Telefon Tavsiyesi LG G3, HTC One M8, Iphone 6 Sizce hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

TheLion33

Üye
    Konu Sahibi
LG G3, HTC One M8, Iphone 6 Sizce hangisi?
Bu 3 telefon arasında çok ciddi bi kararsızlık içerisindeyim. Beni en az 2 sene götürecek bi cihaz arıyorum.

+ Apple'ın yazılımsal kalitesi malum, 2 seneyi çok rahat götürür fakat ios'un arayüzünü hiç beğenmiyorum ve fonksiyonel değil, 16 gb yeter mi diye düşünüyorum, şarjı yine sıkıntı olur mu diye düşünüyorum, ancak uzunca bi süre de kullanabileceğimi biliyorum.

+ Htc m8'in ise kasası çok fazla sağlam ve eski telefonum htc one'dan da gayet memnundum (emanet olmasa onu hiç bırakmayacaktım zaten) ama m8'lerin kameralarında pembeleşme, ekranın yanlarında piksel kaybının çok yaşandığını duydum.

+ G3 ise gözdem, hem incelediğimde en çok onu beğendim, hem fonksiyon olarak, özellik olarak hepsinden iyi. Amaa hem kasası hem de yazılımı ne kadar sağlamdır kasmadan problem çıkarmadan beni 2 sene götürür mü bunu kestiremiyorum.

Yardım bekliyorum çok aradayım. Yazacak olanlara şimdiden teşekkürler.

byAndroid

byAndroid

Üye
İphone 6

Sucrofe

Sucrofe

Üye
3 telefon arasında iPhone 6 ama ben Note 4'ü öneriyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ilk önce beğenmediğin s6 yı neden seçenek olarak yazdın pekii:)ikinci olarak ben bu üçü arasından kalite olarak s6 yı öneriyorum ama özellikleri bakımından ise g3 u öneriyorum.birde bu seçenekler haricinde z2 yi şiddetle tavsiye ediyorum(buda benden olsun):)

furkankaya559758

Üye
Ben olsam One M8 veya iPhone 6 seçerdim.

berkoto38

berkoto38

Üye
bnce bunlar yerine z2 al gefek saglamlıkta gerek performans olarak en iyi tel. İllaki bunlardan diyosan g3

oznkrts

oznkrts

Üye
Ios sevmiyorsan bence almasan daha iyi o seçeneklerin arasında ben htc yi seçerdim internette yazan her şeye inanmamak gerek lg G3 te aşırı bi Isınma olayı var bunların dışında lumia 930ada bakmanı tavsiye ederim :)

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
Seçenekler arasında iPhone 6 varken karasızlığa düşmen çok saçma

TheLion33

Üye
    Konu Sahibi
@Esendağlı s6 dedigin iphone6 sanirim, begenmiyorum demedim aksine kaliteli vs dedim sadece arayuzu eksik.

@Sucrofe samsung katiyen almam.

@oznkrts isinma problemini ilk defa senden duydum. Sadece isinmasin diye telefonun onlemler aldigini biliyordum.

oznkrts

oznkrts

Üye
@Esendağlı s6 dedigin iphone6 sanirim, begenmiyorum demedim aksine kaliteli vs dedim sadece arayuzu eksik.

@Sucrofe samsung katiyen almam.

@oznkrts isinma problemini ilk defa senden duydum. Sadece isinmasin diye telefonun onlemler aldigini biliyordum.

Bende bu siteden gelen yorumlara dayanarak söylüyorum ekranın çok ısıttıgını ve pili sömürdügünü Söylüyorlar

TheLion33

Üye
    Konu Sahibi
Esendağlı

Esendağlı

Üye
evet iphone 6 demek istedim,pardon.

xmustx

xmustx

Üye
htc one m8 daha uygun

Murat Alper

Murat Alper

Üye
İphone 6 rahat 2 sene götürür seni

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
iPhone'da 16 gb yetersiz kaldığı için 16 GB iPhone 6 karşısında M8 öneriyorum. 64 yada 128 GB alıcam diyene kesinlikle iPhone öneririm ama malesef iPhone ancak 16 GB alabilirim diyorsan bunu önermiyorum.

M8 Android'in IOS'udur, anladığım kadarıyla akıcı çalışan ve fonksiyonel bir sistem istiyorsun, bu ihtiyacı M8 görür. Z3 Compact seçeneğini herkese önerdiğim gibi sanada en azından bir kıyaslamanı, göz önünde bulundurmanı öneriyorum.G3 muhabbetine hiç girmiyorum. ;)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Desire eye al

ANIL

ANIL

Admin
Hafızanın yetmesi senin kullanımına bağlı bir durum. Yetmeyeceğini düşünüyorsan 32GB modeller daha uygun olur. Dediğin gibi iPhone 6'yı uzun süre sıkıntı yaşamadan kullanırsın. Sadece belirli oyunları ve uygulamaları kullanırım diyorsan iPhone 6 iyi bir tercih olur.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
alical33

alical33

Üye
iphone 6 al bence en sağlam yazılım onda sonuçta m8 de hiç fena değil ama m8 eye yi bekleyebilirsin 6 almazsan

MaxPowerr

MaxPowerr

Üye
hiç düşünmeden iphone 6 derim

0MG90

0MG90

Üye
iOS istiyorsan direk iPhone al zaten. Onun dışında M8 veya Z3 öneririm.