LG G3 İnceleme: 2014

Sponsorlu Bağlantılar

YENİÇeri1362

YENİÇeri1362

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 İnceleme: 2014
Bugün size Koreli üretici LG yeni akıllı telefon sunan derinlemesine bir inceleme getirmek ve şirketin bu sefer gerçekten birçok açıdan toz haline rekabeti başladı bir üst Android smartphone tasarlayarak, kendini aşmış. Bunu nasıl yaptığını bilmek ister misiniz? Okumaya ve tam ve ayrıntılı LG G3 incelememizi.



Biz Güney Kore'den LG G3 erken bir örnek almak için yönetilen, böyle bir cihaz ile üzerinde ellerini almak için bizim arzu oldu. Biz edinilen versiyonu teknik LG U + F400L olarak bilinen, o 3GB RAM ve dahili depolama 32 GB'a kadar destekler üst düzey modeli. LG U + iki şekilde Avrupa'yı ve ABD'yi ineceğim sürümü farklıdır. Öncelikle, Bloatware açısından - LG U + Akıllarında Kore müşterileri ile tasarlanmış özellikle, biz kesinlikle gerek olmazdı birkaç şüpheli önceden yüklenmiş uygulamalar sunuyor. İkinci olarak, Kore ağları ile kullanım için optimize edilmiş bir anten içeren bir T-DMB TV alıcısının dahil.

Lansmanından bu yana, ancak, biz de 2GB RAM ve depolama 16GB bir daha standart smartphone konfigürasyona sahip Batı pazarları için prepped son modelini elde etmiş.Biz ilk Computex 2014 sırasında LG G3 kullanmaya başladı ve sağ kapalı, biz LG'nin yeni amiral gemisi sunan bol etkilendik.Tabii ki daha sonra ele alacağımız bir kaç eksiklikleri vardır, ama genel kanı bu çok iyi rekabet gidiyordu top, top cihaz oldu.

Benim dostum Roland gelen LG G3 bu tam ve ayrıntılı bir video incelememizi unutmayın:


Donanım Genel Bakış
LG G3 ile bir üst aygıt olarak kenara high-end pahalı bileşenler bakıyoruz. Bahsettiğimiz gibi, iki varyantı, farklı bellek ve depolama kapasiteleri ile her vardır. Kore modelinde 3GB RAM boyutu biz standardını aramak istiyorum biridir. Günlük hayatta çoğu kullanıcı için bu fark büyük bir anlamı olmayabilir, ama daha RAM seçeneği varsa bizim gibi Geeks için, biz onu almaya gidiyoruz. Kaputun altında da onun dört 2.47GHz çekirdek piyasadaki en iyi mobil işlemci performansı sunan Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AC alıyorsanız. Bu, birçok öncü sınıf cihazlarda kullanılan aynı işlemci.



LG G3 daha büyük bir cihaz olmasına rağmen - 5.2 inç göre 5.5 inç ekran, LG G3 aslında LG G2 gördüm aynı 3,00 mAh batarya ile çalışır. Hangi LG G3 gerçekten üstünlük alanı, ekran ve kamera için bize getiriyor.



LG 2560 × 1440 piksel çözünürlüğe sahip Quad HD (qHD) ekrana istihdam için ilk büyük üreticileri arasında olduğunu. Bu çarpıcı görünüyor ve açıkçası gölgede Full HD görüntüler koyar. Full HD dönemi bitti, uzun QHD'dir dönemi yaşamak olduğunu.

Kamera aynı zamanda LG G2 vardı ne bina, yeni zemin kırılıyor - iyi 13MP arka sensörü bakan, kamera karanlıkta odaklanarak başka bir akıllı telefon kamera bile daha hızlı odaklama sağlıyor lazer otomatik odaklama tanıtıldı.

İki LG Modelleri
LG sunuyoruz iki model aşağı gelince, o size gerçekten fazladan RAM ve depolama ihtiyacı hissediyorum olsun veya olmasın bağlıdır, ve zevk için ek 50 Euro ödemek ister. Hafıza açısından, yapılacak daha az ikna edici argümanlar vardır - Performansta bir yumru olsun, ancak çoğu kullanıcı göreceksiniz şey olacaktır.

32GB seçimi birçok kullanıcı, ciddi bir oyun için yüksek-seviye akıllı telefon kullanmanın keyfini özellikle o kim çekebilir. Modern oyun alanı bol almak ve yalnız Anomali 2 gibi bir oyun üzerinde 1GB kadar iyi sürebilir zaman 16GB gerçekten işi yapmayacağım. Bu artık microSD kart üzerinde uygulama yüklemeye izin vermez ki Android 4.4.x Kit Kat özellikle doğrudur. İlginçtir, yeni Moto E Bu sorunu tamamen kaldırmak için yönetir - biz başkalarına aynısını ummuştum.



Dinlenme komuta Android ve temel paket uygulamalar - 16GB cihazda yüklü gerçek bellek 14.93GB ki, sadece 10GB etrafında kullanıcıya aslında mevcuttur. Kore'den vardı 32GB versiyonu istenmeyen bloatware ile dolu olsa da, yine de son kullanıcı için kullanılabilir depolama 22TR sunmayı başardı. Ben kesinlikle cihazlar 13MP kam bazı çok yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını alma yeteneğine sahip, özellikle LG G3 32GB versiyonunu tavsiye ederim, artı ile başa çıkmak için 4K video da var. Benim için bir 32GB dahili depolama yüklemek artık 'amiral gemisi' olduğunu iddia cihazlarda standart olmalıdır.

Dizayn
LG G3 5.5 inç 2560 x 1440 ekran gerçek bir afet olduğunu ve tamamen cihazın ön yüzünü hakimdir. Çok az 1.15mm kenarında çerçeveler ve alt ve üst kısmında boşa minimum boşluk, ekran değil, cihazın ön var oluyor. Aslında bu şimdiye kadar gördüğümüz en ince çerçeveler bazılarıdır.

