symbian anna'ya da olmamış diyenlere

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
DeaDLoST™;3570399' Alıntı:
Eger anna bi güncelleme ise ios 5 de güncellemedr. su mantıkla bakalım...
P.R. 1.1 - 1.2 fln iken 2.0 geciosun ios da 4.3.2 - 4.3.3 Den 5.0 A GECİOSUN

Ona bakılırsa bu mantıkla Symbian 3 de S60 güncellemesi. Ne de olsa Symbian 1 sürümünden Symbian 3 sürümüne yükseliyor. O şekilde tabir etmiyoruz güncellemeleri. iOS 5 güncelleme olsa Major Major ve majorun da majoru gibi bir güncelleme olur. Böyle bir tabir de yok.

----------Eklendi @ 13:10:15 ---------- Yazıldı @ 13:07:48 ----------

DeaDLoST™;3570409' Alıntı:
Ha bu arada sunu unuttum 4.3 sürümü ile artık 3. sahıs yazılımlarına destek geldiki appstoreda bile var kısmen olsada geldi:)

----------Eklendi @ 13:05:02 ---------- Yazıldı @ 13:03:55 ----------

Nası bi mantık ya o mantıklada iPhone 5 ezer gecer n9u:)

----------Eklendi @ 13:07:23 ---------- Yazıldı @ 13:05:26 ----------

Ha bu arada n9la iPhone 4 karsılastırılabilir:)

iPhone 5 mi :D Dalga geçme ya. MeeGo şu an dünya üzerindeki en gelişmiş mobil işletim sistemi. Ayrıca açık kaynak. Tek sorunu yeni çıkaması. Yani uygulamaların eksiği. Onlar da geliyor. Android den de iOS'tan da daha iyi. 1 GHz işlemci (ve overclockladığını düşün [N900 o işlemciyle 1.7 GHz'ye overclocklanmıştı] N9'un işlemcisi daha büyük ama aynı platform. Yine de en az 2 GHz yapılaiblir)1024 MB RAM / 64 GB Depolama / Dolby Hoparlör / Müthiş Carl Zeiss lens 8 MP Kamera ve dünyanın en iyi denk. hızı / 3.9" ekran ve iPhone'dan yüksek çözünürlük / (Apple değil :ehe) / Swipe teknolojisi daha neler neler...

• Beğen
Tepkiler: eç038 ve pRime.

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Ona bakılırsa bu mantıkla Symbian 3 de S60 güncellemesi. Ne de olsa Symbian 1 sürümünden Symbian 3 sürümüne yükseliyor. O şekilde tabir etmiyoruz güncellemeleri. iOS 5 güncelleme olsa Major Major ve majorun da majoru gibi bir güncelleme olur. Böyle bir tabir de yok.
Olurmu ole sacmalık ya annada o zmn yeni bi işletim sistemi ios 5 ile görünümmü değiştide yeni bi sistem oldu yada alt yapı komple değiştimide yeni oldu anlamadım ya normalinin üstüne fazla seyler eklendi sürümün bastaki rakamı değişcek diye:)

Del Rey

Del Rey

Üye
N8'de MeeGo olduğunu düşün bir. 2 GB Sanal RAM / Overclock ile 2 GHz işlemci. Yani hiç de kötü bir telefon değil. Nokia kısıtladı onu.

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye

----------Eklendi @ 13:10:15 ---------- Yazıldı @ 13:07:48 ----------

iPhone 5 mi :D Dalga geçme ya. MeeGo şu an dünya üzerindeki en gelişmiş mobil işletim sistemi. Ayrıca açık kaynak. Tek sorunu yeni çıkaması. Yani uygulamaların eksiği. Onlar da geliyor. Android den de iOS'tan da daha iyi. 1 GHz işlemci (ve overclockladığını düşün [N900 o işlemciyle 1.7 GHz'ye overclocklanmıştı] N9'un işlemcisi daha büyük ama aynı platform. Yine de en az 2 GHz yapılaiblir)1024 MB RAM / 64 GB Depolama / Dolby Hoparlör / Müthiş Carl Zeiss lens 8 MP Kamera ve dünyanın en iyi denk. hızı / 3.9" ekran ve iPhone'dan yüksek çözünürlük / (Apple değil :ehe) / Swipe teknolojisi daha neler neler...
Ne işletim sistemiymişki hiç kullanılmadı:)
n9 simdi cıkacak iPhone yeni telefon cıkarsn bakalım neler olacak:)
Ha bu arada yüksek çözünürlük derken?

