Telefon Tavsiyesi Xperia Z2 mı Xperia Z3 Compact mı LG G3 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Z2'de su geçirme sorunu var mı peki?

Geçiriyor kardeşim ama öyle bazen geçirir değil . Cihaz üretim kaynaklı sorunlu. Bazısı daha kutudan çıkar çıkmaz denemede geçiriyor bazısı da akvaryumdan çıkarmıyor hiç geçirmiyor. Riskli yani sen onu suya dayanıklı diye alma.

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Z2'de su geçirme sorunu var mı peki?
Su geçirmez ama bu su geçirme olayına neden bu kadar takıntılı bizim insanımız sonucta Denizin dibine dalıpta Fotoğraf cekin diye yapılmıyor bu özellik Sadece Herhangi bir Kazaya Karşı Önlem Gibi Birşey Sadece su değil tozada dayanıklı performansı tartışılmaz cok memnunum telefonumdan ekstra özellikleride var.
Şarj konusunu gelince forumda daha önce bir konuda Şarj süremi felan söylemiştim gayet başarılı telefon sonuna kadar tavsiye ederim Lg sağlam marka ama z2 nin yanında geçemez bana göre :)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Luck Star

Luck Star

Üye
Su geçirmez ama bu su geçirme olayına neden bu kadar takıntılı bizim insanımız sonucta Denizin dibine dalıpta Fotoğraf cekin diye yapılmıyor bu özellik Sadece Herhangi bir Kazaya Karşı Önlem Gibi Birşey Sadece su değil tozada dayanıklı performansı tartışılmaz cok memnunum telefonumdan ekstra özellikleride var.
Şarj konusunu gelince forumda daha önce bir konuda Şarj süremi felan söylemiştim gayet başarılı telefon sonuna kadar tavsiye ederim Lg sağlam marka ama z2 nin yanında geçemez bana göre :)
Sony alan arkadaslarim sirf suya dayanikli diye aldi havuza akvaryuma falan sokmak icin. Bu tur insanlar cok fazla herkes milleti kendi gibi sanmasin. Biz niye suya sokalim ama millet merakli heyecanli sokar iste. Yazmasin o zaman oyle bise.

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Sony alan arkadaslarim sirf suya dayanikli diye aldi havuza akvaryuma falan sokmak icin. Bu tur insanlar cok fazla herkes milleti kendi gibi sanmasin. Biz niye suya sokalim ama millet merakli heyecanli sokar iste. Yazmasin o zaman oyle bise.

Onlar babadan zengin İnsanlar Galiba Ben Hala ıslak elle bile telefonumu tutmamak için Direniyorum :D

• Beğen
Tepkiler: tifazcik ve enesrsln
enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
Z2 ile Z3 arasindaki fiyat farkini vermeye deger mi sizce?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben Z3'ün ekranını da pek begenmiyorum açıkçası.Renkler fazla patlıyor ama beyazları güzel.

• Beğen
Tepkiler: tifazcik
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
350 TL fark var Z2 ve Z3 arasında verilir mi sizce ?

Luck Star

Luck Star

Üye
350 TL fark var Z2 ve Z3 arasında verilir mi sizce ?

Maddi bütçen yetiyorsa kesinlikle kuruşuna kadar değer kardeşim. Aradaki fiyat farkını vermeye gerek yok dyip kendini avutanlar bütçesi yetmeyenler. İnsanları yanlış yönlendiriyorlar...

• Beğen
Tepkiler: enesrsln
byAndroid

byAndroid

Üye
Alpha veya z3 compact al başka telefona bakma

Luck Star

Luck Star

Üye
Z3 compact hala ayniysa 8-10 saat ekran suresi veriyor deniyodu. Ancak alpha onermem en kotu ihitmal g3 al cunku g3 ilk ciktiginda sorunu vardi her guncelleme gelisinde cihaz kusursuz oldu.

• Beğen
Tepkiler: tifazcik
byAndroid

byAndroid

Üye
Z3 compact hala ayniysa 8-10 saat ekran suresi veriyor deniyodu. Ancak alpha onermem en kotu ihitmal g3 al cunku g3 ilk ciktiginda sorunu vardi her guncelleme gelisinde cihaz kusursuz oldu.
Lolipop la o ekran süresi düştü kesin.

• Beğen
enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
1600 TL seviyesine çıkabilirsem G4, 1200-1300 civarında kalırsam Z2 düşünüyorum. Alpha'yı bataryadan dolayı eledim. Z3 Compact'ın da ekranı küçük geliyor. En az 5.0 inch ekran olsa iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Luck Star

Luck Star

Üye
En mantıklısı G4 şu seçeneklerin arasında.

• Beğen
enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
Asus Zenfone 2 nasıldır ?

Üst Alt