Ortaya çıkabilecek bir endişe bu ultra ince çerçeveler, dokunmatik nasıl davranacağını üzerinde herhangi bir nihai etkiye sahip olsun veya olmasın; Elinizi yanlışlıkla dokunmatik panelin kenarında müdahale etmek için mümkün, baş parmağınızla genelinde streç zaman örneğin söylemek? Cevabı hayır. LG sadece parmaklarınızın yanıt. Ince çerçeveler, dokunmatik ekran performansı olumsuz hiçbir şey yok.



Ön yüzün alt krom renkli bölümü sağduyulu kabartmalı LG logosunu içerir. Üst bölümde ayrıca ekranın çerçeveyi kapsayan bir mat siyah çevre üzerinde kameraya bakan standart görünümlü kulak parçası hoparlör, sensörleri ve ön içerir. Cihazın ön yüzü çok modern ve çekici görünüyor.



Navigasyon açısından LG G3 donanım düğmelerini logosunun iki tarafında yerleştirme eksik, sadece ekrandaki düğmeleri kullanır. Bu büyümeye devam eden bir eğilim, ama LG hem sunan olabilir duygu yardımcı olamaz. Geçenlerde biri beat atlama olmadan donanım düğmeleri üzerine ekrandan slickly kapak başarıyor ONePlus gözden. Bu mümkün olan maksimum ekran görüntüleme alanı için gitmek ve ben hala dürüst olmayı tercih eski moda donanım düğmesine kullanımını keyfini çıkarmanızı sağlar. Bu düğmeleri eklemek için fiziksel olarak mümkün ise, neden olmasın?

LG G3 bir 5 inçlik cihaz Nexus 5, daha sadece bir dokunuş daha büyük hissediyor, bir çerçeve içinde bir 5.5 inç ekrana sıkar ki içinde ONePlus One birçok şekilde benzer. Bu kadar iki cihaz biz hiç rastlamak ince çerçeveler spor ile elde edilir. Önce üst kenarında bildirim çubuğu için yukarı ulaşan, özellikle cihazı kullanmaya başladığınızda bu açıktır. Yuvarlak şık tasarımı aslında hala yapılabilir demektir - gerçek phablet oranlarda sevgililere bir cihaz için dikkat çekici bir gerçeği.



LG G3 kenarına merkezinden hafif eğimli bir eğri sunan bir "yüzen eğri" tasarım istihdam, elinde iyi hissettiriyor. Merkezinde ve kalın olarak, LG G3 9.1mm kalınlığındadır. Bu inceliği için herhangi bir ödül (sadece 5.5 inç Gionee Elife S5.5 düşünün) kazanmak olmasa da, G3 tüm kavisli arka (daha fazla kurşun gibi HTC One gibi olduğu gibi dik değil kalın gelmiyor M8) elinde çok rahat hissediyor. Genel izlenim gerçekten çok iyi ergonomi ve sınıf biridir. Hiçbir ucuz plastik kaplama.

HTC One M8 aksine, G3 ancak plastik, metal değil seçmesi. LG tek gövde tasarımı daha yeni ortaya çıkışını takip edecek eğer biz düşündü, ama onlar ellerini almak kadar oldukça ikna edici bir fırçalanmış alüminyum görünüme sahip bir plastik yerine seçti. Bu LG, aynı zamanda metal parçaları ihtiva eden bir plastik polimer kullanılarak olduğu görülmektedir. LG aynı zamanda siyah, koyu kahverengi, açık kahverengi ve turuncu içeren renkler prim deri kaplama seçenekleri yer alıyor kapaklarından bir seçki perakende olacaktır.



Arka paneli microSD ve SIM yuvasına erişimi sunan (3,00 mAh batarya gibi) çıkarılabilir. Bu LG G3 de görmek harika bir şey Qi-standart kablosuz şarj, birleştirir görmek güzel. Çok sayıda üst düzey akıllı telefonlar benim sevme için bu özelliği atlayın.

LG G3 biz test ettik beyaz ve siyah versiyonları üzerinde parmak izi, ya da en azından çekmez. Geri parlak değil ve biz örneğin Samsung'un amiral gemisi cihazlarda gördük birçok plastik konut daha sağlam geliyor. Plastik aynı zamanda G3, sadece 150 gram, 5.5 inçlik cihaz için inanılmaz bir feat tartmak sağlayan, hafif olması avantajları de vardır. Pili çıkarın ve yakında cihazların ağırlığı aslında çok pil olduğunu fark edecektir. Telefonun kendisi bir tüy kadar hafiftir.



LG G3 hemen kameranın altında, yakışıklı arkasındaki bekleme düğmesine ve hacim rocker 'arka tuşlarını' kullanarak şirketlerin cesur eğilim devam ediyor. Bu tür ilk başta alışmak biraz alır - kaçınılmaz ve içgüdüsel cihazın kenarları için ulaşacaktır - ama saat bir konuda onun avantajları takdir ve bir kez yaptığı gibi germek zorunda değil de takdir edecektir. O cesur bir bu tasarım felsefesi ile devam etmek LG hareket, ama ergonomik bir cihaz bu boyutu üzerinde bir kazanan biridir. Güç düğmesi LG önceki uygulamaları daha dayanıklı hissediyor, ancak ilgili genel uzun strok tepki ve dokunsal geribildirim açısından daha iyidir.



Ekran
Eğer gerçekten yüksek-uç akıllı cihazların mevcut ürün karşı LG G3 durumunda güçlü bir argüman yapmak istedim varsa, şüphesiz ekran konu için düz başkanlık edecek. G3 2560 × 1440 ekran çözünürlüğü ile 5.5-inç panel barındırıyor Bu 538 PPI piksel yoğunluğu dışarı çalışır -. Şekilde önde Batı pazarlarına şu anda her 5 inç akıllı telefon. Pixel yoğunluğu bu düzeyde sadece 7 bulun Oppo daha önce Çin dışında tutmak için zor ve zor kalır bir telefon görülmüştür.