----------Eklendi @ 13:15:08 ---------- Yazıldı @ 13:14:01 ----------

• 960x640 çözünürlüklü Retina ekran
  • Resolution: 16:9 FWVGA (854 x 480 pixels) Amoled Ekran

Del Rey

Del Rey

Üye
DeaDLoST™;3570452' Alıntı:
Olurmu ole sacmalık ya annada o zmn yeni bi işletim sistemi ios 5 ile görünümmü değiştide yeni bi sistem oldu yada alt yapı komple değiştimide yeni oldu anlamadım ya normalinin üstüne fazla seyler eklendi sürümün bastaki rakamı değişcek diye:)

Symbian^3 altyapısı da tamamen değişmedi ona bakılırsa :) Karışık işler aslında bunlar. Şu güncelleme sayılır: iOS 4 3.4.5 bilmem ne... Bunun gibi =) Rakamlar çok şey ifade ediyor... Senin dediklerinden yola çıktım. Bak, o zaman Symbian^3 de güncelleme oluyor. :hmmm

Del Rey

Del Rey

Üye
DeaDLoST™;3570460' Alıntı:
Ne işletim sistemiymişki hiç kullanılmadı:)

Afedersin? N9 daha düoğru düzgün satışa sunulmadı ki, bu kadar yankı uyandırdı. Bir satışa sunulsun bakalım...

• Beğen
Tepkiler: pRime.
DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Tmm güncelleniyor ama iosda güncelleniyor sence hangisi daha iyi güncelleme konusunda adamlar 5 aydır canımızı aldı ya:)

----------Eklendi @ 13:17:56 ---------- Yazıldı @ 13:16:53 ----------

iPhonun cıkardıgı yankının yarısını uyandırsın:) yeter ona:)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
İphone 5 i n9 un yanına koymaya tenezzül dahi etmem meego nun adı yeter donanım zaten ortada...

• Beğen
DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
iPhone 5in donanımlarını nerden biliyosun ya:) allahım ya yapmayn sunları nerden biliosun donanımlarının daha kötü olcanı okdr abarttıgın meGooyu sen gördünde nokiamı görmedi:)

Del Rey

Del Rey

Üye
DeaDLoST™;3570473' Alıntı:
Tmm güncelleniyor ama iosda güncelleniyor sence hangisi daha iyi güncelleme konusunda adamlar 5 aydır canımızı aldı ya:)

Dediğim gibi, N8 kötü bir telefon değil. iPhone da değil. İkisinin de birbirlerine göre çok önemli artıları var. Bu böyle gider gider... İki tarafta kendini üste çıkarmaya çalışır. Elbette şu an iPhone N8'den daha üstün. Ama iPhone'un odağı ile N8'in odağı bir mi?

N8, daha çok multimedya yönünde daha iyi bir telefon. Gerek ses kalitesi, gerek kamera kalitesi

iPhone ise daha çok oyun telefonu. Ortalama multimedya özelliklerine sahip ama yazılımı AppStore ile güçlendirilmiş.

Bu nedenle iPhone ancak N9 ile karşılaştırılır. Çok da adam akıllı olur. Nedeni: N9, MeeGo uygulamaları arttıkça oyun özelliği çok gelişecek bir telefon. Ortalama multimedya özellikleri vs vs...

• Beğen
DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Dediğim gibi, N8 kötü bir telefon değil. iPhone da değil. İkisinin de birbirlerine göre çok önemli artıları var. Bu böyle gider gider... İki tarafta kendini üste çıkarmaya çalışır. Elbette şu an iPhone N8'den daha üstün. Ama iPhone'un odağı ile N8'in odağı bir mi?

N8, daha çok multimedya yönünde daha iyi bir telefon. Gerek ses kalitesi, gerek kamera kalitesi

iPhone ise daha çok oyun telefonu. Ortalama multimedya özelliklerine sahip ama yazılımı AppStore ile güçlendirilmiş.

Bu nedenle iPhone ancak N9 ile karşılaştırılır. Çok da adam akıllı olur. Nedeni: N9, MeeGo uygulamaları arttıkça oyun özelliği çok gelişecek bir telefon. Ortalama multimedya özellikleri vs vs...
İyide iPhone cıkalı 1 sene oldu nokia ancak 1 sene sonra cıkardıgı telefonlamı kafa tuttcak:)

Del Rey

Del Rey

Üye
iPhone 5in donanımlarını nerden biliyosun ya:) allahım ya yapmayn sunları nerden biliosun donanımlarının daha kötü olcanı okdr abarttıgın meGooyu sen gördünde nokiamı görmedi:)

MeGoo, Intel tarafından geliştirilmiş. Kısacası, donanımlarla en stabil çalışacak işletim sistemidir. Intel zaten piyasanın yarısının fazlasındaki donanımın kontrolcüsü.
Nokia ise tecrübeleri ve kullanıcı istekleri doğrultusunda yazılımı kullanıcıya özelleştirdi. Geliştirdi. Bırak da geçsin artık. Zamanının ötesinde bir OS MeeGo.

