symbian anna'ya da olmamış diyenlere

Sponsorlu Bağlantılar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
merak etme ios gibi 4 seneyi bulmaz ki bu haliyle bile ios hikaye kalır...

m542tf

m542tf

Üye
kasılanlar belli

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
senin o 4 çekirdekli telefonun yaptıklarını meego n9 ile tek çekirdekte yapacak o zaman ne diyeceksin acaba.
yapsın bende teknolojiden hiç bişe anlamıyorum adamlar 4 senedir gelişio bna daha iki tane oyunu olmayan işletim sistemini tartısmayın

----------Eklendi @ 13:30:57 ---------- Yazıldı @ 13:29:09 ----------

Bide sunu düşünelim bnm gibi MeGooyu almak içn izleyen snra vazgecen kac kişi vardır:)

pRime.

pRime.

Üye
yine iphone ile n8 karrşılaştırılmış, burda çok yazdık n8in nasıl üstün geldiğini ama...

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
hangi iki?yaz bakalım google a alien dalvik diye debian diye...

• Beğen
Tepkiler: pRime.

nonamex

Üye
iOs vs Symbian karşılaştırması yapıyorsunuz. Nokiacılar kaybedeceklerini anlayınca daha çıkmamış işletim sistemine koşuyorlar Meego meego diye çok gülüyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
hangi iki?yaz bakalım google a alien dalvik diye debian diye...
Bak eger gameloft bi işletim sisteminde yoksa bna u telefonda oyun var deme bu bir
MeGoo belki 4 sene sonra baslar kafa tutmaya bi işletm sistemi ne kdr iyi olursa olsun zaman lazım gelişmesi içn

----------Eklendi @ 13:34:21 ---------- Yazıldı @ 13:32:59 ----------

Bide ben ios 5 deyince daha cıkmadı bakalım diosun sen MeGoo diosun bişe yok:)

Del Rey

Del Rey

Üye
DeaDLoST™;3570546' Alıntı:
Bak eger gameloft bi işletim sisteminde yoksa bna u telefonda oyun var deme bu bir
MeGoo belki 4 sene sonra baslar kafa tutmaya bi işletm sistemi ne kdr iyi olursa olsun zaman lazım gelişmesi içn

Pek, Symbian^3'e dönelim biraz da. MeeGo'dan çok bahsettik. S60v5 + bazı S60v3 + S^3 + Windows + DOS + Flash + Java + Qt + Atari gibi şeyler + Android (yakında) oyunları bulunuyor. DOS oyunlarını toplasan AppStore'ı kırar geçer ya... Bir de Alien Dalvik S^3'e gelince gör ortalığı sen. Oynayamadığın oyun kalmayacak N8 ile.

• Beğen
Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
nonamex en azından senin gibi koşup androide sarılmıyoruz.meego var olan haliyle hala en iyi 10 cihaz arasındaysa susup oturmanız lazım ama siz hala ios android diye geveliyorsunuz.

• Beğen
ozggurr

ozggurr

Üye
DeaDLoST™;3570521' Alıntı:
Bu dediğini nokia yaptı iki tane bişe koydu iteledi millete Apple hakkında bunları diyen biriyle tartsmam cnkü adamlar daha napsın:) nokia alıyosun bi telefon ertesi gun yenisi cıkıo daha ne kdr bu nokia hezimeti devam etcek

----------Eklendi @ 13:27:44 ---------- Yazıldı @ 13:27:13 ----------

Telefonun webinde ve menü geçişlerinde:)

Telefonun webinde ve menu gecislerinde nasil bir eziyet cekiyorsun?
Ne oluyor webinde ve menu gecislerinde... Menu gecisi derken hangi menu? Misal ana ekranda Seceneklere tikladiginda menu acilmiyor mu?

Del Rey

Del Rey

Üye
nonamex en azından senin gibi koşup androide sarılmıyoruz.meego var olan haliyle hala en iyi 10 cihaz arasındaysa susup oturmanız lazım ama siz hala ios android diye geveliyorsunuz.

