Herkesin istekleri ve beklentisi farklıdır ben şahsen Kesinlikle Lumia 920 derim vede ısrar ederim![]()

Bana kalırsada ekran olarak şuan her türlü s3 ve note ama şuda varki android biraz kısıtlı uygulaması 600bin ama çogu aynı şeyler ve kaçını kullanıyoruz sırf bu kısıtlılık yüzünden lumiayaya kayıyor aklım ama ekran netlik buyukluk fln işin içine girince hani internet keyfi samsungda kaçınılmaz gibi sanki![]()

S3 olsun Note II olsun gerçekten güzel cihazlar ama uygulama konusu artık aşıldı aşılacak ençok kullanılşan 50 uygulamanın 46 sı wp de çalışıyor artık o konuda sıkıntı yokAnladım. Oyun yönüden s3 ve Note2 önde. Birde Spen yönünde tabiki. Geri kalan herşeyi ile lumia 920 diye düşünüyorum.
S3 olsun Note II olsun gerçekten güzel cihazlar ama uygulama konusu artık aşıldı aşılacak ençok kullanılşan 50 uygulamanın 46 sı wp de çalışıyor artık o konuda sıkıntı yok

fiyat olarak uygun olursa lumia dediğiniz gibi can yakar ama turkcellin uydurmaydı sanırım ki timdekiler öyle dedi 119tl paket + 59tl ek ücretle sahip olmak hem bizi hemde nokia yayı üzer gibime geliyor

Kampanyalı almak zorunda değilsin ki,normali 1699 tlFiyat olarak uygun olursa lumia dediğiniz gibi can yakar ama turkcellin uydurmaydı sanırım ki timdekiler öyle dedi 119tl paket + 59tl ek ücretle sahip olmak hem bizi hemde nokia yayı üzer gibime geliyor
aynen abiBence Note II.. Harika bir telefon.Alacağım inşallah.

Note II ekranı ile çok göz alıyor lumia yada işletim ve tasarımı ile büyüleyici tabiki bu bence , korkum ya beklentinin altında kalırsa lumiayaya n9 gibi arka plan gözyle bakılırsa hani uyguluma desteği az olup orda kalırsa ....
Nokia destek vermez ise microsoft verir meraklanma. Nokia'nında destek vermeme gibi bir şansı yokta neyse. Türkiye'de 200.000 kişi sipariş vermiş l920
diğer ülkeler düşün..