WP OTG desteklemiyor diye biliyorum.ve daha bunun gibi epey eksiği var.geliştirilmesi lazım.Lumia usb flash desteği sağlıcak mı ben pek bilgisini görmedim ya da dikkatimi çekmedi sanırım
Lumia usb flash desteği sağlıcak mı ben pek bilgisini görmedim ya da dikkatimi çekmedi sanırım

aynen abi![]()

evet
Mesaj sayım dikkatini çekti mi Alicim![]()
hemde gözüme battı 
Mesaj sayım dikkatini çekti mi Alicim![]()
O zaman bizde bekleyip Lumia alıcaz yani aklım iyice çelindi nokiayayı her zaman sevmişimdir geçrekten her telefonu kaliteli istisna olabilir tabiki 3310 bunun çağ atlatan bir örneği![]()
Wp bölümüne bekleriz. Orda videolar var. 
Konu kaynatmayalım.

hmm ortam ısındıkaynatmak fln bir yanada şimdi lumia aldık diyelim bu adamlar 3 ay sonra usbli fln bir model çıkartıpda aynı fiyat olursa o koyar insana sonuçda ilkler sıkıntılıdır genelde bunu nokıa için demek zor ama

Şuan için böyle bir duyum ve durum yokhmm ortam ısındıkaynatmak fln bir yanada şimdi lumia aldık diyelim bu adamlar 3 ay sonra usbli fln bir model çıkartıpda aynı fiyat olursa o koyar insana sonuçda ilkler sıkıntılıdır genelde bunu nokıa için demek zor ama
sunum yani ofis biliyorsun ms un işiOyunu her sn kullanan biri değilim sunum gibi işlerle uğraşıyorum genelde ama çok çelişkili bir durum yani

Şuan için böyle bir duyum ve durum yok
- - - Eklendi - - -
sunum yani ofis biliyorsun ms un işi![]()
Office ms'nin işi.Kalem işiylede kesip biçmeler note ıı aşağı kalır yanı kalmıyor gibi he tam anlamıyla msof un yerini tutmaz o ayrı![]()

kim öyle bir manyaklık yaparLumia yı hertürlü metalle bile kullanabilirsin(örn.çatal,bıçak,kaşık,tornavida,kontrolkalemi,tırnak makası,kereta,mıh,çivi vs.vs)