Telefon Tavsiyesi Xperia Z3'ten LG G3 e Düşüş.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z3'ten LG G3 e Düşüş.
Arkadaşlar merhaba xperia z3 ü ilk çıktığında almıştım. kullandım suya soktum ve telefonum su geçirdi garantiye gönderdim su geçirdi dediler 600 küsür para istediler bende tamirciye verdim tamirci dahada kötü yaptı telefonumu yarında LG G3 alacağım belli ki z3 ten hayır gelmiyor. Şimdi sizlerden isteğim g3 e geçince ne eksiklikler yaşarım ve nasıl sorunları var G3 te . Mesela z3 üm deli ısınıyordu 66 derece görmüştüm :)

Yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar

Enes

Enes

Üye
eksiklik hissetmezsin o da o kadar ısınıyor :ehe

0MG90

0MG90

Üye
Bari G4'e geç, G3 ile Z3'le aldığın ekran süresinin yarısını alırsın

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şarjın düşer ama daha kaliteli bir ekran görürsün. Premium malzemeden plastik malzemeye düşersin.

byAndroid

byAndroid

Üye
G3 alma be yazık olur sana. G4, note 4 falan geç hadi Z2 ye geç

Buğra

Buğra

Admin
Sıcaklık olarak daha da fazlasını görebilirsiniz belki de birde kasa çatlama var g3 de ileride başınıza gelebilir

Arayüz performansı
Pil performansı olarak eksik hissedersiniz
Arka kamera da olabilir :)
Birde ekran parlaklığı z3 de çok çok yuksek 718 nit ama diğer çoğu cihaz s5 s2 g3 vs 430-450 nit arası değişiyor

Z3+ bile 670nit seviyesinde

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sıcaklık olarak daha da fazlasını görebilirsiniz belki de birde kasa çatlama var g3 de ileride başınıza gelebilir

Arayüz performansı
Pil performansı olarak eksik hissedersiniz
Arka kamera da olabilir :)
Birde ekran parlaklığı z3 de çok çok yuksek 718 nit ama diğer çoğu cihaz s5 s2 g3 vs 430-450 nit arası değişiyor

Z3+ bile 670nit seviyesinde
Mesele sadece parlaklık değil ki. Sony tv bölümünde ki ana batış sebebi fiyat olabilir ama görüntü gösterdiği detaylarda önemli.

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
Açıkcası bir daha sony'e bulaşmak istemiyorum. Sağolsun çok çektirdi paramı yedi :D bu yüzden lg g3 dedim g4 gibi bir şansım yok çünki o kadar para yok avea'dan taksitle alıcam zaten bu yüzden g3 dedim aynı fiyatlarda başka önereceğiniz telefon var mı peki ? lenovo s90 falanda var sanırımda ama hani daha yeni bir marka'yada bulaşmak istemiyorum

0MG90

0MG90

Üye
iPhone dicem o da pahalı :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Açıkcası bir daha sony'e bulaşmak istemiyorum. Sağolsun çok çektirdi paramı yedi :D bu yüzden lg g3 dedim g4 gibi bir şansım yok çünki o kadar para yok avea'dan taksitle alıcam zaten bu yüzden g3 dedim aynı fiyatlarda başka önereceğiniz telefon var mı peki ? lenovo s90 falanda var sanırımda ama hani daha yeni bir marka'yada bulaşmak istemiyorum
Galaxy A yada E serisine bakın o zaman g3 e yakın onlar var

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
byAndroid

byAndroid

Üye
Avea'da Kampanyalı olanlara baktım. E7 dikkatimi çekti sadece onunda işlemcisi 1.2 :D diğerler bundanda beter :D
Aynen e7 hoş telefon en azından kamera ekran pil falan iyi çatlama ısınma pil sorunu yok. Alınabilir bence

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
byAndroid

byAndroid

Üye
g3 ile aynı özelliklere sahip ama g3 işlemci konusunda daha iyi 2.5 :D
Günlük kullanımda çok farkını hissetmezsin zaten işlemci hızı çok yüksek olduğundan ısınma sorunu falan var 2k ekranda yoruyor cihazı ben önermiyorum kimseye

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Arkadaşlar merhaba xperia z3 ü ilk çıktığında almıştım. kullandım suya soktum ve telefonum su geçirdi garantiye gönderdim su geçirdi dediler 600 küsür para istediler bende tamirciye verdim tamirci dahada kötü yaptı telefonumu yarında LG G3 alacağım belli ki z3 ten hayır gelmiyor. Şimdi sizlerden isteğim g3 e geçince ne eksiklikler yaşarım ve nasıl sorunları var G3 te . Mesela z3 üm deli ısınıyordu 66 derece görmüştüm :)

Yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar
Htc m8 filan al bari. Lg ve Samsung'a bulaşmayın bence. Z3 Compact boyut olarak küçük gelmeyecekse ondan alın.

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
dun aldim bile G3 dedigim gibi aveadan kampanya ile ucuz maliyetli birsey almam gerekiyordu yanindada casper tablet aldim :D yanliz arkadaslar neden soylemediniz ? bu telefonun ejderhaya donustugunu 70 dereceyi gordum vallahi :D bu ne boyle lavdan mi cikardilar bu telefonu ne yaptilar

byAndroid

byAndroid

Üye
Dedik herkes te yazdı buraya

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
iste :D yapacak birsey yok aldik bir kere ki mecburdum yani bunu almaya baska tel alma secenegim yoktu :D

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
0MG90

0MG90

Üye
Keşke Z3 ile devam etseydiniz ama sizin kararınız hayırlı olsun

ykpknl

ykpknl

Üye
insan z3 gibi bi telefondan nasıl vazgeçer ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...