aynen kardeşim alırsam 32gb alıcam zaten sağolasın kullanandan yorum almak daha iyiKardesim 32gb bulabilirsen ve paran yeterse kesinlikle G3 kendim kullaniyorum 16gb sini cok guzel bir telefon ancak 16gb ve 32gb arasinda 1gb ram farki var
Android istiyorum diyor arkadas?6 yı al
Android istiyor arkadas dedigim gibi bir de zaten jailbreak gerektiren bir şey yok ios da bir de garantisi var iken cok mantiksiz ancak dedigin gibi stabil tek + si ordaiPhone 6 al seni çok rahat 2 yıl hatta daha fazla idare eder ama 16 gb olanını değil. 64 gb olanını alamanı tavsiye ederim. iOS her yönden kaliteli stabil bir işletim sistemidir. Tabi iPhone alıyorsan mutlaka jeal break yapıp öyle kullan o zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. [emoji6]
Android istiyor diye biz fikir beyan etmeyeceğiz yani. Tek artısı stabil olması değil her yönden artı. Diğer markalar senede 10 tane model çıkarıp senin elindeki telefonun değerini düşürüyor. Ama iPhone öyle değil fiyatı düşmez çünkü senede 2 tel çıkarır. Artı jeal break garanti dışı bırakmaz. Restore edersin gönderirsin garantiye kimse birşey anlamaz.Android istiyorum diyor arkadas?
Android istiyor arkadas dedigim gibi bir de zaten jailbreak gerektiren bir şey yok ios da bir de garantisi var iken cok mantiksiz ancak dedigin gibi stabil tek + si orda
Iste dusundugun gibi degil onu telefondan tamamen kaldirmak oyle kolay degil servis tek bir sey dahi bulsa direk garanti iptal +G3 degeri dusecek bir telefon degil eger g2 hala adindan soz ettiriyorsa sen dusun.Android istiyor diye biz fikir beyan etmeyeceğiz yani. Tek artısı stabil olması değil her yönden artı. Diğer markalar senede 10 tane model çıkarıp senin elindeki telefonun değerini düşürüyor. Ama iPhone öyle değil fiyatı düşmez çünkü senede 2 tel çıkarır. Artı jeal break garanti dışı bırakmaz. Restore edersin gönderirsin garantiye kimse birşey anlamaz.
Tamamen kaldırıyorum garanti hiç bir şekilde birşey anlamaz. [emoji6] Lg benim hoşuma gitmedi gitmiyor. Adından söz ettirmesi ayrı birşey piyasada satılıp ilgi görmesi ayrı ben aynı zamanda tamir işi ilede uğraştığım için piyasayı biliyorum. Örnegin şu an en çok aranan tel iPhone 5s günde en az 2 kişi soruyor. [emoji6] ama hiç lg soran görmedim. Ama alıp kullanan var.Iste dusundugun gibi degil onu telefondan tamamen kaldirmak oyle kolay degil servis tek bir sey dahi bulsa direk garanti iptal +G3 degeri dusecek bir telefon degil eger g2 hala adindan soz ettiriyorsa sen dusun.
Telefon tamiri ayri satis ayri sana gelmez baska yere gider sana sunu soyliyim sirf bu yuzden televizyon kanallarinda satilan telefonlara insanlar inaniyor.Tamamen kaldırıyorum garanti hiç bir şekilde birşey anlamaz. [emoji6] Lg benim hoşuma gitmedi gitmiyor. Adından söz ettirmesi ayrı birşey piyasada satılıp ilgi görmesi ayrı ben aynı zamanda tamir işi ilede uğraştığım için piyasayı biliyorum. Örnegin şu an en çok aranan tel iPhone 5s günde en az 2 kişi soruyor. [emoji6] ama hiç lg soran görmedim. Ama alıp kullanan var.