Telefon Tavsiyesi S3 , NOTE II , Lumia 920 sizce hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
S3 , NOTE II , Lumia 920 sizce hangisi ?
Arkadaşlar lütfen nedeni ile yazarsanız sevinirim , lutfen yorumları yazarken androitçi fln muhabeti yapmayalımda güzel yorumlarınızı bekliyorum

Placebo-

Placebo-

Üye
İhtiyaçlarınız ne?

• Beğen
Tepkiler: digital090
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Herkesin istekleri ve beklentisi farklıdır ben şahsen Kesinlikle Lumia 920 derim vede ısrar ederim:)

• Beğen
Tepkiler: alaStar
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
yok o sırf benim için değil hani çoğu insanımız şuan genelde şu 3 telefon arasında kalıyor ıphone hariç tabiki , bu konuyu hani neden bunu önerdiğinizi neden bunu seçtiğinizi kafası karışmış olanlara yardımcı olur en azından herkes bir ortak noktada buluşur , umarım :)

Placebo-

Placebo-

Üye
Anladım. Oyun yönüden s3 ve Note2 önde. Birde Spen yönünde tabiki. Geri kalan herşeyi ile lumia 920 diye düşünüyorum.

R.A.M

R.A.M

Üye
şuan için note 2 derim ama lumia'da çok can yakacağa benziyor :kıskıs:

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Bana kalırsada ekran olarak şuan her türlü s3 ve note ama şuda varki android biraz kısıtlı uygulaması 600bin ama çogu aynı şeyler ve kaçını kullanıyoruz sırf bu kısıtlılık yüzünden lumiayaya kayıyor aklım ama ekran netlik buyukluk fln işin içine girince hani internet keyfi samsungda kaçınılmaz gibi sanki :)

Placebo-

Placebo-

Üye
Bana kalırsada ekran olarak şuan her türlü s3 ve note ama şuda varki android biraz kısıtlı uygulaması 600bin ama çogu aynı şeyler ve kaçını kullanıyoruz sırf bu kısıtlılık yüzünden lumiayaya kayıyor aklım ama ekran netlik buyukluk fln işin içine girince hani internet keyfi samsungda kaçınılmaz gibi sanki :)

Ekran büyüklüğü önemli senin için o zaman. Zira internet performasnı diyorsunda, L920'den iyi internet telefonu görmedim ben. :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Anladım. Oyun yönüden s3 ve Note2 önde. Birde Spen yönünde tabiki. Geri kalan herşeyi ile lumia 920 diye düşünüyorum.
S3 olsun Note II olsun gerçekten güzel cihazlar ama uygulama konusu artık aşıldı aşılacak ençok kullanılşan 50 uygulamanın 46 sı wp de çalışıyor artık o konuda sıkıntı yok

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Lumia 920 sessiz atın çiftesini atacak gibi duruyor :D

Placebo-

Placebo-

Üye
S3 olsun Note II olsun gerçekten güzel cihazlar ama uygulama konusu artık aşıldı aşılacak ençok kullanılşan 50 uygulamanın 46 sı wp de çalışıyor artık o konuda sıkıntı yok

Evet uygulamada sıkıntı yok ama hala oyunlarda biraz sıkıntı var. :)

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat olarak uygun olursa lumia dediğiniz gibi can yakar ama turkcellin uydurmaydı sanırım ki timdekiler öyle dedi 119tl paket + 59tl ek ücretle sahip olmak hem bizi hemde nokia yayı üzer gibime geliyor

KayraBey

KayraBey

Üye
Bence Note II.. Harika bir telefon.Alacağım inşallah.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Placebo-
Placebo-

Placebo-

Üye
fiyat olarak uygun olursa lumia dediğiniz gibi can yakar ama turkcellin uydurmaydı sanırım ki timdekiler öyle dedi 119tl paket + 59tl ek ücretle sahip olmak hem bizi hemde nokia yayı üzer gibime geliyor

1699 tl :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Note II ekranı ile çok göz alıyor lumia yada işletim ve tasarımı ile büyüleyici tabiki bu bence , korkum ya beklentinin altında kalırsa lumiayaya n9 gibi arka plan gözyle bakılırsa hani uyguluma desteği az olup orda kalırsa ....

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Fiyat olarak uygun olursa lumia dediğiniz gibi can yakar ama turkcellin uydurmaydı sanırım ki timdekiler öyle dedi 119tl paket + 59tl ek ücretle sahip olmak hem bizi hemde nokia yayı üzer gibime geliyor
Kampanyalı almak zorunda değilsin ki,normali 1699 tl

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Lumia usb flash desteği sağlıcak mı ben pek bilgisini görmedim ya da dikkatimi çekmedi sanırım

Placebo-

Placebo-

Üye
Note II ekranı ile çok göz alıyor lumia yada işletim ve tasarımı ile büyüleyici tabiki bu bence , korkum ya beklentinin altında kalırsa lumiayaya n9 gibi arka plan gözyle bakılırsa hani uyguluma desteği az olup orda kalırsa ....

Dediğin yüzde 1'lik ihtimal. :) Nokia destek vermez ise microsoft verir meraklanma. Nokia'nında destek vermeme gibi bir şansı yokta neyse. Türkiye'de 200.000 kişi sipariş vermiş l920 :ehe diğer ülkeler düşün..