yapsın bende teknolojiden hiç bişe anlamıyorum adamlar 4 senedir gelişio bna daha iki tane oyunu olmayan işletim sistemini tartısmayınsenin o 4 çekirdekli telefonun yaptıklarını meego n9 ile tek çekirdekte yapacak o zaman ne diyeceksin acaba.

Bak eger gameloft bi işletim sisteminde yoksa bna u telefonda oyun var deme bu birhangi iki?yaz bakalım google a alien dalvik diye debian diye...

DeaDLoST™;3570546' Alıntı:Bak eger gameloft bi işletim sisteminde yoksa bna u telefonda oyun var deme bu bir
MeGoo belki 4 sene sonra baslar kafa tutmaya bi işletm sistemi ne kdr iyi olursa olsun zaman lazım gelişmesi içn
DeaDLoST™;3570521' Alıntı:Bu dediğini nokia yaptı iki tane bişe koydu iteledi millete Apple hakkında bunları diyen biriyle tartsmam cnkü adamlar daha napsınnokia alıyosun bi telefon ertesi gun yenisi cıkıo daha ne kdr bu nokia hezimeti devam etcek
----------Eklendi @ 13:27:44 ---------- Yazıldı @ 13:27:13 ----------
Telefonun webinde ve menü geçişlerinde![]()
nonamex en azından senin gibi koşup androide sarılmıyoruz.meego var olan haliyle hala en iyi 10 cihaz arasındaysa susup oturmanız lazım ama siz hala ios android diye geveliyorsunuz.
Telefonun webinde ve menu gecislerinde nasil bir eziyet cekiyorsun?
Ne oluyor webinde ve menu gecislerinde... Menu gecisi derken hangi menu? Misal ana ekranda Seceneklere tikladiginda menu acilmiyor mu?
Pek, Symbian^3'e dönelim biraz da. MeeGo'dan çok bahsettik. S60v5 + bazı S60v3 + S^3 + Windows + DOS + Flash + Java + Qt + Atari gibi şeyler + Android (yakında) oyunları bulunuyor. DOS oyunlarını toplasan AppStore'ı kırar geçer ya... Bir de Alien Dalvik S^3'e gelince gör ortalığı sen. Oynayamadığın oyun kalmayacak N8 ile.
Ulan AppStore da laf ettinizya harbiden yuh yanonamex en azından senin gibi koşup androide sarılmıyoruz.meego var olan haliyle hala en iyi 10 cihaz arasındaysa susup oturmanız lazım ama siz hala ios android diye geveliyorsunuz.

herşey oyundan ibaret değil, gelmiş burda işletim sistemini değilde ona yapılan oyunları savunuyorsun yani senin sevdiğin ios değil gameloft, işletim sisteminin kabiliyetleri ne zamandır oyunlarla ölçülür oldu![]()
nonamex en azından senin gibi koşup androide sarılmıyoruz.meego var olan haliyle hala en iyi 10 cihaz arasındaysa susup oturmanız lazım ama siz hala ios android diye geveliyorsunuz.
DeaDLoST™;3570578' Alıntı:Ulan AppStore da laf ettinizya harbiden yuh ya
Yav ztn en iyi kac cihaz var nokia bi tane cıkarıyo ertesi gun bu iyi değilmiş bundan desteğimi cektm diyor![]()
<br />Haklı. Ki N9 henüz çıkmadı bile...<font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 13:38:04 ---------- Yazıldı @ 13:37:12 ----------</font><br />
<br />
</font><br />
<br />
Telefon efektlerini kapatmış mı? Hemen açılıyor. Tema efektlerini de aç. Yine eziyet yok. Anlamadım bu işi hm..
DeaDLoST™;3570578' Alıntı:Ulan AppStore da laf ettinizya harbiden yuh ya
Yav ztn en iyi kac cihaz var nokia bi tane cıkarıyo ertesi gun bu iyi değilmiş bundan desteğimi cektm diyor![]()
İşletim sistemlerini kabiliyetlerini s^3 ilemi karsılastırcaksınız yazık kolay gelsinherşey oyundan ibaret değil, gelmiş burda işletim sistemini değilde ona yapılan oyunları savunuyorsun yani senin sevdiğin ios değil gameloft, işletim sisteminin kabiliyetleri ne zamandır oyunlarla ölçülür oldu![]()

AfbuyurSaçmaladın. iOS 5 3 sene önceki telefona gelmiyor. Yeni Symbian güncellemesi Nokia'nın 5 yıllık telefonlarına bile geliyor...
5 yıllık nokia telefonumu nokia 6600ıda güncellicek yani yakında ii ya gözde duruyodu cıkarym bakım neler gelmiş
<br />Android'in yeri ve gücü ortada.Daha ne ?