(Güncellendi) ICS 4.0.4 Kullananlar Buraya - Bin Pişmanım (Sorunları Buraya Rapor Edin)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ICS'yi tekrar baştan sona test ettim. Hiçbir sorun wipe data vs. yaptıktan sonra bile düzelmedi. Özellikle video kaydında MMS boyutunda bile çekim yaptım yine kastı :s 3 adet video çektim, konuya uploadlar tamamlanınca ekleyeceğim.

Konuyu güncelledim.

Şunu tekrar belirteyim: Benim gibi bir üyenin ICS'yi telefonuna yanlış kurmasını düşünenler olabilir. Nokia telefonumda CFW işleriyle haşır neşirim. Nasıl kuramamazlık yaparım? Mümkün değil. ICS'den de bir çok kişi şikayetçi ve şikayetçi olanlara da "kurmasını bilmiyorsun" denmesi bence çok ayıp. Sony Companion gibi otomatik kurulum gerçekleştiren programlar neden var? Wipe data için herkesin telefonunu ROOT'laması şart mı? ROOT yapınca da cihaz garantiden çıkıyor. Diyeceksiniz ki; telefonun ayarlarından Fabrika ayarlarına döndür, herşeyi silmesini iste. Bunu da yaptım, sonuç aynı.

Demekki neymiş? Android 4.0.4 bozukmuş. Xperia Pro adına konuşuyorum. Ancak diğer cihazlardan da memnun olan çok az kişi var.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
avcitalip

avcitalip

Üye
Şunu tekrar belirteyim: Benim gibi bir üyenin ICS'yi telefonuna yanlış kurmasını düşünenler olabilir. Nokia telefonumda CFW işleriyle haşır neşirim. Nasıl kuramamazlık yaparım? Mümkün değil. ICS'den de bir çok kişi şikayetçi ve şikayetçi olanlara da "kurmasını bilmiyorsun" denmesi bence çok ayıp. Sony Companion gibi otomatik kurulum gerçekleştiren programlar neden var? Wipe data için herkesin telefonunu ROOT'laması şart mı? ROOT yapınca da cihaz garantiden çıkıyor. Diyeceksiniz ki; telefonun ayarlarından Fabrika ayarlarına döndür, herşeyi silmesini iste. Bunu da yaptım, sonuç aynı.

Demekki neymiş? Android 4.0.4 bozukmuş. Xperia Pro adına konuşuyorum. Ancak diğer cihazlardan da memnun olan çok az kişi var.

rambo haklı...

lgkg300

lgkg300

Üye
Peki videoyu telefon hafızasına kayıt etme imkanı var mi? cihaziniz telefon hafızasına video kaydı yapıyorsa bir deneyin belki hafıza kartında bir problem vardır.mesela yavaş yazma veya okuma gibi...

- - - Eklendi - - -

Video kaydında yine donma veya kasma
olacak mi merak ediyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Peki videoyu telefon hafızasına kayıt etme imkanı var mi? cihaziniz telefon hafızasına video kaydı yapıyorsa bir deneyin belki hafıza kartında bir problem vardır.mesela yavaş yazma veya okuma gibi...

- - - Eklendi - - -

Video kaydında yine donma veya kasma
olacak mi merak ediyorum.

Mümkün değil galiba ayarı yok.

- - - Eklendi - - -

Hafıza kartını çıkarıp kaydetmeyi deniyorum şimdi.

- - - Eklendi - - -

Olmadı, kamerayı hafıza kartsız açınca "Bellek yok" hatası verdi ve video kaydetmedi.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
E geçmiş olsun.Ne olacak sanki..ICS olmadan da kullanılır değil mi..;)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
E geçmiş olsun.Ne olacak sanki..ICS olmadan da kullanılır değil mi..;)

Öyle Hünkarım ;)

- - - Eklendi - - -

Ama keşke wipe data cache yapmamamdan dolayı kassaymış :( Yeni versiyonu güzel güzel kullanırdım.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Öyle Hünkarım ;)

- - - Eklendi - - -

Ama keşke wipe data cache yapmamamdan dolayı kassaymış :( Yeni versiyonu güzel güzel kullanırdım.

Evet tüm Android sürümleri içerisinde bence en şıkı.:)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Furkan Android 4.x surumleri android in en stabil ve sorunsuz versiyonu. En gelismisi..

Sony i kotulemek yerine destek olmaniz lazim.. Cunku tum xperia serisine ics getirecegiz demek cok buyuk cesaret.. baska hicbir marka boyle birsey demedi simdiye kadar.. mesela samsung.. Galaxy s modeli o kadar satmasina ragmen ics guncellemesi almadi.. onun yerine value pack cikardi yuz tanima kilidi falan getirildi ama ics cikmadi. Cikmayacakta..