Yüksek piksel-inç başına sayısı kesinlikle gerçekten çıplak gözle tespit edebilen doğal bir netlik sunan, iyi görünüyor. Fontları mükemmel pürüzsüz bir görünüm, simgeler daha crisply özetlenen ve yüksek çözünürlüklü görüntüler gibi sunulan netlik burada, sizi dışarı atlamak bakar. Biz kesinlikle görmeye alıştığımız bir 1080p çözünürlüklü ekran ile yan kıyasla bir yan açık bir fark ortaya koymaktadır.



Bizim ölçümlerine göre LG G3 ekranın parlaklığı fazla 390 lümen de geliyor. Oldukça iyi bir değer, ama hiçbir dünya rekoru - otomatik modda Galaxy S5 açık havada 600 Lümen işaretinin ötesine ulaşır örneğin HTC One M8, 480 lümen ile ağırlığında. Biz parlaklık ama asla 300 lümen altında, ekranın kenarlarında dışı bırakarak gösterdi sahada erken örnek. Bizim ikinci 16GB perakende örnek etrafında 385 Lümenlik biraz daha düşük bir genel parlaklığı vardı. Ayrıca ekran parlak dış ortam şartları ile cihaz anlaşma yardımcı olmayan bir yansıtıcı tabakası ile kaplanır. Parlaklık açısından, LG G3 çok iyi performans gösterir.

Gördüğümüz sıcak görüntüler bazılarına göre, LG G3 hafif mavimsi renk tonu vardır, ama renk ön-üretim açısından, G3 kesinlikle, biz gördük birkaç rakip cihazlara göre daha doğru. Bu kadar yüksek bir piksel yoğunluğu ve IPS LCD teknolojisinin kullanımı ile, daha da 1:800 arasında oldukça yüksek ve etkileyici bir kontrast oranına bkz. Sırf parlaklık seviyeleri açısından Ancak, AMOLED ekranları ile cihazlar hala sözünü. G3 mevcut Samsung veya Nokia akıllı gölgede olmaz. Sonra tekrar Super AMOLED yalnızca, bu teknolojinin bir QHD çözünürlükleri kalacaktır ne kadar parlak görülecektir Full HD çözünürlükte büyük ölçüde kalır. Eğer ekran eğim olarak görüş açıları çok az görüntü bozulması ile de iyi.

LG G3 paneli emin teknolojinin etkileyici bir parçasıdır, ancak daha yüksek çözünürlüklü ekran, gerçekten ne kadar çok daha iyi ölçmek için rekabete karşı tartmak gerekir. Temelde ben görüntü kalitesi çok daha iyi olduğunu, çünkü Full HD özdeş bir 5.5 inç için bu paneli tercih ederim. Bu çok piksel sahip tek gerçek dezavantajı, web'de sörf çok fazla zaman harcamak, özellikle eğer, muhtemelen, pil ömrünü etkileyebilir olmasıdır. Nitekim, yaklaşık 3,7 milyon piksel 2.0 milyon piksel atlama güç beraberlik ve pil ömrü üzerinde önemli bir etkisi olabilir. Daha sonra daha fazla.



Nasıl uygulamalar, ekran gayrimenkul ek ile anlaşma yapmak? Bazı belirgin sorunlar vardır. Biz Android 4.2.2 bulmak uygulamalar çoğunluğu 1080p ekran için optimize edilmiş bu yüzden bazen biz qHD ekran app büyütmek çalıştığında bazı uygulamalar biraz pikselli görünüyor yapmak sona bulabilirsiniz. Bir örnek YouTube uygulaması minik oldu. Diğer uygulamalar, örneğin Skype'ın İfadeler inanılmaz derecede küçük ve altında ölçekli görünebilir, tüm ölçek için başarısız. Ancak tüm bu söyledikten, qHD ekranı hala genel bir tercih deneyimdir. Android işletim sistemi kendisi bu çözünürlükte inanılmaz derecede keskin ve net görünüyor. Google açıkça ekran çözünürlükleri de bir sonraki adımın farkında ve uygulamalar bazı ancak bu küçük sorunları gidermek gerekir, onların ödevlerini yapmış, ama ben QHD yaygın ve optimize dolu önce bu sadece bir zaman meselesi olduğunu eminim.

Kamera
G3 ile, LG şu anda piyasada mevcut en iyi akıllı kameralar birini sunuyoruz. Gerçek. Bu, belki de, biz bir telefon yüklü herhangi bir kameradan beklediğiniz gereken bir ihtar tamamen kusursuz değil, ama şüphe sanayi-lider olmadan. İyi bir aydınlatma ile bile 16:19 formatında 10 mega-piksel varsayılan ayarlarında, bazı şaşırtıcı fotoğraf çekebilirsiniz, görüntüler çok etkileyici görünüyor. El 13MP maksimum çözünürlük seçerseniz, boy oranı 4:3 değişmiş olacaktır. Zamanlarda LG'nin yazılım genellikle aşırı doymuş ve biraz doğal olmayan görüntüler elde, görüntü kalitesini artırmak için deneyebilirsiniz. Birçok kullanıcı, ancak alternatif 'gri gerçeklik' bu tercih edebilir. HDR modu gerçekten ışık geliyor, gölgeler ve koyu alanlar ile doğru koşullar gerçekten çarpıcı görüntüler sağlar.



Bu ancak düşük ışık fotoğrafçılığı gelince, G3 diğer tüm akıllı kameralar biraz benzer. Işık düzeyleri azalma gibi, üretilen görüntülerin kalitesi hızla azalmaya yaşayacaksınız. Ama harika bir haber LG ölçüde düşük ışık etkilerini azaltmak onların kol kadar birkaç hile var olduğunu; Listenin üst lazer otomatik odak noktasıdır.





