DeaDLoST™;3570658' Alıntı:Kinetikmi kayıyor sayfalar![]()
DeaDLoST™;3570666' Alıntı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
n8 iyi demiyorum ama bu video iphone yanlısı ekran parlaklığı bu kadar mı düşükn8 in gece bide..
Bak sen kinetiğin ne oldugunu örenmek istiyosun iPhonu sürükle sayfada kinetikten kinetiğe fark varHalil saka mi yapiyorsun dostum? Kinetic scrolling ne demek hepimiz biliyoruz burda ve 5800XM sayfasinda bile var bu ozellik..

Gece mi? Orası spot ışıyla dolu gibi görünüyor

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nasıll iç açıcı fark yok anlamadım direk çiçeği mi koyayım?
----------Eklendi @ 14:05:25 ---------- Yazıldı @ 14:04:48 ----------
een üstteki yaprağa bak. bide yakınlaştır kaıncaları ayrıntısıyla gör işte
DeaDLoST™;3570700' Alıntı:derdimi anlatamıyorum galiba n8in kamerası kötü gibi bişe demedim asla ama 12 mpye 5 mpyi tartısıyoz ve hala o kdr iç acıcı bi fark yok ya![]()
DeaDLoST™;3570689' Alıntı:Bak sen kinetiğin ne oldugunu örenmek istiyosun iPhonu sürükle sayfada kinetikten kinetiğe fark var![]()
AppStoreden general strogageyi indircmm telde gerekli bölümü acacamm flash gibi gözükecek pcye atıp ewe gitcm hemde jbsiz oldumu için rahat ettimiYok fark yok... Sen birak o farki da eziyetini anlat bana gercekten... Eziyet dedigin sey bu degil, baska birsey olmali...
Misal arkadasinin bilgisayarinda manyak bir PC programi var... .exe dosyasini alip kendi bilgisayarina kuracaksin ama yaninda da telefonundan baska kopyalayabilecegin birsey yok.. Iphone ile nasil kopyalarsin PC'deki dosyayi?

Arkadasım 5mp ile 12 mp bırak fark olsun ama o aradaki 7 mp kdr deil fark emin ol bunaPixel farkı olarak 12 Megapixel, 5 Megapixel'dan kat kat üstündür ki, zaten çektiğiniz resimdeki PPI ( Per Pixel Inch ) yani resimdeki her kare başına düşen nokta sayısı, belirgin bir şekilde görülebilir. Daha neyin tartışmasını yapıyorsunuz![]()
ölme eşşeğim ölme...iphonu programlar canlandırıyo zatnDeaDLoST™;3570724' Alıntı:AppStoreden general strogageyi indircmm telde gerekli bölümü acacamm flash gibi gözükecek pcye atıp ewe gitcm hemde jbsiz oldumu için rahat ettimi
----------Eklendi @ 14:09:47 ---------- Yazıldı @ 14:08:55 ----------
Arkadasım 5mp ile 12 mp bırak fark olsun ama o aradaki 7 mp kdr deil fark emin ol buna