İcs surumu 3.x uzeri kernel ile calisir. Her telefonun kendine has kernel i var. Tum modellere kernel guncelleme yapmak cidden zor.. Bence biraz sabirli olun.. Eminim sony de farkindadir o sorunlarin.. Cozeceklerdir merak etmeyin...

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Furkan Android 4.x surumleri android in en stabil ve sorunsuz versiyonu. En gelismisi..

Sony i kotulemek yerine destek olmaniz lazim.. Cunku tum xperia serisine ics getirecegiz demek cok buyuk cesaret.. baska hicbir marka boyle birsey demedi simdiye kadar.. mesela samsung.. Galaxy s modeli o kadar satmasina ragmen ics guncellemesi almadi.. onun yerine value pack cikardi yuz tanima kilidi falan getirildi ama ics cikmadi. Cikmayacakta..

İcs surumu 3.x uzeri kernel ile calisir. Her telefonun kendine has kernel i var. Tum modellere kernel guncelleme yapmak cidden zor.. Bence biraz sabirli olun.. Eminim sony de farkindadir o sorunlarin.. Cozeceklerdir merak etmeyin...

Bence "Güncelleme vereceğiz" deyip de Nokia'nın yaptığı gibi gece bıraksa buna rağmen de sorunlar en aza indirgenmiş olsa kullanıcılar çok daha memnun kalırdı.

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
djhiguramos

djhiguramos

Üye
"en sorunsuzu" ben burada takıldım.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bende istiyorum yeni sürümü kullanmayı. Hâlâ yeni sürümü bırakmadım ve hatta http://www.maxicep.com/android-modi...temi-flashtooldan-anlayanlar-icin-659994.html konusunu bile açtım. Yani üzerinde çalışıyorum. Ama yapacak birşey yok. Hatalı bir sürüm. ICS'yi gerçekten çok beğendim.

Sony'e lafım yok ancak sadece ben şikayet etmiyorum. Resmi forumunda bile Sony'den tek cevap yok. Cesareti büyük ama dengesiz olmuş. Yapacağım! demiş ve yapmış ama yarım bırakmamasını umuyoruz. Bari insan "bu sorun üzerinde çalışıyoruz" der. Tek bir açıklama yok.

Sony'i cesaretinden ötürü tebrik ediyorum ve desteğini sürdürmesini ümit ediyorum. Zaten bu konuda en iyisi Sony.

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
Bende istiyorum yeni sürümü kullanmayı. Hâlâ yeni sürümü bırakmadım ve hatta http://www.maxicep.com/android-modi...temi-flashtooldan-anlayanlar-icin-659994.html konusunu bile açtım. Yani üzerinde çalışıyorum. Ama yapacak birşey yok. Hatalı bir sürüm. ICS'yi gerçekten çok beğendim.

Sony'e lafım yok ancak sadece ben şikayet etmiyorum. Resmi forumunda bile Sony'den tek cevap yok. Cesareti büyük ama dengesiz olmuş. Yapacağım! demiş ve yapmış ama yarım bırakmamasını umuyoruz. Bari insan "bu sorun üzerinde çalışıyoruz" der. Tek bir açıklama yok.

Sony'i cesaretinden ötürü tebrik ediyorum ve desteğini sürdürmesini ümit ediyorum. Zaten bu konuda en iyisi Sony.

inşallah adamlar çok stabil bir güncelleme ile suskunluklarını bozup cevap verirler

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, Emma-Watson ve Silinen Üye 94869
reaurora

reaurora

Üye
Xperia Pro hakkında neredeyse hiç destek yok, bu da Android kullanmanın diğer zararı. Her telefona destek yok, her telefon için ayrı ayrı ROOT işlemi var ve hepside eski yöntemler.

- - - Eklendi - - -

1 hafta oldu telefonu alalı? Cebimde kalsın.

- - - Eklendi - - -

Görende diyecek telefonum çökmüş :ehe Servise gönderiyorum.

telefon çökse bile bu kadar uzun konu açılmaz :D

Azerbaycan_Bozk

Üye
Arkadaslar merhaba ben Azerbaycanliyim..4 gun Once Rusiyada bir dukandan aldim(rusiyada okuyorum) hemen gelib evde guncelledim amma ondan sonra telefon sanki olu haa ..guncellemeden once bende kamerada guzel fonksuyonlar vardi simdi hic bisey dogru duzgun calismiyor!!Vallah komik olsada soyliyim haydi hep bereaber sony sorumlularina email atalim sikayet edelim :)

Azerbaycan_Bozk

Üye
Arkadaslar merhaba ben Azerbaycanliyim..4 gun Once Rusiyada bir dukandan aldim(rusiyada okuyorum) hemen gelib evde guncelledim amma ondan sonra telefon sanki olu haa ..guncellemeden once bende kamerada guzel fonksuyonlar vardi simdi hic bisey dogru duzgun calismiyor!!Vallah komik olsada soyliyim haydi hep bereaber sony sorumlularina email atalim sikayet edelim

Üst Alt