cenewar88
Üye
walla abartmazsan kullanımı 2 gün gidiyor. 1 hafta oldu ben alalı. ilk günler elimden düşmüyodu her akşam şarj ediydum. şimdi 2 güne çıktı. şu videoları izlemesem bi de powersavingi aktif etsem 3günü geçer diye düşünüyorum. bilmem yanılıyormuyum özgür hocam?
olağanüstü telefon kesinlikle ama ben kendimce eksileri belirtmek istiyorum
hoparlörün yeri kötü, keşke çift hoparlör olsaymış
orijinal web tarayıcısı kötü, opera yüklemek daha mantıklı galiba
az uygulama var şimdilik. üstleik youtube uygulamasını sildim ve yüklemek için bulamıyorum biyerden
güncelledikleri social network uyuglaması eski sürümünden kötü bence, bu tamamen göreceli tabi.
usb hub çalışmıyo (oha deyin, usbyi takıyon bi de hub mı istiyon, haklısınız walla ama tel süperkulade olunca beklentim yükseldi
)
artılarını yazsam sabaha kadar online olmam gerekir
hiçbir telefonla kıyas götürmez açık ara tasarım 1.si
bu özelliklere bu fiyat kelepir
gözü kapalı alın derim, pişman olana parasını ben iade ederim
--------------- Ekleme ---------------
ayrıca pek çok uygulamasını yüklüyorum deniyorum, şu f-secure programını yüklemeyin derim. kasıyor epeyce. onun haricinde 5 uygulama da açık olsa telde tık yok
olağanüstü telefon kesinlikle ama ben kendimce eksileri belirtmek istiyorum
hoparlörün yeri kötü, keşke çift hoparlör olsaymış
orijinal web tarayıcısı kötü, opera yüklemek daha mantıklı galiba
az uygulama var şimdilik. üstleik youtube uygulamasını sildim ve yüklemek için bulamıyorum biyerden
güncelledikleri social network uyuglaması eski sürümünden kötü bence, bu tamamen göreceli tabi.usb hub çalışmıyo (oha deyin, usbyi takıyon bi de hub mı istiyon, haklısınız walla ama tel süperkulade olunca beklentim yükseldi
)artılarını yazsam sabaha kadar online olmam gerekir
hiçbir telefonla kıyas götürmez açık ara tasarım 1.si
bu özelliklere bu fiyat kelepir
gözü kapalı alın derim, pişman olana parasını ben iade ederim

--------------- Ekleme ---------------
ayrıca pek çok uygulamasını yüklüyorum deniyorum, şu f-secure programını yüklemeyin derim. kasıyor epeyce. onun haricinde 5 uygulama da açık olsa telde tık yok