Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiLG G3, HTC One M8, Iphone 6 Sizce hangisi?
Ben kullanıcı değilim kardeş tamir yazılım vesaire yaparım. Nexus geldi onada yazılım attım oda yurt dışı cihazı olduğu için güncellemeyi görmedi. Manuel olarak rom indirip kurduk. Ama android işletim sistemi en stabil bu cihazlarda çalışıyor. Oda Google'ın olduğu için.
Ben kullanıcı değilim kardeş tamir yazılım vesaire yaparım. Nexus geldi onada yazılım attım oda yurt dışı cihazı olduğu için güncellemeyi görmedi. Manuel olarak rom indirip kurduk. Ama android işletim sistemi en stabil bu cihazlarda çalışıyor. Oda Google'ın olduğu için.
dün lg g3 güncelleme geldi kendi kendine güncelleme attı senin güncelleme atmıyor dediğin telefonlar eski android sürümü veya eski telefondur su ana günümüzdeki telefonlar kendi kendine güncelleyebiliyorlar bu arada odin diye tutturmussun örnek olarak ace güncellemez kendini s4 s5 note 3 note 4 kendi kendine günceller kısacası senin anlayacğın şekilde ios 5 ile ios 8 aynı değildir
dün lg g3 güncelleme geldi kendi kendine güncelleme attı senin güncelleme atmıyor dediğin telefonlar eski android sürümü veya eski telefondur su ana günümüzdeki telefonlar kendi kendine güncelleyebiliyorlar bu arada odin diye tutturmussun örnek olarak ace güncellemez kendini s4 s5 note 3 note 4 kendi kendine günceller kısacası senin anlayacğın şekilde ios 5 ile ios 8 aynı değildir
Ya kardeşim anlatamadım galiba bak ben bu işleri yapıyorum. İçinde olan biriyim sana gördüklerimi yaşadıklarımı söylüyorum. Ben sadece odin kullanmıyorum bir sürü box ve program kullanıyorum. iPhone en eskisinden yenisine böyle bir sorun yaratmadı. [emoji6]
TheLion33
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar g3 sipariş verdim sonunda konu amacına ulaştı bence, alakasız tartışmalar da olmuş başlık kapatılabilir, herkese teşekkürler.