Acil Yardim!!! Nokia N8, Iphone4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
calis84

calis84

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardim!!! Nokia N8, Iphone4
Arkadaslar, önce buna benzer konu vardi demeden önce bir okuyun. Gercekten o degerli fikirlerinize ihtiyacim var.

Gelelim konuya, ellimde 2 aydan beri nokia n8 var ve telefondan bir iki kücük sey haric memnunum (gerci daha hala pr1.1 gelmedi benim telefona, ama saglik olsun bende sabir cok).Simdi cok ucuz maliyete ellime sifir bir Iphone4 (16bg) gecti.

Bende haliyle kararsiz kaldim, hangi telefonu kullaniyim diye (kalan teli kardesime verecegim, yani sat ve para kazan mentalitesi yok). Simdi size soruyorum siz olsaniz ne yaparsiniz. Benim derdim objektif fikirleriniz ögrenmek, yani ben burda ideolojie pesinde degilim. Yani bazi ardaslar iphone'a iphone oldugundan karsi (bende öyleydim:naughty:,ama dedigim gibi cok ucuz gecti ellime)
Lütfen yardimci olun, ve mümkünse sebebinide yazin, cünkü bu iyi bu kötü yazip da sebeb yazmamak bana birsey getirmez.

Ben biraz benim icin önemli olan arti ve eksilerini düsündüm:

N8:
+kamera
+usb otg
+hafiza karti
+ alumiyum kasa

Iphone:
+tarayici
+dokunmatik ekran daha seri
+ve haliyle az da olsa iphone prestiji.

Bol katilimlarinizi bekliyorum

AYNA

AYNA

Üye
N8 in alfa sayısal tuş takımına hiç birşeyi değişmem ben mesela diğer klavye tipi olanlarda rahat ve hızlı yazamıyorum hele dışardaysam dahada zor oluyor.kamera,aliminyum kasa,symbian olması.

iphone sevmem çünkü kurcalama fırsatım oldu biraz kurcaladım kurcalıcak yer bulamadım sıkıldım hemen.ana bekleme ekranı yok.querty klavye hiç sevmem.xenon flashı yok.menü ikonları hoşuma gitmiyor bide.iphonede tek sevdiğim yönü dokunmatiği ve görünüşü.ama n8 kötü demiyorum onunda görünüşü güzel.
bence n8..

blackbird48

blackbird48

Üye
herkezin kendi zevkidir bana teyzem ıphone 4 denen zırvadan göndermişti doğum günü hediyesi nezaket olsun dıe teyzeme teşekkür ettim ve ıphone denen zırvayı kuzene verdim

cabal21

cabal21

Üye
ya bırakın hergün aynı konu açmayı. İphone hiç bir b...ka yaramaz. n8 'in yanında adı bile geçemez. iphone sadece programlarla oluşan özelliklere sahip. nokia n8 donanımsal olarak yüksek ondan. ayrıca nokia n8' için yazdığın özellikler o kadr da değil fark edici. av ve hdmi tv çıkışı da mevcut.

Tabiki N8-00

pRime.

pRime.

Üye
N8in kalsın dostum. Iphone da iyi ama bir süre sonra kurcalayacak birşeyi kalmıyor ve sıkılıyorsun (mesela ben) . Iphonela sadece oyun oynarsın, ama N8 ile çok daha fazlasını yaparsın.

AYNA

AYNA

Üye
N8in kalsın dostum. Iphone da iyi ama bir süre sonra kurcalayacak birşeyi kalmıyor ve sıkılıyorsun (mesela ben) . Iphonela sadece oyun oynarsın, ama N8 ile çok daha fazlasını yaparsın.

aynen katılıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...