Telefon Tavsiyesi LG G3, HTC One M8, Iphone 6 Sizce hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
G3

TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye
M8 tavsiyem veya z3 ve z3 compact

man20

man20

Üye
iphone 6

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bir şeyi düzeltip gideyim. Bende G2 var, arkadaşımda G3 var. Şarj olarak G3'ün hiçbir sorunu yok. G2'ye yakın bir performans veriyor. Isınma sorunu da hiç olmadı. Olsa arkadaşım ilk bana söyler zaten :D

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
bazı arkadaşlar boş boş konuşmayı çok seviyor lg g3 kullanıyorum su ana rahatsız edecek hic ısınma olmadı asphalt 8 30 dk kadar oynuyorum normal bir ısınma oluyor kesinlikle rahatsız edecek kadar bir ısınma değil pil ömrü olarak çok hızlı şarj oluyor 5-6 saat şarj oluyor batarya ise 1 günü rahat çıkarıyor hatta 2 gün ben sana lg g3 tavsiye ederim şimdi soracaksın neden öbür telefonları tavsiye etmedin diye şimdi iphone 6 alacaksın 16 gb sana kalacak 8-9 gb yer sd girişi yok yetecekmi müzik indiremiyorsun oyun apk yok herşey parayla ama hızlı paran çoksa al ama ben tavsiye etmem note 4 gelince kağıtta çok bir telefon sentetik testlerdede olsun ama videolarda incelemelerde 2k ekran ve toucwiz telefonu çok kasıyor bir süre sonra toucwiz malum kasmalar başlıyacak sony z3 ve compact bana hiç esnetik gelmiyor takoz gibi bilhassa arayüzü çok dandik duruyor htc m8 dersende bence çok pahalı 2 gb ram kamerası günümüz teknolojisinin yanında geri kalıyor ben lg g3 almadan önce çok araştırdım ve inceleme yaptım burda önemli olan senin ihtiyaçın olanı alabilmen bizler sadece fikir veriyoruz senin için en sağlıklısı gidip mağazada incelemen yardımcı olduysam ne mutlu bana ...:nargile:

• Beğen
Tepkiler: kaanpalaz, TheLion33 ve Legend8787

TheLion33

Üye
    Konu Sahibi
android istiyorum ama 2 seneyi çıkarmamasından çekiniyorum problem o.

Legend8787

Üye
Kesinlikle G3 diğerlerini düşünme bile.

3onur5

3onur5

Üye
şüphesiz iphone 6

2en

2en

Üye
Android Seviyorsan LG G3 (Ekranı Güzel oldugundan Dolayı)
İos Seviyorsan İphone 6

TheLion33

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar sağolun.
android seven biriyim tek şüphem beni yarı yolda bırakması yoksa bi saniye düşünmem g3 için ama yine de karar kıldım gibi %99 g3 alacağım.

kaanpalaz

kaanpalaz

Üye
Kardesim 32gb bulabilirsen ve paran yeterse kesinlikle G3 kendim kullaniyorum 16gb sini cok guzel bir telefon ancak 16gb ve 32gb arasinda 1gb ram farki var

TheLion33

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim 32gb bulabilirsen ve paran yeterse kesinlikle G3 kendim kullaniyorum 16gb sini cok guzel bir telefon ancak 16gb ve 32gb arasinda 1gb ram farki var
aynen kardeşim alırsam 32gb alıcam zaten sağolasın kullanandan yorum almak daha iyi

• Beğen
Tepkiler: kaanpalaz
hospiti

hospiti

Üye
6 yı al

silivriserdar

silivriserdar

Üye
iPhone 6 al seni çok rahat 2 yıl hatta daha fazla idare eder ama 16 gb olanını değil. 64 gb olanını alamanı tavsiye ederim. iOS her yönden kaliteli stabil bir işletim sistemidir. Tabi iPhone alıyorsan mutlaka jeal break yapıp öyle kullan o zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. [emoji6]

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bu üçü arasından iphone 6 tabi ki ama bunlar dışında xperia z3 kesinlikle kavga çıkartır :D

kaanpalaz

kaanpalaz

Üye
Android istiyorum diyor arkadas?
iPhone 6 al seni çok rahat 2 yıl hatta daha fazla idare eder ama 16 gb olanını değil. 64 gb olanını alamanı tavsiye ederim. iOS her yönden kaliteli stabil bir işletim sistemidir. Tabi iPhone alıyorsan mutlaka jeal break yapıp öyle kullan o zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. [emoji6]
Android istiyor arkadas dedigim gibi bir de zaten jailbreak gerektiren bir şey yok ios da bir de garantisi var iken cok mantiksiz ancak dedigin gibi stabil tek + si orda

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Android istiyorum diyor arkadas?