Telefonların çoğu oto-odaklama hale getirilmesine yardımcı kontrast algılama güveniyor, ama LG G3 çok hızlı ve etkili bir şekilde birkaç noktadan kontrast seviyelerini tespit ve düşük ışık koşullarında özellikle etkili yardım için lazer kullanmak için ilk. Lazer vericisi sağ tarafta bir seyir daha tanıdık çift LED ile, sadece kamera sensörünün solunda konumlandırılmış.

Lazer kontrast düzeyi çekim için ihtiyaç değerlendirmek için birden fazla hedef alanlarda çeşitli lazer ışınları yayar ve sonuçlar zor koşullarda mümkün oldukça keskin fotoğraflar ile kendileri için konuşuyoruz.



LG Yazılım aynı zamanda her zaman doğru olmaz bazı oldukça agresif gürültü bastırma algoritmaları ile ayarlanan olmuştur. Sen zamanlarda Samsung Galaxy S5 ile düşük ışık koşullarında ne olabileceği benzer hafif "yağlı boya" etkisi ile sona erebilir. Koyu renkler tür bir dokunuş solgun hissediyorum ise aydınlık ortamlarda renkler çok güçlü bakabilirsiniz. LG aynı zamanda ışık kaynakları ile sorunları var ve yazılım berbat ışıktan kadar olabildiğince sıkmak için çalışır gibi aşırı maruz suçlu olabilir.

LG G3 yüklü yazılım uygulaması gelince, biz onların 'Basit Akıllı olan' pazarlama değişmez bir düzeyde uygulamaya konmuştur bakın. Önceki LG G Flex ve LG G Pro 2 telefonlarında şirket ayar seçenekleri ve özellikleri geniş ve kapsamlı bir seçki sunmaya karar verdik. LG G3 uygulaması kesinlikle anlamak kolaylaşır bir temel ve minimalist bir arayüz ile çok daha basit bir olaydır.

Dört modları bir seçimdir; Otomatik odaklama, Magic odak, Panorama ve Dual modları ama ne yazık ki sıfır ISO kontrolünü, deklanşör hızı ve biz high-end kamera görmeye alışık olduğumuz diğer temel ayarlar var. Eğer sadece bir vizör göstermek için app yapılandırarak arzu ve düğmesine ek eğer kamera uygulaması daha basitleştirilmiş olabilir.

Belki LG kullanıcıları olası ayarların tam bir dizi erişim gerek kalmadan en iyi çalışan iyi ayarlanmış bir kamera sensörü olmasını tercih edeceğini görüşünde olduğunu söyledikten sonra. Ama lazer otomatik odaklama ve çok etkili bir görüntü sabitleme dahil size gördüğümüz en iyi kamera deneyimlerinden birini alıyorsanız anlamına geldiğini düşünmeye meyilli duyuyorum. Lazer kamera kolayca karanlıkta bile, hedefine bulmak için izin, konuya kameradan mesafeyi ölçer.

LG G3: Kamera Shot Galeri











Eğer LG G3 kamerayı kullanarak alışmak, o lazer otomatik odaklama Gelecekte kaçırmak istediğiniz olacak şey değildir görmek kolay olur. Wicked hızlı otomatik odaklama bu iyi netliği ile hepimiz çok alışmak bir şeydir. Aynı şekilde Optik Görüntü Sabitleyici iyi marka diğer çoğu rakip çabalarını performans üzerinden de video açısından G3 kameranın başarısı için çok önemlidir. Sony Xperia Z2 muhtemelen OIS açısından ilk köpek olarak kabul edilir ve ben LG bu düzeyde rekabet şeyiniz olduğunu düşünüyorsanız edildi. Bir göze çarpan şey G3 4K video kaydı sırasında oldukça sıcak olsun eğilimindedir, ama aynı zamanda keskin, net video sağlamaz olmasıdır. Biz Z2 ve diğerleri de uzun süreli 4K çekim ile çok sıcak olsun gördük, bu yüzden onun değil bir sorunları biz yalnız LG'de seviyesi.



LG bu onların Arka-anahtar kavram engel olur muhtemelen çünkü, G3 (a la Nokia / Sony) içine hiçbir özel donanım kamera tuşu yer vermiş. Ancak kamera uygulaması içine hızlı bir başlangıç için ve sürekli çekim için kullanılabilecek bir çırpıda tetikleyici olarak arkasında ses tuşlarını kullanabilirsiniz.

Genel LG G3 kamera biz hiç bir akıllı telefon üzerinde kullanılan en iyi biridir. Bunun en büyük görüntü sabitleme, katı ikili flaş LED ve arayüz kullanımı kolay basit ile birleştiren lazer otomatik odaklama mükemmel performansı ile ilgilidir. Ne gibi değil mi?



Ön kamera da bir anılmayı hak ediyor. 2.1MP sensör görüntü önizleme selfie vurdu yüzünü aydınlatmak için geniş bir ışık çerçeve ile çevrelenmiş olduğu bir "pseudo-flaş" tarafından desteklenmektedir.Deklanşör yayımlanmasından kısa bir geri sayıma başlar bir yumruk içine kapatarak elinizle tarafından tetiklenen jest kontrolü de vardır. Eğer selfie tetik arkaya ulaşmak zorunda kalmamanız selfie modu ayrıca sesli komutlar, peynir, kimchi ... tüm yararlı tarafından aktive edilebilir.

Ses
LG G3 cihazların sol alt alanında arka panelinde bulunan tek hoparlör vardır ve küçük kareli yarık tespit edilebilir. Tabii arka kapağı kalktıktan ve hoparlör bir göz aldıktan sonra, bunu biz HTC'nin amiral gemisi One serisinin gördük BoomSound hoparlör sistemine uzaktan yakından hiçbir şey almıyor açıktır. Ayrıca, hatta tam patlama, net ve parazitsiz kalarak LG G3 hoparlörler çok rakip cihazlar önemli ölçüde daha yüksek sesle, o söyledikten sonra.



