silivriserdar
Üye
iOS her zaman androidden iyidir. Satış ve tamir yapılıyor. Sadece tamir değil. iOS ile herşeyi yapabilirsin. Ücretli uygulamaları ücretsiz indirebilirsin. Bunun için jeal break bile yapmana gerek yok. 25pp, tongbu, appaddict, appcake , vshare ve diğerleri. Ne jeal break yapacağım dersen o zaman dahada özgür olursun. Jeal break öyle uzun süren bir iş değildir.Telefon tamiri ayri satis ayri sana gelmez baska yere gider sana sunu soyliyim sirf bu yuzden televizyon kanallarinda satilan telefonlara insanlar inaniyor.
Ornegin flash tv de var bi tane ıxperia x8 diye
I(phone)
Xperia
Adam isterse 90 yasinda olsun torunundan oglundan falan filan duyuyor bunu aliyor ne cikiyor oyuncak veya hiyar cart curt
Bu konu disi ancak olay bu iphonenin bu kadar istek gormesi eskiden gelen ünü.
Ancak su anda cok rahat soyluyorum android ios dan daha iyi.Bazi insanlar telefondan muzik veya filim izlemek ister ancak ios da bunun icin itunes uzerinden satin alinmasi gerek markette ucretsiz muzik uygulamalari var ama ne kadar etkili?
Pc ile 10 dakika sürmez pangu jeal break programı indir kur yap. Jeal break'li bir iPhone ile Apple Store'den ücretli uygulamaları linkstore ile bedava indirirsin. Hemde Apple Store üzerinden direk. iTunes üzerinden bedava müzik indirirsin. Linktunes ile airblue sharring ile istediğin bloutooth ile veri alış verişi yaparsın.
Intelli screenx ile 1 saniyede face mail twetter haberlere göz atarsın. Android de kullanıyorum aynı zamanda ama iOS her türlü her yönden öne geçer. Bir tane Çin malı göster bana üzerinde iOS işletim sistemi olsun. Ama tüm Çin mallarında android işletim sistemi var.