Telefon Tavsiyesi Xperia Z3'ten LG G3 e Düşüş.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaxipmaN

Üye
Sonuç: Sony 15bin işçi cıkartacak
Bi taçwiz olamadin be sony sen hoperlör falan uret ama onlara da su gecirmezlik falan koyma

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hayırlısı olsun.. ne diyelim.

Luck Star

Luck Star

Üye
Su geçirmiyor diye takoz tasarım yapıyorlar ama kapak kapalıyken su geçiriyor işte böyle bir ironik telefon. S5 bile arka kapağı açılabildiği halde suya daha fazla dayanıklı. G3 32 Gb ise fena değil kullanılır performans açısından fark yaşamazsın sadece batarya ömrü az gelecektir. Ancak kamera ve ekran kesinlikle daha iyi.

0MG90

0MG90

Üye
Note 5 ve S6'da "kendine özgü" tasarımıyla çok dayanıklı, gördük.
Japonlara göre kalite estetikten önce gelir, bu değişmediği sürece böyle devam. Eski kafalı olmayın.

Luck Star

Luck Star

Üye
Her konuda onu gördük bunu gördük demekten vazgeç sony hakkında konuşuyoruz. Kimsenin umrunda değil samsung eleştirmen. Sony'nin hatalarını kabullenmeyeceğini bütün forum biliyor rahat rahat konuşabilirsin.

0MG90

0MG90

Üye
Bu forumda aktif kullanıcı sayısı az. Git DH'de Sony konusuna o yorumları at bakalım ne kadar eksi yiyip alay konusu oluyorsun. Sony ön arka cam tasarıma sahip. Samsung "yeni" tasarımıda öyle. İkisine de bak hangisi düşünce camı kırılıyor diye. Benim burada marka savunduğum yok sadece objektif bakıyorum. Sen eleştiri yaptığını sanıyorsun ama sadece kötülüyorsun o kadar. Buradaki çoğu kişiye de sorsak senin yorumlarından rahatsız olduklarını söylerler. Başkalarını eleştirmeden hatta tanımadan yorum yapmaktan vazgeçin.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sony'nin kullandığı malzemeyi bilmiyorum fakat samsung s6 edge veya note 5'in düşüp anında kırılması gorilla glass 4'ün acizliğinden başka birşey değil.

Luck Star

Luck Star

Üye
Sony yazısı okumaktan bıktım ben dh de takılıyorum zaten haberin yok senin bana boşuna anlatıyorsun. Aynı anda hem on hem arka cam kırılan sony ler de gördüm daha 0 cihaz kapaklar kapalıyken su geçirdiği cihazı da gördüm. kamerası bulanık çeken kasa açıklığı olan da. hadi bu sorunlar iyi bir teknik servisle çözülür ama türkiyede teleservice varken sony alınmaz

0MG90

0MG90

Üye
Bana ne. Bana ne cihazlar sorunluysa. Sorunsuz bi cihaz mı var? Benimkinde de kasa açıklığı var ama her Sony konusuna olumsuz yorum atmıyorum ben. Buradaki yorumların aynısını oraya at eksi yemezsen bende kendime burada ban attırırım. Her iddiasına varım da alırsın. Buradakilerin fikri değişmiyor çünkü kötüyse hep kötü, iyiyse hep iyi firma. Dediğim gibi burada daha fazla aktif kullanıcı olsa ben burada daha fazla dikkat çekmezdim. Siz yine bildiğinizi okuyun diyecek bir şeyim kalmadı.

ANIL

ANIL

Admin
Hayırlı olsun. :locked:

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...