Biz emin doğru LG'nin pazarlama değil, ama nasıl bir destek amp eşliğinde 1 watt hoparlör dahil olduğu şirket iddia. Ne olursa olsun, kulaklıklar aracılığıyla ses çalma en teklifleri daha temiz bir ses deneyimi olduğunu. Pek çok rakip cihazlar aksine dahil QuadBeat kulaklıklar çok iyi bir kalite de ve gerçekten cihazın iyi ortaya çıkarmak. Onlar tiz, orta ve bas büyük bir denge sunan ve bir kulak içi kulaklık için harika bir iş yapmak. Ben biraz daha bas gördük sevdim olurdu, ama sonra tekrar bu dahil ekolayzır uygulaması ile mümkündür. Genel olarak örnek bir ses deneyimi alıyorsanız.

Oyunları oynarken LG G3 biraz gerçekleştirmek altında gibi görünüyor ve bu, çünkü manzara modunda oyun oynarken çok kolay bir şekilde parmaklarınızla kapsamına almak eğilimi hoparlörün konumu en çok sadece gerçekten. Cihaz yüksek, ama en kısa sürede parmakları ses çıkıyor arkasındaki alanı üzerinde kapatmak gibi, hacim, bir bütün olarak oyun deneyimi aleyhine önemli ölçüde düşüyor. Bir diğer yakınma müzik uygulaması yararlı ve özel eşitleme seçenekleri sunuyor olsa da, bu başına tanımlanmış ayarları bir dizi yoksun olduğunu. Albüm kapakları elbette doğru görüntü dosyaları var sağlayan kilit ekranda görünür.

Genel LG G3 üst seviye akıllı telefon segmentinde mevcut bugün ne üstüne çok yakın oturur bir ses deneyimi sunuyor. Orada birkaç küçük kusurları vardır, ama genel olarak çoğu kullanıcı çok etkilendim olacak.

Performans
Bütün tipler 2.47GHz aynı hızda hızına ile seçim mevcut öncü işlemci, Qualcomm aslanağzı 801, burada LG G3 sağlanır. Dört Krait çekirdek genel bir kusursuz ve akıcı bir kullanıcı deneyimi almak anlamına gelir bir Adreno 330 grafik birimi ile tamamlanmıştır. Eğer işlemek için çok daha fazla piksel var, çünkü adil olmak, ancak, performans, aynı zamanda ciddi LG amiral gemisi bu yeni nesil üzerinde gerekli değildir.

Eğer mutlak maksimum çözünürlük, grafik detayları ve diğer tüm görüntü ayarları çentik bile bakılmaksızın 2560 x 1440 çözünürlük çok az GUI içinde kekemelik ve kekemelik olmadan neredeyse değişmez çalıştırması test oyunları vardır. Qualcomm dört çekirdekli yüksek çözünürlüklü ekran rağmen, görünüşe göre tüm durumlarda teslim edebilir. Biz kaydırma yaparken ekranın yoğun gelişmiş bölgelerde hafif lagginess gördüm Grand Theft Auto 3 küçük bir sorun karşılaştı nerede bizim oyun testte, sadece bir oyun oldu. Bir minör bizim gözünde kusur ve oyun oynanamaz hale olmaz bir.

Aşağıda bizim LG G3 Oyun Testi video göz atın:


Benchmark test, LG G3 hemen hemen tüm testlerde hafif bir kurşun gösteren 3GB versiyonu ile 2GB ve 3GB yapılandırmaları hem de test edildi. Olsa net bir 3GB avantajı, genel olarak LG G3 modeller de biz ham performans açısından bir amiral gemisi cihaz beklediğiniz teklif (marjinal ise). AnTuTu 36.000 nokta işareti etrafında puanları ortaya; Quadrant 24.000 sayı attı. Diğer kriterler 3DMark, GFXBench, Geekbench, SunSpider 1.0.2 oktan 2.0 bulunuyor. Sen 3GB karşılaştırılması aşağıdaki video gibi puanlarını gösteren tam bir tablo vs yan 2GB tarafından yan yakalayabilirsiniz. Onlar aynı Qualcomm platformunu kullanarak çünkü biz beklendiği gibi - Galaxy S5 ve HTC One M8 ile karşılaştırıldığında, G3 hemen hemen aynı değerler ile geliyor zaman zaman, bazı çok rekabetçi puanları gösterdi.



Ama bütün bu ham performans kriterleri çalışan, oyun oynarken ısı şasi ve genel yakışıklı sıcaklıklarda gözle görülür bir zirve ile ilgilidir damgasını bırakın, ve biz daha önce de belirtildiği gibi, 4K video kamera modu yok. Arka monte düğmeler açıkça metal alaşımından çeşit yapılır ve aslında yukarıda belirtilen yoğun görevler sırasında çok sıcak oluyor, ısı çok etkili iletkenler olduğu ispat yok. Biz tekrar yinelemek etkilenen alanı arkasındaki genel kamera ve düğmeler alanı sınırlıdır gerektiğini, ancak biz oldukça yüksek ve hiç de rahat olduğu, yük altında 48 ° C pik değerleri ölçülmüştür. Cihaz boşta geri döndüğünde sıcaklık hızla düşüyor.

Burada LG G3 2GB ve 3GB bellek sürümleri çeşitli kriterler çalışan, yan karşılaştırma video bir yan izle


Tabii ısı performansı düşman ve biz fark etmedi ki Snapdragon 801 işlemci olur yoğun kriter oturumları sırasında aslında gaz içinde. 30 ° C ötesinde temps Mayıs Eylül'e kadar standart böylece yüksek sıcaklık ortamlarında, biz Taipei yaşıyoruz, LG aslında zararlardan cihazı korumak ve aynı zamanda güç çizmek azaltmak için belirgin bir girişimde qHD ekranın arka ışık düşürüyorlar . Tüm bu pikseller çok güç çekecek ve biz aşağıda açıklandığı gibi pil ömrü için bir sorun haline gelebilir.

