Uygulama farklı: not registered on network - ağda kayıtlı değil

Sponsorlu Bağlantılar

mangam4xable

Üye
    Konu Sahibi
farklı: not registered on network - ağda kayıtlı değil
merhaba arkadaşlar..
daha yeni android telefona geçtim şöyle bi sorunum var
sürekli dışarı gidip gelen bi arkadaşımdan bi telefon aldım hatta iki kişi aldık samsung galaxy gt-s7582 s duos 2
aynı telefondan alan arkadaş direk hattını takıp sorunsuz kullanmaya başladı ben takmadım imei numarasını değiştirip öyle kullanym dedim.
telefonu aldıktan sonra sitesinden güncel firmware indirip kurup rootladım
Pre_Rooted_GT-S7582 S DUOS ll root
böyle bi zımbırtıyla . bi süre sonra imei değiştirmeye gidemedim bitürlü hattı taktım telefona konu başlığındaki hataları aldım.. çok araştırdım bişey çıkmadı en sonunda herhalde imei numarası gitmiştir gidip değiştirtyim.. yeni bi imei numarasıyla gittim telefoncuya verdim telefonu adam 2.5 saat kadar uğraştı yapamadı tekrar rom yüklemiş türkçe desteği yok zaten bu telefonun güncel firmware rom aynı herhalde güncel rom unda türkçe desteği yok root layıp türkçeye çevirebiliyorum herneyse adam yeniden rom yüklemiş uğraştı yine beceremedi başkabiyere yolladı vaktim yoktu gidemedim eve geldim imei hala eski son bi deneyim dedim hattı taktım çalıştı arama fln yapılıyo (yeni yüklenen rom) la ama dil hala ingilizce türkçe dil desteği yok 7 8 tane farklı dil var play deki uygulamalarla değişmiyo dil root lamam gerekiyodu dili türkçeye çevirebilmek için VRoot adlı programı indirdim telefonu bağladım programda telefon modeli galaxy trend duos 2 gt-s7582 yazıyo herneyse root butonuna bastım bikaç abuksubuk şey çıktı programlarını kurdu superuser vs. rootlamadı dedim herhalde adam trend duos bilmemnesinin rom unu yükledi telefona ondan olmuyo meğer programın hatasıymış o model vs. bilgisi bende farklı rom var diye sitesinden orjinal room u indirdim kurdum yine konu başlığındaki hata çıktı vroot programı yine rootlamadı araştırdım bikaç saat ayarlar vsvs. yine olmadı.. şimdi telefonu pre_rooted bilmemnesiyle rootlasam bişey değişmeyecek daha önce denemiştim yine konu başlığındaki hatayı almıştım.
son olarak az önce en güncel firmware indirdim bunda türkçe dil desteği var kies ile uyumlu firmware yükledim hattı taktım ekranda yukardan aşşa açılan menude ünlem işareti var No Service : selected network (tr turkcell) yazıyo ben şimdi buna yine ayarmayar yapsam bişey değişmycek gibi.
şimdi benimle beraber aynı telefonu alan arkadaş hiçbişey yapmadı telefona aldığı giib kullanyo onda yüklü olan rom u kopyalayıp kendi telefonuma yükleyebilirmiyim yükleyebiliyosam hangi yöntemle?

not: telefonu ilk aldığımda dil seçeneklerinde hepsi vardı türkçe de dahil galiba yine o çince programlardan biriyle root'lanmış telefonda bikaçtane yüklü çince program vardı ne olduğunu bilmiyorum superuser vs. olması lazım.

çözüm önerilerinizi bekliyorum lütfen yarımyamalak bilgiyle bişey önerip benimde aynı sorunu olan arkadaşlarında kafasını karıştırmasın "o herşeyinden anlıyom abiler"
imei sıkıntısı yok telefondayokmu?

Üst Alt