olunca adeta mucize lazım ulaşmak için.ben bir lumia fanı olarak hiç canlı canlı 930 görmedim,1520 yi bile zor bulabildim görmek için.Bu ms nin hiçmi pazarlama stratejisi yok ya. @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation
valla rengi çok hoş ama sırf rengi bu şekilde diye ekstra para verilmez ama alanıda olacaktır tabiki
evet haklısın .Bizim gibi 3.dünya ülkelerinde microsoftun az reklam yapması ve doğru dürüst cihazı tanıtmamalarından kaynaklanıyor.Nokianın eski zamanlarında bangır bangır reklam ve tanıtım yapılırdı ama MS bu konuda sıkıntılı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
hatırlayanlar bilir bu reklamı
zaten onu başarabilen biri aynı gün gitsin bi şans oyunu oynasın tutma olasılığını bi düşün!Türkiye'de 930 bulmayı başarıp üstüne bir de turuncu veya yeşil rengini bulabilenlerdeki şansın çeyreği bende olaydı neler yapmazdım :/
@NextmanGelse de alsak
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İnşşallah diyelim ama Çin'lilere uydurmasın RAbbim Her An akıl kayabilir durumda bir iş bir de özel telefon ihtiyacım var ancak mali açıdan iyi hesap yapmak lazım uzun yıllardır iOS ve Android kullanıyorum. Geçiş biraz düşündürüyor. Windows platformunu Pc üzerinde işim gereği takip etmekle yetinebilirimAbi seni de wp ailesinin bir neferi olarak görmek istiyoruz artık
Hocam iki-üç hafta önce Kayseride yeraltı çarşılarında turuncu 930 gördüm birkaç tane ama dün aynı yerden geçtim yoktu büyük ihtimal çok az geliyor 2-3 tane onlarıda satınca tekrar getirtmiyorlar sanırsamLumia telefonlara ulaşmak zaten zor, birde böyle özel renkler olunca adeta mucize lazım ulaşmak için.ben bir lumia fanı olarak hiç canlı canlı 930 görmedim,1520 yi bile zor bulabildim görmek için.Bu ms nin hiçmi pazarlama stratejisi yok ya. @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation
Çok güzel yaaa. Altın kaplama mı yoksa renk olarak mı altınMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız