symbian anna'ya da olmamış diyenlere

Sponsorlu Bağlantılar

ozggurr

ozggurr

Üye
DeaDLoST™;3570593' Alıntı:
İşletim sistemlerini kabiliyetlerini s^3 ilemi karsılastırcaksınız yazık kolay gelsin:)

----------Eklendi @ 13:41:23 ---------- Yazıldı @ 13:39:57 ----------

Afbuyur:) 5 yıllık nokia telefonumu nokia 6600ıda güncellicek yani yakında ii ya gözde duruyodu cıkarym bakım neler gelmiş:)
Ayrıca ios 5 2009de cıkan 3gsede gelcek;)

Ben seni eziyetten kurtaracagim sen israrla tartisiyorsun...

Tam olarak ne yaparken eziyete donusuyor olay bir aciklar misin?

• Beğen
Tepkiler: pRime.

_ardaa

_ardaa

Üye
ben karşılaştırmıyorum sen karşılaştır bakalım merak ettim oyundan başka ne sayabileceksin.

• Beğen
DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Ben seni eziyetten kurtaracagim sen israrla tartisiyorsun...

Tam olarak ne yaparken eziyete donusuyor olay bir aciklar misin?
web tarayıcımı düzeltsene kinetic kaysın sayfalar iPhonumdaki gbi:)

----------Eklendi @ 13:46:11 ---------- Yazıldı @ 13:45:28 ----------

ben karşılaştırmıyorum sen karşılaştır bakalım merak ettim oyundan başka ne sayabileceksin.
Ben bunu üst sayfalarda değerlendirdim resimde koyduk hatta o dediğiniz kamera kaliteside pek cıkmadı yanii:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ya varya birileri yine fanlığa başladı.. herkesin elindeki telefon belli.. şimdi bu kadar ateşli savununca deişen ne olacak?!!:angry:...

• Beğen
DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
ya varya birileri yine fanlığa başladı.. herkesin elindeki telefon belli.. şimdi bu kadar ateşli savununca deişen ne olacak?!!:angry:...
Değişen hiç bişe ama iosa cıkan uygulamalar nerdeyse n8 satısları kdr:):P

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kamera kalitesi pek çıkmadı dedin de başka resim koyardım ama gerek yok nesyse:) fayda etmiyor..

• Beğen
DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
kamera kalitesi pek çıkmadı dedin de başka resim koyardım ama gerek yok nesyse:) fayda etmiyor..
o resmi koydun okdrda damarları guzel fln dedn ayrıca bn cıkmadı demedm pek cıkmadı dedm:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben kendi resmimi övdüm sende kendininkini ama ben karşılaştırmayı tarafsızlara bırakmıştım keşke sende öyle yapsaydın. n8 yada iphone 4 üstün demedim:oke:

• Beğen
Del Rey

Del Rey

Üye
DeaDLoST™;3570610' Alıntı:

Ben bunu üst sayfalarda değerlendirdim resimde koyduk hatta o dediğiniz kamera kaliteside pek cıkmadı yanii:)

Kameranı mikroskop olarak kullanabiliyor musun peki? N95 bile bunu yapabiliyor...

----------Eklendi @ 13:51:31 ---------- Yazıldı @ 13:50:06 ----------

N8 ve N9'un resimlerinin olduğu arşive bak istersen
N8=
N9=

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve -Psygnosis-
Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
carl zeiss ın adı yeter...

ozggurr

ozggurr

Üye
DeaDLoST™;3570610' Alıntı:

Sen N8 kullanicisi oldugundan emin misin? Zaten kinetic kayiyor sayfa Iphonedaki gibi... Bu mu eziyet dedigin.

Yalanmis yani senin eziyetin, yani yokmus aslinda..

pRime.

pRime.

Üye

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
ben kendi resmimi övdüm sende kendininkini ama ben karşılaştırmayı tarafsızlara bırakmıştım keşke sende öyle yapsaydın. n8 yada iphone 4 üstün demedim:oke:
Ben n8in kamerası altta demedm ama telefon ekranlarında iPhone daha iyi pcye atıncada fark üstte artık:)
Ha bide sunu düsün 5 mp ile 12 mpyi karsılastrysun ona ragmen fark sence o kdrmı:)
Kameranı mikroskop olarak kullanabiliyor musun peki? N95 bile bunu yapabiliyor...
12 MP kamersı olupta adam gibi yakın cekim bile yapamayan telefonun kamerasını kullancagma iPhonenun 5 Mplik 12 Ye kafa tutanla cekerm resmimi:)
Varsın olmasın mikrosgobum:) fenci değilim nede olsa:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
pek çıkmamış deeken ne baklediğini anlamadım biraz yakınlaştırma şansın varsa çiçeği öyle bak karıncaların ne kadar net olduğunu görürsün.. ayrıca üstteki yaprak yeterince netti daha nasıl olcak gerçek üstü mü çekcekti?

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Sen N8 kullanicisi oldugundan emin misin? Zaten kinetic kayiyor sayfa Iphonedaki gibi... Bu mu eziyet dedigin.<br />
<br />
<br />
<br />
diyorum ya abi kendi kendilerine eziyet çıkarıyorlar...

• Beğen
DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Sen N8 kullanicisi oldugundan emin misin? Zaten kinetic kayiyor sayfa Iphonedaki gibi... Bu mu eziyet dedigin.

Kinetikmi kayıyor sayfalar:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
iphone resmi olduğu gibi deil canlandırarak çekiyor bence tabi güzl görüncek ama resmin ayrıntılarını karşılaştırırsn anlarsın 12 mp yi ayrıca yakın çekimi çok da iyi yapar becerebilen için ayrıca bir ek mercekle ne kadar iyi yakın çekimler yapılır bilemezsin:oke:

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye

Del Rey

Del Rey

Üye
  • Beğen
ozggurr

ozggurr

Üye
DeaDLoST&#8482;;3570648' Alıntı:
Ben n8in kamerası altta demedm ama telefon ekranlarında iPhone daha iyi pcye atıncada fark üstte artık:)
Ha bide sunu düsün 5 mp ile 12 mpyi karsılastrysun ona ragmen fark sence o kdrmı:)

12 MP kamersı olupta adam gibi yakın cekim bile yapamayan telefonun kamerasını kullancagma iPhonenun 5 Mplik 12 Ye kafa tutanla cekerm resmimi:)
Varsın olmasın mikrosgobum:) fenci değilim nede olsa:)

Bak arkadas benim micro (yani yakin cekim) videom var N8 ile cekilmis...

Kendi cekimimdir..

• Beğen

Üst Alt