teknolojibaronu
Üye
Düşer bence, Z5 satarsa dahada hızlı düşer.Sizce Z5'in çıkmasıyla Z3'ün fiyatı düşer mi ?
Düşer bence, Z5 satarsa dahada hızlı düşer.Sizce Z5'in çıkmasıyla Z3'ün fiyatı düşer mi ?
Tasarımı hoşuna gittiyse iyi cihazdır. Seride fazla üye olmamasıda ayrı bir avantaj sağlar.LG G Flex 2 nasıldır? Z2 ve G3'den üstün müdür ?
yanlış bilmiyorsam s805 var yani note 4 ile aynı işlemci (snapdragon olan note 4)LG G Flex 2 nasıldır? Z2 ve G3'den üstün müdür ?
yanlış bilmiyorsam s805 var yani note 4 ile aynı işlemci (snapdragon olan note 4)
daha az kullanıcı daha az şikayet810'a karşı cephedeyim ama G Flex 2'nin kullanıcılarından ısıyla ilgili yakınma duymadım.
Bazı testler var G3 daha çok ısınıyor buz kalıbı testi yapmışlar mesela.Plastik olmasından mı diyecem ama sadece hissiyat değil stabiliteyi bozup uygulamaları kapatma gibi sıkıntıları da var 810'un Flex 2 için bu sorunları duymadım.Bir forumda az da olsa bir kullanıcı kulübü var niye satmadı bilmiyorum ilk cihaza göre nispeten uygun fiyata girdi pazara.
daha az kullanıcı daha az şikayet
eğer g3 gibi g4 gibi bi telefon s810 olsa idi daha fazla ısınma şikayeti gelirdi
Güncelleme gelmedi demek hız düşürülmedi demek. Güzel![]()
Evet ısı sorunu için dedim. Z3 Plus ve M9 ısı için güncelleme aldı yani hız düşürüldü. Ben G3 dışında LG telefonlarını pek beğenmem ama flex farklı tasarım beğenilirse güzel alternatif.G Flex 2 için mi? Yok ben öyle bir haber duymadum ısı sorunu için güncelleme falan.
5.1.1 de aldı zaten yoluna devam ediyo.Tavsiyeler de falan sürekli atlıyoruz ama 1.900 lira fiyatı var şuan iyi bir alternatif aslında.
hızı şu şekilde düşüyor benim g2 dede bu sorun varEvet ısı sorunu için dedim. Z3 Plus ve M9 ısı için güncelleme aldı yani hız düşürüldü. Ben G3 dışında LG telefonlarını pek beğenmem ama flex farklı tasarım beğenilirse güzel alternatif.
Sen bir ayar mi yaptın? Benim hep 2265 kadar çıkıyordu normalde.hızı şu şekilde düşüyor benim g2 dede bu sorun var
oyun dışında max 1928 mhz çalışıyor oyunda ise ilk 10 dakika tam hızında çalışıyor (2265mhz) ama biraz ısınınca 1.6 ya kadar hatta 1.1 e kadar düşüyor hızları tabi oyunda saniyelik frame düşmesi veya aşırı ısı yapıyor
cloudy g3 v3.3 kullanıyorum içinden çıkan kernel gerekmedikçeSen bir ayar mi yaptın? Benim hep 2265 kadar çıkıyordu normalde.
pardon 1728 miş yeni baktımcloudy g3 v3.3 kullanıyorum içinden çıkan kernel gerekmedikçe
max 1.9 a çıkıyor (eğer uygulama açarsanız yükleme yapana kadar 2.3 e kadar çıkıyor ama uygulama içi genelde max 1.9
cloudy g3 v3.3 kullanıyorum içinden çıkan kernel gerekmedikçe
max 1.9 a çıkıyor (eğer uygulama açarsanız yükleme yapana kadar 2.3 e kadar çıkıyor ama uygulama içi genelde max 1.9
pardon 1728 miş yeni baktım
anlıyorum cloudy batarya tasarrufu için yapıyor yoksa lollipop ile 5-6 saat almak imkansız. Şimdi sana lafım yok ancak böyle yazınca başka yerde yazıyorlar ondan demek istiyorum yanına custom rom ile de yazarsan sevinirim çünkü orjinal romda sınır yok. benim şuan pil kullanımım %83 pil 1 saat 12 dk ekran süresi ekran %50 parlaklıkta ve mobil veri paketim bittiği için only GSM (2g) modunda kullanıyorumanlıyorum cloudy batarya tasarrufu için yapıyor yoksa lollipop ile 5-6 saat almak imkansız. Şimdi sana lafım yok ancak böyle yazınca başka yerde yazıyorlar ondan demek istiyorum yanına custom rom ile de yazarsan sevinirim çünkü orjinal romda sınır yok.
Bu arada AICP beklerim fazla uğraşma cloudy ile. Hiç uğraşmadan 7 saat ekran süresi alıyorum. Şuan %77 şarj var ekran süresi 2 saat.