Nokia N8 artilari-eksileri (kullanicisindan)

Sponsorlu Bağlantılar

cenewar88

cenewar88

Üye
walla abartmazsan kullanımı 2 gün gidiyor. 1 hafta oldu ben alalı. ilk günler elimden düşmüyodu her akşam şarj ediydum. şimdi 2 güne çıktı. şu videoları izlemesem bi de powersavingi aktif etsem 3günü geçer diye düşünüyorum. bilmem yanılıyormuyum özgür hocam?
olağanüstü telefon kesinlikle ama ben kendimce eksileri belirtmek istiyorum
hoparlörün yeri kötü, keşke çift hoparlör olsaymış
orijinal web tarayıcısı kötü, opera yüklemek daha mantıklı galiba
az uygulama var şimdilik. üstleik youtube uygulamasını sildim ve yüklemek için bulamıyorum biyerden :) güncelledikleri social network uyuglaması eski sürümünden kötü bence, bu tamamen göreceli tabi.
usb hub çalışmıyo (oha deyin, usbyi takıyon bi de hub mı istiyon, haklısınız walla ama tel süperkulade olunca beklentim yükseldi :))

artılarını yazsam sabaha kadar online olmam gerekir
hiçbir telefonla kıyas götürmez açık ara tasarım 1.si
bu özelliklere bu fiyat kelepir
gözü kapalı alın derim, pişman olana parasını ben iade ederim :)

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca pek çok uygulamasını yüklüyorum deniyorum, şu f-secure programını yüklemeyin derim. kasıyor epeyce. onun haricinde 5 uygulama da açık olsa telde tık yok

pcwolf

pcwolf

Üye
Adamın ağzını sulandırıyosunuz ya:D:D

apobaba1234

apobaba1234

Üye
ah ahh :D bende istiom ama param yok :D c6-01 uygun bi fiyata gelsede symbian3 keyfini onda tadalım hiç yoktan :D zaten oyunlarını görünce içim eridi :D

cenewar88

cenewar88

Üye
özgür ustam youtube uygulaması yalan oldu, sorun değil ama siteye giriyorum gayet güzel mobile için uyarlanmış zaten uygulamadakiyle aynı sorunsuz. amma velakin orijinal social networks uygulaması widget olmuyor homescreende. niye böyle oldu anlamadım. uygulamanın betasını üretici yayından kaldırdı acaba bunun için mi? facebook mesajları notificationlarını anasayfamda görmek istiyorum arkaplanı uyumlu olarak, yokmu böyle bi uygulama? walla çok canımı sıktı bu iş, zaten tel oturmamış ha bire bişeyler deniyor üretici firma biz denek olduk yaw. cenewar gibi telefon maşallah daha ne uğraşıyolar anlamadım. gönderin tam sürüm adam gibi proları

ETERN%u0130TYSPEED

Üye
aranızda n8 kullanıcılarından biri çektiği örnek bi video yu paylaşsa da gerçek video kalitesini bi görsek nokia nın yayınladığı sample video ile internette gördüğüm videolar arasında baya fark oluyo da bi gerçeğini görsek

sh0ck

sh0ck

Üye
aranızda n8 kullanıcılarından biri çektiği örnek bi video yu paylaşsa da gerçek video kalitesini bi görsek nokia nın yayınladığı sample video ile internette gördüğüm videolar arasında baya fark oluyo da bi gerçeğini görsek

N8'cilerimiz, görev başına! :P :D

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi

Gercek o kadar yuksek cozunurluklu ki benim bildigim hicbir site bu cozunurlugu desteklemiyor..

cortex47

cortex47

Üye
CNet dün Nokia Avustralya'ya dayandırdığı haberinde Symbian'ın N8 ile N serisine veda edeceğini fakat firmanın E ve X serisi telefonlarında kullanılmaya devam edeceğini duyurmuştu. Ancak CNet'in bu haberine itiraz Eldar Murtazin'den gelmiş ve Symbian platformunun N serisinin gelecek birkaç üyesinde daha kullanılacağını iddia etmişti.
Fakat gün içersinde Reuters'ın yayınladığı haber, CNet'in iddia ettiği gibi Symbian'ın N8 ile N serisine veda edeceğini kesinleştirmiş . Konuyla ilgili ajansa konuşan Nokia'nın basın sözcüsü Doug Dawson, N serisinin gelecek üyelerinin MeeGo tabanlı olacağını açıklayarak dünden beri süren karışıklığa son verdi.
Nokia'nın yarı iletken devi Intel'le ortak geliştirdiği MeeGo platformunun ilk üyelerinin yıl sonunda gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Alıntı:

