[ROM][4.4.2][CM11 Unofficial 11.03.2014] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Rom hakkindaki dusunceniz nedir.?

• Kullanılan toplam oy
    41
tayren

tayren

Üye
[quote="Bysalih41, post: 6876189, member: Arkadaslar herkese tsk ederim butun mesajlari okudum ve aciklama yapma geregi duydum once herkese cok tsk ederim guzel yorumlari icin herkesin sunu bilmesini isterimki ben bir rom gelistirici degilim daha acik soylim ben arco degilim sadece kendi bildiklerimi paylasma firsati buldum az yada cok emek verdim bazi arkadaslarimi kirmamak icin elimden geldigince biseyler yapmaya calistim iyi yada kotu begenen de olabilir begenmeyende paylastigim romlardaki resimlere bakarsaniz gece dortlere kadar ugrastim sadece emegime saygi gosterilmesini beklerim istedem duzenledigim romlar sadece bende de kalabilirdi bu bencillik olurdu paylasmak istedim ben her zamankirici olmayan her turlu elestiriye acigim konuyu cok uzatmadan herkesr tsk ederim[/quote]

Şahidim gece gorevdeyken konusuyorduk
Gostermis oldugun emeklerden ve bu guzel paylasmlardan dolayi biz tsk ederz kardesim

• Beğen
Tepkiler: T.serdar

cadde19

cadde19

Üye
Bence de saygı herşeyden önemli aslında bu açıklamayı yapmak pek hoş değil de hani zorlamış gibi olmuş ama yine de teşekkürler kardeşim teşekkürler maxicep ailesi çok şey öğrendim bu forumdan

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
[quote="Bysalih41, post: 6876189, member: Arkadaslar herkese tsk ederim butun mesajlari okudum ve aciklama yapma geregi duydum once herkese cok tsk ederim guzel yorumlari icin herkesin sunu bilmesini isterimki ben bir rom gelistirici degilim daha acik soylim ben arco degilim sadece kendi bildiklerimi paylasma firsati buldum az yada cok emek verdim bazi arkadaslarimi kirmamak icin elimden geldigince biseyler yapmaya calistim iyi yada kotu begenen de olabilir begenmeyende paylastigim romlardaki resimlere bakarsaniz gece dortlere kadar ugrastim sadece emegime saygi gosterilmesini beklerim istedem duzenledigim romlar sadece bende de kalabilirdi bu bencillik olurdu paylasmak istedim ben her zamankirici olmayan her turlu elestiriye acigim konuyu cok uzatmadan herkesr tsk ederim

Şahidim gece gorevdeyken konusuyorduk
Gostermis oldugun emeklerden ve bu guzel paylasmlardan dolayi biz tsk ederz kardesim[/quote]
Tsklr kardesim

T.serdar

Üye
Dün xda sitesinde yeni kernel yayinlanmis hurtsky 1.1 acaba son atacagin romda bu kerneli kullanabilirmisin salih kardesim yada bu kernelin performansini test ettiysen gozlemlerin neler :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Test ettim iyi

tarık_07

Üye
Hocam yazı stili nedir acaba?

frdgngr

frdgngr

Üye
uygulamaları hafıza kartına direk kuramıyor muyuz :(

T.serdar

Üye
Salih hocam yeni surumu ne zaman yayinlayacaksin acaba meraktan olduk :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Ewet

• Beğen
lowly0104

lowly0104

Üye
durum çubugunu şeffaflaştırmamız mümkün mü(taktımda bu soruna)?
buyur kardeşim burdan yapabilirsin:polis:İniyor test edip yazarım eline sağlık çok güzel görünüyo :tşk:

sir mordred

sir mordred

Üye
buyur kardeşim burdan yapabilirsin:polis:İniyor test edip yazarım eline sağlık çok güzel görünüyo :tşk:

Eğer bu rom gibi cm11 tabanlı rom kullanılıyor ise hiç bu modlara gerek yok build.proptan lowram=true satırını false yapıp telefonu yeniden başlatmak yeterli yada cm11 en son sürümde performans ayarlarından direk transparent statusbar yapılabilir

T.serdar

Üye
Hocam yeni sürüm ne zaman yayınlanıyor

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Bu gece

• Beğen
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Oyun denemedim ama cok akici oldugunu soyleye bilirim gorsel olarak tabiki s4 her zamanki gibi kisaca wifi cekim gucu artirikdi internet hizi cok iyi
Vs

T.serdar

Üye
Oyun denemedim ama cok akici oldugunu soyleye bilirim gorsel olarak tabiki s4 her zamanki gibi kisaca wifi cekim gucu artirikdi internet hizi cok iyi
Vs
Saolun hocam bu gece indirebilirsem indiririm daha erken koyabilirseniz cok daha iyi olur telefon hazirda bekliyor :)

Üst Alt