cukuleaks
Üye
-
Konu Sahibi
-
AynenYa bırakın anlamasınlar anlamadıkları halde o kadar kazıklıyorlar bir de anlasalar ohoo
Adama bi fruko+uyku ilacı+viagara+kabız ilacı=teli 500'e rahat satarsın
- - - Eklendi - - -
yada kuru fasulye + pilav ısmarla yerinde satarsın
ne bahıyooon öyle adam seve seve verir parayı anında
Aynen
- - - Eklendi - - -
Peki senin dediklerini almam için bi 300 dökmem lazım al sana 200 tl kar . Oldumu şimdi bu
ne bahıyooon öyle adam seve seve verir parayı anında
Ters cevap vermeye de gelmez,''sen beni Karamürsel sepeti mi sandın'' der sonrada rengarenk
Bende anlamadım en güzel dükkan onda karamürselde
- - - Eklendi - - -
aynen öyle
fruko 330 = 1.25
Peki senin dediklerini almam için bi 300 dökmem lazım al sana 200 tl kar . Oldumu şimdi bu
Farketmez başbaşada olur her türlü olur
bkz. "Ula uşagum napeysunuz buradaa daaa"
Başbaşa olmaz, abim görürse fena olur
Valla 100 dedi şoke girdim
Bu capside ben yaptım
Ters cevap vermeye de gelmez,''sen beni Karamürsel sepeti mi sandın'' der sonrada rengarenk
Bişey olmaz
Başbaşa olmaz, abim görürse fena olur
fiyatı merak ediyorumSatmaya mı çalışıyorsun
Eski çarşıda mı yoksa yeni çarşıda mı ? Yada minibüs duraklarının orada mı
Hmm orası değilmiş o zaman. Benim dediğim yer Gebze'deydi
Bigün hepimiz buluşalımmı karamürselde yada izmitte ?
Eski çarşıda mı yoksa yeni çarşıda mı ? Yada minibüs duraklarının orada mıbende gebzedeyimde.
Karamürselde olacaksa hiç farketmez. İzmittede farketmez ama izmitte olursa haftasonu gelebilirim
Olabilir ama en uygun günü kararlaştırmak lazım.
- - - Eklendi - - -
Bişey olmaz
- - - Eklendi - - -
fiyatı merak ediyorum
- - - Eklendi - - -
Güzelmi
İstasyon Caddesinde. Bim'in karşısında. İsmini söylemeyeyim o kadar ekmeğini yedim ayıp olmasın
Eski çarşıda mı yoksa yeni çarşıda mı ? Yada minibüs duraklarının orada mıbende gebzedeyimde.
amacıma ulaştım ozaman
fena değil
şok etkisi yapıyo
İstasyon Caddesinde. Bim'in karşısında. İsmini söylemeyeyim o kadar ekmeğini yedim ayıp olmasın
- - - Eklendi - - -
İzmit'te olursa bana uyar
o adam galaxy s'i 100 tl ye alıyorsa eyvah benim telefonu beleşe alır Aman ya rabbim-Selamunaleykum abi-Aleykümselam buyur . -Abi 2.elden cihaz alıyormusunuz ? -Evet alıyoruz ne vardı cihaz? -Galaxy s var s1 -Bi bakayım -Tabi buyur abi ..... -Galaxy s dimi bu ? -Evet abi galaxy s. Fakat telefon rootlu , özel rom yüklü cyanogenmod yüklü yani. Kernel felanda yükledim , şuanda telefon 1.4 ghzde işlemcisi performance ' da ve güç tasarrufu olarakda değiştirilebiliyor. -Rootmu , root ne ? -Abi root işte hani , symbianda hack var ya .... -....... -Abi symbianda hack var ya işte hiç yapmadınızmı abi ? (İçimden gülüyorum tabi ) -halit abi bi baksana arkadaş root diyo ne ya bu ? -Rootmu ? Valla bilmiyorum (2 telefoncu arasında gözgöze bakışmalar ) -Root ne kardeşim bi söyle bakalım -Abi şimdi nasıl söyleyeyim bilmiyorumda , telefondaki engelleri kaldırıyor , yönetici gibi kullanıyorsun telefonu. tüm sistem özelliklerini değiştirebiliyorsun sistem özelliklerine girebiliyorsun , bunlar için telefona izin vermen yani root yapman gerekir. -................ (elinde telefonu sağa sola yapıyor ) - Bide abi bunda cyanogenmod yüklü. Jelly bean tabanlı 4.1.2 -............................. -Abi bide ben bunu 1.4 ghze çektim 1 ghz değil ha onuda söyleyeyim. Oyun performansı neredeyse s2 ile aynı. Hatta geçik bile diyebiliriz. Vmlagtunner de var yani. -...................... ............. -Ha bu arada swapta var . -Swap nedir ? -Ram diyebiliriz abi. şuanda yaklaşık 1 gb ram var diyebiliriz. -O nasıl oluyor -Hafıza kartında bi alan oluşturuyor ve swağ yapıyor. Yani ramde çalışacakları orada çalıştırıyor. -........................ -...................... -....................... -...................... -...................... -e abi ne diyosun kaç sayarsın buna ? -Abicim valla bak bişey demek istemiyorum çünkü sen ne dedin hiçbişey anlamadım ama yani bunun şarj aleti varsa 100 tlden alırım zaten satarken fabrika ayarlarına dönüp verecez o yüzden senin dediklerin bi işe yaramıyor . - -Evet 100 tl. - Hayırlı işler abi -Saol yeğenim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?