Android istiyor arkadas dedigim gibi bir de zaten jailbreak gerektiren bir şey yok ios da bir de garantisi var iken cok mantiksiz ancak dedigin gibi stabil tek + si orda
Android istiyor diye biz fikir beyan etmeyeceğiz yani. Tek artısı stabil olması değil her yönden artı. Diğer markalar senede 10 tane model çıkarıp senin elindeki telefonun değerini düşürüyor. Ama iPhone öyle değil fiyatı düşmez çünkü senede 2 tel çıkarır. Artı jeal break garanti dışı bırakmaz. Restore edersin gönderirsin garantiye kimse birşey anlamaz.

kaanpalaz

kaanpalaz

Üye
Android istiyor diye biz fikir beyan etmeyeceğiz yani. Tek artısı stabil olması değil her yönden artı. Diğer markalar senede 10 tane model çıkarıp senin elindeki telefonun değerini düşürüyor. Ama iPhone öyle değil fiyatı düşmez çünkü senede 2 tel çıkarır. Artı jeal break garanti dışı bırakmaz. Restore edersin gönderirsin garantiye kimse birşey anlamaz.
Iste dusundugun gibi degil onu telefondan tamamen kaldirmak oyle kolay degil servis tek bir sey dahi bulsa direk garanti iptal +G3 degeri dusecek bir telefon degil eger g2 hala adindan soz ettiriyorsa sen dusun.

Edit:Soyle bir sey de var iphone 4s ciktiginda 1700-2000 den satiliyordu su an 0'ı 1000 ikinci el 4s 500 tl

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Iste dusundugun gibi degil onu telefondan tamamen kaldirmak oyle kolay degil servis tek bir sey dahi bulsa direk garanti iptal +G3 degeri dusecek bir telefon degil eger g2 hala adindan soz ettiriyorsa sen dusun.
Tamamen kaldırıyorum garanti hiç bir şekilde birşey anlamaz. [emoji6] Lg benim hoşuma gitmedi gitmiyor. Adından söz ettirmesi ayrı birşey piyasada satılıp ilgi görmesi ayrı ben aynı zamanda tamir işi ilede uğraştığım için piyasayı biliyorum. Örnegin şu an en çok aranan tel iPhone 5s günde en az 2 kişi soruyor. [emoji6] ama hiç lg soran görmedim. Ama alıp kullanan var.

kaanpalaz

kaanpalaz

Üye
Tamamen kaldırıyorum garanti hiç bir şekilde birşey anlamaz. [emoji6] Lg benim hoşuma gitmedi gitmiyor. Adından söz ettirmesi ayrı birşey piyasada satılıp ilgi görmesi ayrı ben aynı zamanda tamir işi ilede uğraştığım için piyasayı biliyorum. Örnegin şu an en çok aranan tel iPhone 5s günde en az 2 kişi soruyor. [emoji6] ama hiç lg soran görmedim. Ama alıp kullanan var.
Telefon tamiri ayri satis ayri sana gelmez baska yere gider sana sunu soyliyim sirf bu yuzden televizyon kanallarinda satilan telefonlara insanlar inaniyor.
Ornegin flash tv de var bi tane ıxperia x8 diye
I(phone)
Xperia
Adam isterse 90 yasinda olsun torunundan oglundan falan filan duyuyor bunu aliyor ne cikiyor oyuncak veya hiyar cart curt
Bu konu disi ancak olay bu iphonenin bu kadar istek gormesi eskiden gelen ünü.
Ancak su anda cok rahat soyluyorum android ios dan daha iyi.Bazi insanlar telefondan muzik veya filim izlemek ister ancak ios da bunun icin itunes uzerinden satin alinmasi gerek markette ucretsiz muzik uygulamalari var ama ne kadar etkili?

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper