symbian anna'ya da olmamış diyenlere

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
hayır ekran iyi olduğu için iyi gözküyor yoksa ablam atıyor bana resimlerini berbat gülüyorum ayrıca yakın çekim yapmayan 12 mp demiş herhalde makro pozları görmedin sen hiçbir şeyden haberin olmadığı bariz az forumu dolaş

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve -Psygnosis-

ozggurr

ozggurr

Üye
DeaDLoST™;3570658' Alıntı:
Kinetikmi kayıyor sayfalar:)

Halil saka mi yapiyorsun dostum? Kinetic scrolling ne demek hepimiz biliyoruz burda ve 5800XM sayfasinda bile var bu ozellik..

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Uruloki

Uruloki

Üye
hayır sanki cihazda makro mod yok biz mercek filan koyuyoruz önüne

• Beğen
Tepkiler: pRime.
mcnpl4

mcnpl4

Üye
DeaDLoST™;3570666' Alıntı:

n8 iyi demiyorum ama bu video iphone yanlısı ekran parlaklığı bu kadar mı düşükn8 in gece bide..

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Halil saka mi yapiyorsun dostum? Kinetic scrolling ne demek hepimiz biliyoruz burda ve 5800XM sayfasinda bile var bu ozellik..
Bak sen kinetiğin ne oldugunu örenmek istiyosun iPhonu sürükle sayfada kinetikten kinetiğe fark var:)

ozggurr

ozggurr

Üye
Mercek re koyuyoruz bu arada, biz de girisimci cok var :) Karincanin kafasindaki bitleri cekiyoruz :)

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
derdimi anlatamıyorum galiba n8in kamerası kötü gibi bişe demedim asla ama 12 mpye 5 mpyi tartısıyoz ve hala o kdr iç acıcı bi fark yok ya:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ayrıca gps performansında ben google mapsla girdiğim gibi buluyorum konumumu.. nokia mapsda şebekeden agps ile ücretsiz 5 saniyede ev içinde bağlanıyorum.. ayrıca google maps n8 de nokia mapsdan hızlı bu telefon kalitesi deil program kalitesine örnek:oke:

_ardaa

_ardaa

Üye
özgür sen bilmiyorsun kinetikten kinetiğe fark var yahu, n8 de makro mod yok otomatik odaklama yok menü geçişleri eziyet arkadaş çözmüş olayı gameloft os en iyisidir kabul edin yahu.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Gece mi? Orası spot ışıyla dolu gibi görünüyor

Video da bir süre sonra dikkat ederseniz, ışıklar kapatılıyor ve test karanlık bir şekilde devam ediyor. Arkadaş bunu söylemeye çalışmış :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye

nasıll iç açıcı fark yok anlamadım direk çiçeği mi koyayım?

----------Eklendi @ 14:05:25 ---------- Yazıldı @ 14:04:48 ----------

een üstteki yaprağa bak. bide yakınlaştır kaıncaları ayrıntısıyla gör işte

• Beğen
Tepkiler: -Psygnosis-
_ardaa

_ardaa

Üye
DeaDLoST™;3570700' Alıntı:
derdimi anlatamıyorum galiba n8in kamerası kötü gibi bişe demedim asla ama 12 mpye 5 mpyi tartısıyoz ve hala o kdr iç acıcı bi fark yok ya:)

biz değil sen tartışıyorsun sen karşılaştırıyorsun iki kamerayı, bütün özellikleri geçtim piksel farkı var bana söyler misin 5mp'de kaç piksel var 12mp'de kaç piksel?

nonamex

Üye
iPhone'un N8'den kat kat iyi oldugunu kabulenmişsiniz ki o yüzden direk n9 meego diyorsunuz anladım

ozggurr

ozggurr

Üye
DeaDLoST™;3570689' Alıntı:
Bak sen kinetiğin ne oldugunu örenmek istiyosun iPhonu sürükle sayfada kinetikten kinetiğe fark var:)

Yok fark yok... Sen birak o farki da eziyetini anlat bana gercekten... Eziyet dedigin sey bu degil, baska birsey olmali...
Misal arkadasinin bilgisayarinda manyak bir PC programi var... .exe dosyasini alip kendi bilgisayarina kuracaksin ama yaninda da telefonundan baska kopyalayabilecegin birsey yok.. Iphone ile nasil kopyalarsin PC'deki dosyayi?

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4
DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Yaw iPhonun webiyle n8in web tarayıcısını bir tuttunuz helal
Makro mode yok dememedim güzel cekmiyo dedm onu carpıttınız yuh
oyun olarak gamelof dedm gameloft os dionuz yuh bu kdr carpıtın carpıtın snra ios kötü siz gecin o işleri vermissinz paraları öle cihazlara kendizinizi avutmaya calısıyosunuz:)

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Pixel farkı olarak 12 Megapixel, 5 Megapixel'dan kat kat üstündür ki, zaten çektiğiniz resimdeki PPI ( Per Pixel Inch ) yani resimdeki her kare başına düşen nokta sayısı, belirgin bir şekilde görülebilir. Daha neyin tartışmasını yapıyorsunuz :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
olum sende yangına körükle gitme:ehe nomanex

• Beğen
Tepkiler: -Psygnosis-
DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Yok fark yok... Sen birak o farki da eziyetini anlat bana gercekten... Eziyet dedigin sey bu degil, baska birsey olmali...
Misal arkadasinin bilgisayarinda manyak bir PC programi var... .exe dosyasini alip kendi bilgisayarina kuracaksin ama yaninda da telefonundan baska kopyalayabilecegin birsey yok.. Iphone ile nasil kopyalarsin PC'deki dosyayi?
AppStoreden general strogageyi indircmm telde gerekli bölümü acacamm flash gibi gözükecek pcye atıp ewe gitcm hemde jbsiz oldumu için rahat ettimi:)

----------Eklendi @ 14:09:47 ---------- Yazıldı @ 14:08:55 ----------

Pixel farkı olarak 12 Megapixel, 5 Megapixel'dan kat kat üstündür ki, zaten çektiğiniz resimdeki PPI ( Per Pixel Inch ) yani resimdeki her kare başına düşen nokta sayısı, belirgin bir şekilde görülebilir. Daha neyin tartışmasını yapıyorsunuz :)
Arkadasım 5mp ile 12 mp bırak fark olsun ama o aradaki 7 mp kdr deil fark emin ol buna

mcnpl4

mcnpl4

Üye
DeaDLoST™;3570724' Alıntı:
AppStoreden general strogageyi indircmm telde gerekli bölümü acacamm flash gibi gözükecek pcye atıp ewe gitcm hemde jbsiz oldumu için rahat ettimi:)

----------Eklendi @ 14:09:47 ---------- Yazıldı @ 14:08:55 ----------

Arkadasım 5mp ile 12 mp bırak fark olsun ama o aradaki 7 mp kdr deil fark emin ol buna
ölme eşşeğim ölme...iphonu programlar canlandırıyo zatn

Üst Alt