Pil Ömrü
LG G3 özdeş 3,00 mAh çıkarılabilir pil ile selefi izler, ya da en azından o spec levha anlatacağım budur.LG G2 pil ömrü bu yüzden G3 burada aynı bekleriz oldukça iyiydi. Mümkün budak derece yüksek çözünürlük 2560 x 1440 paneli G2 standart Full HD ekran çok daha fazla piksel ambalaj özellikle beri, biz daha büyük 5.5 inç ekran daha fazla güç tüketmek için beklediğiniz olurdu. Daha fazla piksel daha fazla güç beraberlik demek gerekir. Biz ancak ne görmek, etkileyici G2 pil ömrü çok yakın bir şeydir, bu LG ve Qualcomm işlemci yanıt etkilemeden bazı gerçekten düşük güç tüketimi boşta durumlarına inebilir emin olmak için yapmış fantastik işin bir parçası.

Dinamik arka ışık LED sürücü otomatik olarak güç verimliliğini en üst düzeye çıkarmak için ekranın parlaklık seviyesini ayarlama yeteneğine sahiptir, çünkü o da mümkündür. Sürücü sezgisel olumlu çıplak gözle çok fark olmadan pil ömrü etkisi seviyelere ekran parlaklığını azaltmak için yapılandırıldı.

Neredeyse tam parlaklıkta ekran ayarları video oyunları oynamak ve sürekli olarak çeşitli kriterler çalışan içeren yüksek yoğunluklu pil ömrü testi, G3 sadece üzerinde 4 saat yeteneğine sahip oldu. Bu nispeten büyük 2K çözünürlüklü ekrana sahip bir cihaz için oldukça etkileyici. Bizim daha gündelik test 'display-on-zaman' üç saat, bir saat tutarında bir kaç telefon görüşmesi, bazı sporadik Wi-Fi bağlantısı ile tarayıcı, Facebook, Skype ve Google Maps gibi 3G internet bağlantısı ile uygulamaları bir saat kullanımını içerir . Ben otomatik parlaklık kontrolleri kullanılan olsa, ben de bir şeyleri biraz neşelenmek için bir eğilim var. Ben de e-posta, mesaj ve bildirim senkronize bırakın, ancak Bluetooth ve NFC kapalı.Biz bu şartlar altında LG G3 bir bütün gün kapalı, ya da yaklaşık 14 saat olurdu bulundu.



Kuşkusuz tam parlaklığa ayarlandığında 5.5 inç qHD ekran olabilir sadece ne kadar drenaj gösteren oldukça düşük çalışma zamanı - parlaklık ile LaptopMag Pil Testi 2.3 çalışma süresi yaklaşık 5 saat ortaya maksimum ayarlarına kadar krank.

Eğer yüz muhtemeldir tek gerçek pil ömrü sorunları gerçekten bazı aşağı suyu emmek Snapdragon 801 işlemci, dört Krait çekirdek dışarı gerçekten max durumlar vardır. 4K video kayıt ve tabii 3D oyun pil ömrü atalarının düşmanı kamera uygulaması, bu görevler sistem belleği bir sürü almak ve hiçbir zaman bir pil tükendiğinde. Ancak, G3 bir haftadan fazla güç koruyacaktır, sadece 3G/2G/WLAN bağlantısı ile bekleme modunda bıraktı. Aktivite sadece bir kaç saat de dahil olmak üzere orta kullanımı, G3 etrafında iki gün sürmelidir.

Ilginç bir şey biz gerçekten bazı eğitimden faydalanmış pili bulundu oldu. (Tam şarj ardından tam drenaj,) iki normal şarj döngüsünden sonra, cihaz gerçekten tam potansiyeline ulaşması gibiydi.

Samsung, HTC ve Sony başlık teklifleri aksine, LG gelişmiş bir güç tasarrufu moduna uygulanmadı. Biz ya çok az kalan pil ömrü ile aşırı güç tasarrufunu genel pil ömrünü uzatmak, ya da uygulamak için daha sofistike yollar sunan modları ile çeşitli gelişmeler gördük. Ikinci kategori, biz Samsung Galaxy S5 gerçekten mükemmel buldum. LG yerine Batarya Tasarrufunu, G3% 30 ücret altında kez tepen bir özelliği vardır. Bu parlaklığını azaltır ve radyo bağlantıları bereler. Güç tasarrufu da hızlı ayarlar menüsü üzerinden açılabilir.

Yazılım
LG G3 çok modern ve iyi tasarlanmış görünüyor Android 4.4.2 Kit Kat bir in-house geliştirilen özel sürümü çalışır. Örneğin Samsung ve HTC'nin en son Arabirimlerinden gibi, bunun yerine daha çok hayat gibi, skeuomorphic 'tasarım Flat' simgeleri ve aletler ile gitmek için LG seçenek daha önce kullanılan onlar. Ben şahsen her zaman GUI tasarım söz konusu olduğunda ilgili 'moda' bir derecesi var olacağına inanıyorum, ve ben kesinlikle yuvarlak veya düz ya da ikonlara karşı güçlü duygular yok. Ancak, LG arayüzü temel seyir geometrik şekiller yerine ayrıntılı simgeler içeren bir çok basitleştirilmiş bir yaklaşım ile, çekici görünüyor. Önceden yüklenmiş uygulamalar birçok ayrıca yukarıdaki durum çubuğunda kullanılan mono renk şemaları ile çok basit görünüyor. LG çok uyumlu ve tutarlı bir kullanıcı deneyimi yapmak için alkışladı gerekir.


G3 geniş ekranı cihaz aynı zamanda düzen ve standart Android düğmelerinin rengini değiştirebilir, aynı zamanda araç çubuğunda ek düğmeler entegre izin vermez sadece bazı görülmemiş özelleştirme seçenekleri sunmak anlamına gelir. Bildirim çubuğu mevcut beş düğme yuvaları toplam QSlide, QuickMemo, çoklu pencere modu ve daha bir seçim ile çok ekstra düğmeler olabilir. G3 tek elle kullanımı da size başparmak kullanımı için daha kolay hale, ekranın bir tarafında ekran klavyesini rıhtım gerçeği ile geliştirilmiştir.

