Tavsiye Sony Xperia Z3 KVK Garanti

Sponsorlu Bağlantılar

Texedo

Texedo

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z3 KVK Garanti
Arkadaşlar 1.5 ay önce sony xperia z3 aldım , ve 29.03.2015 de ilk denememde ( bütün kapaklar kapalı )
cihaz su geçirdi ve ekran gitti . telefon açılıyor titreşim geliyordu ekran yoktu .
Bende şehir dışında olduğum içim kutusu faturası İstanbulda olduğundan babama kargoladım telefonu .
oda 03.04.2015 de teslim etmiş garantiye değişim istedik .
Cihaz Ankara - Kvk'ya teslim alınmış bugün . Imeı ve forum numarasını mesaj olarak atmışlar
ama siteden sorguladığımda kayıt yoktur diyor .
Detaylı bilgi için yarın kvk'yı arıyacağım .
Şöyle bi sorum olucak : başına gelen varmı daha önceden ve değişim istediğinizde değişim yapıldımı
ne kadar sürede geri gelir cihaz bana ?

Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar

berkmeric18

Üye
Bendede xperia z3 var vodafoneden aldim 18 gunluk bi cihaz. Telefonla dusa bile girdim yikadim temizledim hicbi sekilde su almiyo.Hoprlr sesi 5_10dk kisik kaliyor sonrasinda duzeliyor ztn. Nasil su gecirdi seninki? Kapaklari iyi kapattigina eminmisin ben sahsen kapaklari kapatip kenarlarina elimle bastiriyorum iyice kapatiyorum hicbi sorun yasamadim.

cici60

cici60

Üye
telefonu 2.5 metrelik yarı olimpik havuza attım bişey olmadı cihaz şarjdayken gece yanlışlıkla üstüne su döktüm bişey olmadı :D ısınınca kirlenince telefonu yıkıyorum bişey olmuyo :) abartmıyorum en az 20 defa suya sokmuşumdur hiç problem yaşamadım inşallah sony gereğini yapar:)

0MG90

0MG90

Üye
En fazla 21 iş günü içinde değişim yapmaları lazım. Tabi sizin demeniz lazım değişim istiyorum diye.

Texedo

Texedo

Üye
    Konu Sahibi
Değişim isteyerek kayıt aldırdım zatende daha 1 hafta oldu ne arayan ne soran var cihaz elden ele dolaşıyor , İstanbul - Ankara
ne gibi sorun var felan diyerek hiç arayan olmadı takipde edemiyorum cihazın durumunu iyice moralimi bozmaya başladı bu KVK

Texedo

Texedo

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bugun haber geldi , telefonum teleservice diye bir firmaya gönderilmiş , Turkcell bayi tarafından
Bayiyi aradıgımda cihaz kvk garantili dedim teleservice ne alaka felan diye konuştum .
KVK anlaşmalıymış heralde teleservice ben değişim istediğim için yeni cihaz alıcaz dedi bayi eğer verilmezse parasını alıcaz dediler
şuan beklemedeyim yasal sürenin bitmesini . Benim teslim ettiğim tarih .03.04.2015 bayinin çıktığı verdi tarfih 09.04.2015 bakalım ne olucak :)

Üst Alt