----------Eklendi @ 13:23:26 ---------- Yazıldı @ 13:22:21 ----------

İyide iPhone cıkalı 1 sene oldu nokia ancak 1 sene sonra cıkardıgı telefonlamı kafa tuttcak:)

iPhone 4 çıkalı 1 sene oldu. Ben iPhone 4 ile karşılaştırılır demedim. iPhone 5 ile karşılaştırılır. MeeGo iOS'dan daha iyi, bunu kabul etmeniz gerekli. Donanım konusunda da bakıcaz :)

ozggurr

ozggurr

Üye
DeaDLoST™;3570485' Alıntı:

Arkadas onu bunu birak da N8 ile ne yaparken eziyet cekiyorsun ona bir aciklik getirelim hele...

• Beğen
Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bilmeme gerek yok n9 la kıyaslamam o kadar apple her zaman kı gibi bi ust modellerini biraz degistirip birazda yama yapıp salıyo piyasaya ben meego konusunda nokia yı destekliyorum n9 bomba gibi gelecek...

• Beğen
DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
MeGoo, Intel tarafından geliştirilmiş. Kısacası, donanımlarla en stabil çalışacak işletim sistemidir. Intel zaten piyasanın yarısının fazlasındaki donanımın kontrolcüsü.
Nokia ise tecrübeleri ve kullanıcı istekleri doğrultusunda yazılımı kullanıcıya özelleştirdi. Geliştirdi. Bırak da geçsin artık. Zamanının ötesinde bir OS MeeGo.

----------Eklendi @ 13:23:26 ---------- Yazıldı @ 13:22:21 ----------

iPhone 4 çıkalı 1 sene oldu. Ben iPhone 4 ile karşılaştırılır demedim. iPhone 5 ile karşılaştırılır. MeeGo iOS'dan daha iyi, bunu kabul etmeniz gerekli. Donanım konusunda da bakıcaz :)
Donanım konusunda her türlü gececek cunkü en az a5 işlemci kullanılcakki a6 bile olma sansı var ki 4 çekirdek demek bu:)
MeGoo ise daha gelişecek iosun buralara gelmesi 4 senesini aldı MeGoo 4 sene sonra gelsin yanıma:)

_ardaa

_ardaa

Üye
senin o 4 çekirdekli telefonun yaptıklarını meego n9 ile tek çekirdekte yapacak o zaman ne diyeceksin acaba.

• Beğen
ozggurr

ozggurr

Üye
Ben hala N8 ile cekilen eziyeti merak ediyorum... Ne yapiyorsunuz da eziyet cekiyorsunuz diye..

• Beğen
DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
bilmeme gerek yok n9 la kıyaslamam o kadar apple her zaman kı gibi bi ust modellerini biraz degistirip birazda yama yapıp salıyo piyasaya ben meego konusunda nokia yı destekliyorum n9 bomba gibi gelecek...
Bu dediğini nokia yaptı iki tane bişe koydu iteledi millete Apple hakkında bunları diyen biriyle tartsmam cnkü adamlar daha napsın:) nokia alıyosun bi telefon ertesi gun yenisi cıkıo daha ne kdr bu nokia hezimeti devam etcek

----------Eklendi @ 13:27:44 ---------- Yazıldı @ 13:27:13 ----------

Ben hala N8 ile cekilen eziyeti merak ediyorum... Ne yapiyorsunuz da eziyet cekiyorsunuz diye..
Telefonun webinde ve menü geçişlerinde:)

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum hiçbir iphone ve 5 de dahil buna ne söylentisi ne de tanıtıldığı zaman ne twitter çökertti ne günün en çok izlenen videosu onun oldu ne de bir sitenin günlük hiti ni 100bin yaptı ki gizmodo da bilerek yaptıkları olayo bile ellerine yüzlerine bulaştırdılar düşün N950 videosu bile fena çoşturdu ortalığı millet cihaz linux olduğu için donanımnıa bakmıyor gerekte yok zaten sen bana N900 ün şuan ki tüm telefonları nasıl geçtiğini söyle anlıyım o zman bu olayı

Üst Alt