Telefon Tavsiyesi Xperia Z2 mı Xperia Z3 Compact mı LG G3 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z2 mı Xperia Z3 Compact mı LG G3 mü ?
Arkadaşlar yurtdışından telefon getirtecektim ama o iptal oldu ben de Türkiye'den almak zorunda kaldım.
1200-1300 TL bütçem var. Benim için önemli olanlar şarj,tasarım,yazılım desteği,müzik
3 cihaz arasında kaldım
Sony Xperia Z3 Compact - 1399 TL
Sony Xperia Z2 - 1249 TL
LG G3 (32 GB) - 1179 TL
Hangisini almalıyım sizce ?

Marco Laren

Marco Laren

Üye
G3

Karavelaa

Üye
G3 derim. Ama o SONY cihazlarda çok güzel.

0MG90

0MG90

Üye
Ne G3'ü? Z2 öneririm.

• Beğen
Tepkiler: NiTr[O]gEn ve Bülent872
JosephLion

JosephLion

Üye
Z3 compact ama siyahı :)

tifazcik

tifazcik

Üye
lg g3

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
G3'ün batarya performansı nasıldır ? Z2 ve Z3 Compact arasında hangisi daha iyidir ?

man20

man20

Üye
Ben z3 compact almandan yanayım tam bi performans canavarı. bataryasıda çok iyi.

Bülent872

Bülent872

Üye
Batarya olarak G3 biraz geride Sony ise bu konuda en iyisi şahsımca Z3c her konudan güzel tasarımını ben beğenmedim Z2 ile aralarında pek fark olmadığı için ben Z2 derim.

Kıyaslama konusunda G3-Z2 ile kıyaslanamaz her türlü Sony alıyor kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: enesrsln
yeumyang

yeumyang

Moderator
z3 compakt hem batarya hem tek elle kullanım hemde güncelleme alır

FK5896

FK5896

Üye
Z2

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Z3 Compact tartışmasız. :oke:

tifazcik

tifazcik

Üye
g3 sarjda 3 ünde hepsinde kotu z3 compat en iyisi ama ekranı kuck bence z2 ile g3 arasında bi scim yap

andezitt

andezitt

Üye
z3 compact al rahatına bak dostum. kullanıyorum taş gibi telefon maşallah nazar değmesin

yagizuyar7

yagizuyar7

Üye
LG G3 ile Z2 nin internetteki fiyatları şu anda 1200-1300 tl civarlarında. Z2 ve Z3,Z3 C arasında pek bi özellik farkı yok boyut dışında. Lg ile aralarında bariz bi fark ekran kalitesidir. Performansta seni yanıltmıcak telefonlardır. Kamera kalitesi 20mp kamera ve lazer otofokus gibi özelliklerden hangisi cazip gelirse sana ona yönelirsin :D

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Alpha ve S5 nasıldır ? Z2 alırsam yazılım desteği çok kısa sürer mi ?

Luck Star

Luck Star

Üye
Sony hariç her şey alabilirsin. Kutudan lens kabarcıklı, kasa açılığı olan veya aldığın gün tüm kapakcıklar kapalı olmasına rağmen bir avuç suda , su geçir bir cihaz almak istemezsin. Zaten bu tür sorunlarda teknik servis ilgilenmiyor geçen forumdaki arkadaşımız çok uğraştı, dava açtı, bilir kişiye gitti sonra yeni cihaz verdiler ve yeni cihazda kasa açıklığı çıktı.

0MG90

0MG90

Üye
Z2 alabilirsin. Güncelleme olarak diğer cihazlardan daha çok alacağı kesin. Ayrıca kasa açıklığı dışında bir sorun yaşamazsın kullanan biri olarak söylüyorum.

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
Z2'de su geçirme sorunu var mı peki?

0MG90

0MG90

Üye
Yok ama şans işi. Geçirir mi geçirir. Ondan keyfe suya falan sokma.

Üst Alt