Telefon Tavsiyesi Xperia Z2 mı Xperia Z3 Compact mı LG G3 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kalın ama donanım iyi. Ben tercih etmiyorum tercih meselesi.

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
Zenfone yazılım desteği de zayıf olucak anlaşılan. Hiç uğraşmayım o zaman zenfone'la

makifv

makifv

Üye
İphone dan geçmiş birisi olarak zen2 diyorum g3 önermem

Luck Star

Luck Star

Üye
ramine aldanma derim ama fena telefon değil.

makifv

makifv

Üye
Batarya sukıntılıydı dün bi güncelleme geldi şimdi iyi gibi ama tam denemedim asus güncelleme konusunda gayet iyi 1 ay oldu alalı 3-4 günceleme geldi. 5s i aratmıyor hızlı şarj özelliği desen ayrı bi güzel z3 olmuyorsa zen2 derim g3e bulaşma başkada bişey demiyorum
Kamera iphone dan kötü

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
kamerası pek iyi değil şuan piyasada 1000tl altı diye satılan t60 gibi vodavon smart 6 gibi bi kamerası var
yani g4 s6 kamerası yok

• Beğen
Tepkiler: enesrsln
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Zenfone 2'de beğendiğim tek şey kamera.
Kesinlikle kötü değil Z2'den ve muhtemelek Z3C'den daha iyidir.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
TV sektöründe belli geçmişi ve sensör konusunda da tecrübesi tartışılmayacak olan Sony'nin kendi cihazlarında bu denli başarısız olduğunu görmek üzücü.Bir seyleri yanlış yapıyor olmalılar zira kendileri de çözemediler gibi bu yanlışı.

Luck Star

Luck Star

Üye
TV sektöründe belli geçmişi ve sensör konusunda da tecrübesi tartışılmayacak olan Sony'nin kendi cihazlarında bu denli başarısız olduğunu görmek üzücü.Bir seyleri yanlış yapıyor olmalılar zira kendileri de çözemediler gibi bu yanlışı.
Aosp rom yukleyince her cihazin kamerasi kotu cekmeye basliyor. Ben yazilimi cm gibi bir yerden cektigini dusunuyorum. Yoksa kendi lib dosyasi falan oluyor kaliteli olurdu. Fotograf cekince kalite bozuluyor.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yazılım konusunu beceremedikleri aşikar.Belki de cm üzerinde oynama yapıyolardır bildikleri kadar :D

mrzstyl

mrzstyl

Üye
32GB G3 iyidir iyi :evet:

• Beğen
Tepkiler: tifazcik
enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Z5'in çıkmasıyla Z3'ün fiyatı düşer mi ?

Üst Alt