DeaDLoST™;3568581' Alıntı:Kamera olayında telefon ekranında iPhone 4 cok daha üstün gözle görülür üstünlügü var inanmassanız gidin bir telefoncuya deneyin 2 telefonda bende var yalan diyecek değilim.
Fm transmitter olayını jb ile yapıyorsunuz internet radyosu üzerinden iPhone da bazı araclarda radyolara baglanma özelliği oldugu için(bizim arabada var mesela Mercedes E250)

12 Megapiksel Kamera + Carl Zeiss optik + Xenon flash var mı? Telefonunu mikroskop gibi kullanabiliyor musun? N8 ile telefon kamerası mikroskoba dönüştürülebiliyor.
iPhone'u hacklemeden tüm UI elementlerini; yani menü arkaplanı (ana menü değil, ayarlar menüsü mesela) gibi herşeyi tek tıkla değiştirebileceğin bir tema seçicin bulunuyor mu? Orjinal yoldan.Chipin Apple a ne kdr düşman oldugunu herkes bilirChip dergisi ve diğer çoğu teknoloji dergisinin testi var, N8 birinici geliyor. Hoş, N9 çıktı, şimdi de o birinci oldu kamera hızında ama
Arkadaşım bana şunu söyle: iPhone'da NFC teknolojisi bulunuyor mu? Belle ile NFC kilidi açılacak N8'de12 Megapiksel Kamera + Carl Zeiss optik + Xenon flash var mı? Telefonunu mikroskop gibi kullanabiliyor musun? N8 ile telefon kamerası mikroskoba dönüştürülebiliyor.
iPhone'da bir ana ekran bulunuyor mu? Kilit ekranı ve menü dışında belli bir ana ekran yokiPhone'u hacklemeden tüm UI elementlerini; yani menü arkaplanı (ana menü değil, ayarlar menüsü mesela) gibi herşeyi tek tıkla değiştirebileceğin bir tema seçicin bulunuyor mu? Orjinal yoldan.
iPhone'da Cydia veya AppStore dışında bilgisayarından hackleden orjinal yazılımın içinde, yazılım yükleyebiliyor musun?
Bilgisayarın Mac veya Windows olmasın. Hatta windows olsun iTunes olmasın, telefonunu bilgisayardan düzgünce kontrol edebiliyor musun iTunes'suz?

Esizde belleyi annayı ornek veriyosunuzios 5 i örnek vermişsin hali hazırdaki sistemle yapabiliyormusun itunes'suz ayrıca bi parça bişey falan demişsin nfc olayına boardun üzerinde varmı yok mu?

Chipin Apple a ne kdr düşman oldugunu herkes bilir
iTunese artk hiç bir şekilde bagımlı değilsiniz ios 5 ile
Biyerde okumustum tam olarak hatırlamıyorum ama bi şekilde yapılıodu nfc bazı kartlarlamıydı bi parcaylamydı bişeyle yapılıodu...
JB yaptıktan sonra temada yüklersn cydia ve appstore dısında herşeyide yüklersn..
Jb nie yapmıyayımki garanti dısı bile bırakmıyor![]()

Esizde belleyi annayı ornek veriyosunuz
hem sizinkiler gbi erteleyip durmazlar korkma bu sonbaharrda gelcek
ayrıca bn ios5 i yükleyebiliyorum beta surumleri var![]()
iOS 5'in karşısında MeeGo getirelim.DeaDLoST™;3570391' Alıntı:iyide sizinki gbi bi zararı yokki tele garantide bile hiç bi sorun yok![]()
JustHackIt sayılır bir anlamda
Bense orjinal demiştim. Port gibi işlemclerle Fifa 2011'de çalıştırılabilir N8'de. Yeter ki yapsınlar. Ki zaten N8 eski telefon. N9 iPhone'u ezer geçer. Geri dönüp tekrar ezer, ezer de ezer. İzi çıkar iPhone'un retina ekranında. Kağıt gibi görünür o çözünürlükteki ekranda N9 izi 
Eger anna bi güncelleme ise ios 5 de güncellemedr. su mantıkla bakalım...Ben ne dedim, orjinal telefon yazılımı ile; yani Apple'ın yaptığı bir tema seçici ile. JB ile değil.
iOS 5 mi dedin? MeeGo'yu getirelim mi karşısına? ^^
N8'de Nokia'nın ağzından kaçırdığı tabiriyle (hem N8 hem de C7'de) NFC teknoloji bulunuyor. Ve de tahminimce 1 GHz'li NFC'li Belle'li Helen ve Zeta geldiğinde, N8'e overclocklu Belle gelecek ve NFC özelliği de açılacak.
Biz JB veya Hack yapmadan tema yükleriz, PC'den yazılım atarız; iPhone'da isen önce hep JB yapman gerekir
----------Eklendi @ 12:59:55 ---------- Yazıldı @ 12:58:35 ----------
Hayır, Anna bir güncelleme. iOS 5 ise yeni bir işletim sistemi sayılır. Tıpkı S^3'ün S60v5 güncellemesi olmadığı gibi. Ama aynı tabanlıiOS 5'in karşısında MeeGo getirelim.
Ha bu arada sunu unuttum 4.3 sürümü ile artık 3. sahıs yazılımlarına destek geldiki appstoreda bile var kısmen olsada geldiAma tek sorunu orjinal değilJustHackIt sayılır bir anlamda
![]()

Nası bi mantık ya o mantıklada iPhone 5 ezer gecer n9uAma tek sorunu orjinal değilJustHackIt sayılır bir anlamda
Bense orjinal demiştim. Port gibi işlemclerle Fifa 2011'de çalıştırılabilir N8'de. Yeter ki yapsınlar. Ki zaten N8 eski telefon. N9 iPhone'u ezer geçer. Geri dönüp tekrar ezer, ezer de ezer. İzi çıkar iPhone'un retina ekranında. Kağıt gibi görünür o çözünürlükteki ekranda N9 izi
![]()