LG varsayılan olarak hayata geçirdik klavye şekillerde bir dizi de etkileyici. Gerektiğinde daha iyi erişim için klavyenin genel yüksekliğini değiştirebilirsiniz. Kullanıcı ekranın sağına veya soluna hareket ettirmek için klavyenin karar verebilirsiniz. Ayrıca space bar tuşları yanı sıra, virgül, parantez, ya da diğer gibi sık kullanılan karakterleri özelleştirebilirsiniz. Üç adete kadar özelleştirilebilir hızlı düğme var karakter tanıma ve ses girişi için hızlı düğmeleri seçmek için seçenekler vardır, artı.



Söz başka önemli nokta LG klavye en yapıyoruz vurur hangi hatalar ve özledim öğrenir akıllı yoldur. Bu klavye daha iyi düzeltmeleri sezmek sağlar. Ben yerine space bar 'V' isabet bir alışkanlığı var - bir süre sonra LG klavye bu anladım ve daha iyi düzeltmeler yapmak mümkün oldu. Etkileyici. Eğer yazdığınız gerçek alanını bakarak tutmak zorunda değilsiniz böylece, klavye üzerinde görüntülenen yazdığınız kelimeleri görmek için de yararlı

Genel LG klavye deneyim hiçbiri, ve standart Android klavye için sağlam bir alternatif ikinci. Diğer üreticilerin dikkat.

Diğer açılardan LG, temiz, derli toplu bir kullanıcı arayüzü oluşturmak mükemmel yapmış. Birçok Android UI uygulamaları üstündür biri. Tasarım ahlâki UI boyunca sürekli uygulanmaktadır. LG, her için çok mantıklı bir düzen ve farklı simgeleri ile tam ayarlar menüsü listesi için bir dizi sekme yerine getirdiğini görmek de harika. Sen ders de sağda sekmesindeki seçenekleri daha tanıdık uzun bir listesine erişebilirsiniz. Menü sistemi çok iyi düşünülmüş hissediyor ve kullanımı çok kolaydır.




Örneğin iletilerini alırken kullanılan pencerelerde ek dahil olmak üzere ben de söz umurumda olurdu birkaç diğer yararlı özellikleri vardır. Küçük bir pencere veya simge öylesine hızlı ana ekrana dönmek ve elle açmak zorunda kalmadan mesajlaşma geçebilirsiniz üstünde yüzen, o anda açık olan app görünecektir. Günlük hayatta ben bu mesajlaşma bildirimleri sunmak için yararlı bir yol olarak bulundu.Bunu sadece engellediğini hissediyorum yapmak Ama eğer aynı zamanda LG'nin diğer özel uygulamaları birçok ile birlikte devre dışı bırakabilirsiniz.

QSlide durumunda ancak, ben daha az hevesli değilim, bu benim gerçekten devre dışı düştün bir özelliğidir. Bildirim merkezi de özelleştirilebilir. Hızlı ayarları çok tercih ederseniz daha çıplak asgari lezzet indirgenmiş bir diğer birçok ayar ve seçeneklerin seçimi, ya da gerçekten kutu dahil etmek uzatılabilir. LG cihaz ile demetleri uygulamalar için olduğu gibi, bir kez daha birçoğu gerçekten ne kadar kullanışlı merak vardır. Ben şahsen, ancak hiç denemedim - fitness yazılım de bazı kullanıcılar, adım ölçmek ve cihaza yerleşik jiroskop sensörleri kullanılarak yakılan kalori değerlendirmek isteyenler için yararlı olabilir.



Yeni sistem tavsiyeleri ve ipuçları için çok farklı değil akıllı ipuçları ve Şimdi Google'a bir rehber, de vardır.Bunların çoğu sadece açık işletim talimatlarını göstermek ve belki de değer daha fazla sorun neden.Belki de her app olası tüm işlevleri keşfetmek istiyorsanız LG telefonlar, ya da insanlar için yeni kullanıcılar bu yararlı bulacaksınız, ama ben tür onları zorba ve hatta zaman zaman bir haşere olması hissettim. Bir yararlı, işlevsel app ancak zamanla birikmiş olan geçici verilere kolay silinmesi için olanak sistem temiz.




Son zamanlarda birçok diğer akıllı telefonlar gibi, LG G3 telefon kapalı ekranda kendini seçilmiş desen dokunarak açılmasına izin sözde çalındı kodları hayata geçirdi. Ancak, pratikte bile basit bir çift dokunun bir tarafından çoğaltılmış olabilir bulundu cebimde, birkaç kez oldu bir şey ikamet ederken benim uyluk ile. Ben geleneksel kilit deseni veya PIN kodunu tercih düşünüyorum.

Ben LG yeterince övgü değil bir özelliği, kullanılan için 5.5 inçlik qHD ekran, her pikseli sağlayan, onlar gereksiz olan bazı uygulamalar ekran düğmeleri gizlemek için yeteneğidir. Bu, ekranda çarpıcı bakmak örneğin oyunlar için harika, ama hatta daha çok kenardan düğme şeridi çıkarın eğer. Kenarından kaydırarak, düğmeleri geri getirecek, siz uygulamayı kapatmak isteyen gerekir. Ben bu Koreliler için övdü gereken fantastik bir özellik olduğunu düşünüyorum.