Haklı. Ki N9 henüz çıkmadı bile...

----------Eklendi @ 13:38:04 ---------- Yazıldı @ 13:37:12 ----------

Telefonun webinde ve menu gecislerinde nasil bir eziyet cekiyorsun?
Ne oluyor webinde ve menu gecislerinde... Menu gecisi derken hangi menu? Misal ana ekranda Seceneklere tikladiginda menu acilmiyor mu?

Telefon efektlerini kapatmış mı? Hemen açılıyor. Tema efektlerini de aç. Yine eziyet yok. Anlamadım bu işi hm..

• Beğen
DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Pek, Symbian^3'e dönelim biraz da. MeeGo'dan çok bahsettik. S60v5 + bazı S60v3 + S^3 + Windows + DOS + Flash + Java + Qt + Atari gibi şeyler + Android (yakında) oyunları bulunuyor. DOS oyunlarını toplasan AppStore'ı kırar geçer ya... Bir de Alien Dalvik S^3'e gelince gör ortalığı sen. Oynayamadığın oyun kalmayacak N8 ile.

Ulan AppStore da laf ettinizya harbiden yuh ya:)
Yav ztn en iyi kac cihaz var nokia bi tane cıkarıyo ertesi gun bu iyi değilmiş bundan desteğimi cektm diyor:)

_ardaa

_ardaa

Üye
herşey oyundan ibaret değil, gelmiş burda işletim sistemini değilde ona yapılan oyunları savunuyorsun yani senin sevdiğin ios değil gameloft, işletim sisteminin kabiliyetleri ne zamandır oyunlarla ölçülür oldu:allalla:

• Beğen
Del Rey

Del Rey

Üye
herşey oyundan ibaret değil, gelmiş burda işletim sistemini değilde ona yapılan oyunları savunuyorsun yani senin sevdiğin ios değil gameloft, işletim sisteminin kabiliyetleri ne zamandır oyunlarla ölçülür oldu:allalla:

Evet, sanki kullandığın iOS 4 değil de Gameloft OS.

• Beğen

nonamex

Üye

Android'in yeri ve gücü ortada.Daha ne ?

ozggurr

ozggurr

Üye
DeaDLoST™;3570578' Alıntı:
Yav ztn en iyi kac cihaz var nokia bi tane cıkarıyo ertesi gun bu iyi değilmiş bundan desteğimi cektm diyor:)

Bak ben sana yardimci olucam eziyetine son vericem derdini anlat bana...

• Beğen
Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Haklı. Ki N9 henüz çıkmadı bile...<font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 13:38:04 ---------- Yazıldı @ 13:37:12 ----------</font><br />
<br />
</font><br />
<br />
Telefon efektlerini kapatmış mı? Hemen açılıyor. Tema efektlerini de aç. Yine eziyet yok. Anlamadım bu işi hm..
<br />
<br />
millet kendine eziyet çıkarmayı seviyor ne yaparsın...

• Beğen
Del Rey

Del Rey

Üye
DeaDLoST&#8482;;3570578' Alıntı:

Saçmaladın. iOS 5 3 sene önceki telefona gelmiyor. Yeni Symbian güncellemesi Nokia'nın 5 yıllık telefonlarına bile geliyor...

• Beğen
DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
İşletim sistemlerini kabiliyetlerini s^3 ilemi karsılastırcaksınız yazık kolay gelsin:)

----------Eklendi @ 13:41:23 ---------- Yazıldı @ 13:39:57 ----------

Saçmaladın. iOS 5 3 sene önceki telefona gelmiyor. Yeni Symbian güncellemesi Nokia'nın 5 yıllık telefonlarına bile geliyor...
Afbuyur:) 5 yıllık nokia telefonumu nokia 6600ıda güncellicek yani yakında ii ya gözde duruyodu cıkarym bakım neler gelmiş:)
Ayrıca ios 5 2009de cıkan 3gsede gelcek;)

Üst Alt