--------------- Ekleme ---------------

yanlış anlama kardeşim hemen. sana demedim hava atıyosun diye. ben yaşı 15 - 20 arası baba parasıyla tel alan türkiyedeki veletler için demiştim.

mkv olayıda çok saçmaymış gerçekten abartıyolar.mkv dediğin sıkıştırılmış bir formattır ve 1 gb üstü mkv bulmak çok çok zor. genellikle 300 - 600 mb arası olur.
öteki formatlar için bişey diyemiycem
pille ilgili olarakta tüm nokialarda nedense 1 günde 1 kademe gidiyorsa geri kalan 6 kademe 5 -10 saat arası komple gidiyor.

ben de n8 hastasıyım ama belli gerçekler var. mkv ne kadar iyi sıkışttırılmış format olursa olsun. siz hiç brrip 720p bir film izlemediniz heralde. bu filmlerin boyutu 4.5 gb'tan başlar genelde. ve n8 de 720p video oynattığı için izlemek isteriz heralde bu filmleri telefonumuzda. ama 4 gb'ın üstünü desteklememesi fat32 dosya sistemi desteklemediği için, yani isterseniz harici harddiskinizi biçimlendirirken fat32 dosya sistemi seçin, içine 4 gb'tan büyük bir dosya atamayacaksınız.

halis18

halis18

Üye
ben de n8 hastasıyım ama belli gerçekler var. mkv ne kadar iyi sıkışttırılmış format olursa olsun. siz hiç brrip 720p bir film izlemediniz heralde. bu filmlerin boyutu 4.5 gb'tan başlar genelde. ve n8 de 720p video oynattığı için izlemek isteriz heralde bu filmleri telefonumuzda. ama 4 gb'ın üstünü desteklememesi fat32 dosya sistemi desteklemediği için, yani isterseniz harici harddiskinizi biçimlendirirken fat32 dosya sistemi seçin, içine 4 gb'tan büyük bir dosya atamayacaksınız.

Fat32 4 gb Üzeri Hiçbir Dosyayı Kabul Etmiyor...
Bende HD Filmi 2ye Bölüp Attım Mkv Uzantılı Ama Cihaz Çalıştırmadı...
Daha Profesyonel Video Programlarıyla Cözülür Bu Sorun...
Ancak telefon gerçekten Harika...
Bazen Donmalar Kasmalar Hatta reset olayı Bile Başıma Geliyor...
Bunların nedeni ise Yüklediim programlardan Kaynaklanıyor...
Ve Telefonu Resetleyen programı Sildiğimde sorun Kalmıyor...
Gayet Seri ve Hızlı Bir Şekilde telefon Devam Ediyor İşlevine....
42'' HD Tvye Bağladım Cihazı Gerçekten Güzel oluyor...
Oyun Oynamasıda Çok Zevklii....
Daha Hiç HD yada 720p Film İzlemedim...
Ancak En Kısa Zamanda Halledeceğim...

khytr89

khytr89

Üye
telefonun ekranı 1080p değil ki. o yüzden o kadar uğraşmanıza gerek yok.

halis18

halis18

Üye
telefonun ekranı 1080p değil ki. o yüzden o kadar uğraşmanıza gerek yok.

Ekran Cözünürlüğü İle Alakalı Değil...
Tüplü Tvde Bile 1080p İzleniyor...
Bölme İşleminde Sorun Oldu Bu Nedenle Açmadı...
1080p Video klipleri Sorunsuz Çalıştırıyor...

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Ben 1 dakikalık bir video çektim 90 Mb yer kaplıyor

Cektigin videonun sadece resim kalitesi degil ayni zamanda ses kalitesi de cok yuksek kalitede oluyor.

Sitelere upload ederken siteler bu kaliteyi dusuruyorlar server alanlarindan tasarruf etmek icin.

pcwolf

pcwolf

Üye
Cektigin videonun sadece resim kalitesi degil ayni zamanda ses kalitesi de cok yuksek kalitede oluyor.

Sitelere upload ederken siteler bu kaliteyi dusuruyorlar server alanlarindan tasarruf etmek icin.

o zaman yapılacak sey videoyu çektikten sonra bilgisayarda winrarla bölüp dosya olarak göndermek.

oturkmen

Üye
Merhaba. Ben de N8 kullanıcısıyım. 256 mb üstü avi dosyalarını açarken "hafıza dolu" mesajı veriyor ve açmıyor. Başka bu sorunu yaşayan var mı? Bu video dosyalarını hangi programla bölebilirim?

Üst Alt