Genel LG gerçekten bizim bol orada basit bir Google Edition ya da Nexus deneyimi oynayın tercih kim hala var olsa bile, tüm UI için övgü almak gerekir. Yazılım bazen anlamlı ve hatta yenilikçi özelleştirme seçenekleri geniş bir yelpazede sunuyor. Bu, ipek gibi, büyük ölçüde düzgün çalışır çekici görünüyor ve gerçekten kaygan hissediyor. Kore'de LG müşterilerine birçok servis sağlayıcıları genellikle kadar hizmet ne bloatware benzer şeyler açısından daha uğramış Koreli perakende sürümü Avrupalılar bizim kadar şanslı olmayabilir. Burada var Avrupa versiyonu can sıkıcı, gereksiz uygulamalar açısından oldukça hafif, genel tabanı ile Kore cihaz üzerinde daha fazla yer alarak ve aynı zamanda daha büyük bir bellek izi oluşturma yükleyin. Büyük 3GB RAM/32GB depolama sürümü ilk orada çıktı Belki de bu yüzden.

Diğer Ekipmanlar
Oldukça iyi, ek ve daha az alakalı fonksiyonları LG G3 bileti açısından, ama biz herhangi bir kalp hızı izleme, parmak izi okuyucuları veya Samsung, örneğin son zamanlarda suçlu olan diğer daha ilgi çekmeye yönelik özelliklere alamadım. LG önemli alanlarda anlamlı iyileştirmeler yapmak ufak eklemeler yaptı. Koreli model üzerinde TV alıcısı DBM-T yayın ölçüde sadece Kore'de sınırlıdır görme, ancak yoktur. Cihazın üst ucunda biz ancak bu özelliği dahil diğer akıllı telefonlar gibi, bir TV kumanda olarak kullanılan çoğu kullanım alır, bir IR blaster olsun. Ne yazık IR Blaster performans tutarsız olma eğilimindedir ve hatta değişen kanallar çalışırken bir angarya haline gelebilir. Bu IR Blaster yetersiz gücü, daha önce de önceki G2 ile bulunan bir sorun nedeniyle olabilir.

Aşağıdaki videoda tam LG G3 perakende paket bizim unboxing göz atın:


Çağrı kalitesi ve resepsiyon yetenekleri açısından, LG G3 yeterince iyi ama muhteşem bir şey yapar.Kulaklık iyi kaliteli ses sunuyor, ama o bile hoparlörü sakınabileceğini noktaya, bazen oldukça yüksek olabilir. Ama iyi haber, hemen hemen her ortamda açık çağrı, hatta son derece yüksek olanları yapabilirsiniz olduğunu. Resepsiyonda açısından, biz alıcı yerleştirme veya plastik kasaya nedeniyle hiçbir sorunları ile karşılaştı.

Su ve toz geçirmez ve USB 3.0 uyumluluğu gibi özellikleri itiraz elbette sadece müşterinin kişisel zevklere aşağı gelecektir. Su geçirmez metal gövde serin olurdu, ama biz bunu sağlamak için değil LG ile üzülmem. Özellik seti ve bu cihazda yer alan donanım genel itiraz Sony ve Samsung amiral gemisi cihazlara kesinlikle karşılaştırılabilir.

Sonuç
LG G3 üretici örneğin Samsung, örneğin ile böyle olmamıştır önemli atılımlar yapmıştır biri de, bir lanet iyi smartphone. Tabii, G2 de gerçekten iyi bir telefon, ama halefi önemli bir gelişmedir. Ekran gerçekten çok rakipleri kadar parlak değil, ama çözünürlük aslında daha fazla odaklanmayı sağlar ve olumsuz herhangi bir şekilde pil ömrünü etkileyen görünmüyor. Panel aslında LG'nin mühendisleri büyük bir kredi olduğunu. Cihazın tasarımı şaşırtıcı olduğunu ve arka panel için plastik kullanılmasına rağmen, bu dokunmak gerçekten hoş hissediyor. Ancak söz bir şey arka paneli aslında çizilmeye dayanıklı değil ve G Flex olarak aynı kendi kendini iyileştirme kaplama ile geliştirilebilir olduğunu.

Ayrıca, çok ince bir çerçeveye sahip 5.5 inç ekran verimliliği maksimize de cihazın itiraz çok şey katıyor.Çeşitli özelleştirme seçenekleri ve gerçekten akıllı menü ve araç çubuğu düzenleri olarak benzer şekilde lazer otomatik odaklama benim için katil bir özelliktir. Saf performans açısından G3 hayal kırıklığı yaratmıyor, ancak qHD ekran normal Full HD alternatiflere göre bazen biraz sıcak olsun.



Genel LG yeni amiral gemisi bir lanet iyi akıllı telefon hemen hemen her bakımdan ve bu nedenle şu anda piyasada mevcut No.1 smartphone için benim seçimim olduğunu. Bu yanı sıra Avrupa'da Samsung'un eşdeğer teklifleri, iki şirketin pazarlama kas büyük eşitsizlik tarafından karşılanacaktır bir gerçeği satmak asla büyük kesinlik rağmen.

LG ancak kendi lehine yapmak için bir kez daha çok ikna edici bir argüman var ve bu fiyat alanındadır.Bir saniyeliğine Euro sopa ise, bunun temel 2GB/16GB konfigürasyonunda LG G3 bile yanında son zamanlarda azaltılmış Galaxy S5 ayakta, iyi bir değer olan 549 €, bulunabilmektedir. Muhtemelen, G3 gibi cihazlar Samsung'un son fiyat revizyon nedeni aslında bir parçası bulunmaktadır. Ekstra 50 €, size gerçek amiral gemisi topraklarında koyar bir 3GB/32GB alır, ama ben G2 zevk herkes şu anda piyasadaki en iyi akıllı telefon olduğunu düşündüğümüz için ekstra güdük kadar hazır olacağını düşünüyorum.

ALINTIDIR.
 


aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
bir mi4, olamaz şarjda da geride diğer amiral gemilerden free ram konusunda da geride ama en göze hitap eden arayüz ve kullanıma sahip
 
nsren

nsren

Üye
Konu güzel google Translate kötü :)
 
Türe

Türe

Üye
Şahsen benim için en iyisi One M8. Phablet olarak da Note 3.
 
  • Beğen
Tepkiler: Akhtoher


Üst Alt