byAndroid
Üye
Zenfone a hiç bulaşmam sende boşver benceAsus Zenfone 2 nasıldır ?
Zenfone a hiç bulaşmam sende boşver benceAsus Zenfone 2 nasıldır ?
Zenfone 2'nın batarya, kamera ve yazılımı nasıl hocam ?İphone dan geçmiş birisi olarak zen2 diyorum g3 önermem
8 saat ekran alan vardi, ne kadar dusmustur, note2 almamis o zaman iyi ki lölipopuLolipop la o ekran süresi düştü kesin.
Abartma o kadar kötü kamerası yok.kamerası pek iyi değil şuan piyasada 1000tl altı diye satılan t60 gibi vodavon smart 6 gibi bi kamerası var
yani g4 s6 kamerası yok
Butun sonylerden iyidir o kesin. Sony hesap makinesi gibi cekiyo.Zenfone 2'de beğendiğim tek şey kamera.
Kesinlikle kötü değil Z2'den ve muhtemelek Z3C'den daha iyidir.
6 saate düşmüştür asdasd8 saat ekran alan vardi, ne kadar dusmustur, note2 almamis o zaman iyi ki lölipopu
S6 5 saat aliyo zaten 5.1" 2k ekranla sony pert6 saate düşmüştür asdasd

Aosp rom yukleyince her cihazin kamerasi kotu cekmeye basliyor. Ben yazilimi cm gibi bir yerden cektigini dusunuyorum. Yoksa kendi lib dosyasi falan oluyor kaliteli olurdu. Fotograf cekince kalite bozuluyor.TV sektöründe belli geçmişi ve sensör konusunda da tecrübesi tartışılmayacak olan Sony'nin kendi cihazlarında bu denli başarısız olduğunu görmek üzücü.Bir seyleri yanlış yapıyor olmalılar zira kendileri de çözemediler gibi bu yanlışı.
benim de aklıma 6 saat diye geldi6 saate düşmüştür asdasd