plassboy
Üye
Sağolasınlolipop biraz sikintili zaten o yuzden hemen 6.0 a basladilar
Sağolasınlolipop biraz sikintili zaten o yuzden hemen 6.0 a basladilar
İnşallah 6 daha da stabil ve şarj performansı daha da iyileşir kitkat gibi olur. Cameramod kullansam da süper otomatikte 20 megapiksel açık scn hdr açık olur ses kalitesi kitkattaki gibi olur amin (bunu 5 Foruma yaz kusura bakmayın bana da geldi) [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji23]
Vaay hayırlı olsunbugün z3 alarak aranıza katıldım
z3 için forum imzası bulamadım sağolVaay hayırlı olsun
hayırlı olosun güzel seçim bir modla aynı telefonu kullanmak sevindirdi.z3 için forum imzası bulamadım sağol
Bi kaç yerde bende gördüm 6 da tamamen pil için çalışmış adamlar sanırım Z3c 2 gün rahat gider artık [emoji1]android 6 konsept romunu kuran birisi pilin 5.1.1 e göre çok çok daha iyi olduğunu söylemiş ve bu resmi atmış
Battery is amazing, before my Z3 have strong battery, now my Z3 have ultimate battery! Never back to 5.1.1
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
z3 ü sattık android 6 geldi vay arkadaş güzelmi bariBirde dağıtsalar daha iyi olacak şu 6yı
Gelmedi ki beta testine katılanlara geldiz3 ü sattık android 6 geldi vay arkadaş güzelmi bari
iyi bakalım kullanan arkdaşlara hayırlı olsunGelmedi ki beta testine katılanlara geldi
Ama genel olarak pil performansı iyi diye yorumlar var lolipopta batırdıgını düzelmısler.d
Performansta oldukça başarılı diyorlar. Normal kullanıcılara da dağıtsın göreceğiz nasıl olduğunu [emoji4]
Öyle hayırlı olsun herkese gün geçtikçe dahada iyi oluyor Android.iyi bakalım kullanan arkdaşlara hayırlı olsun
benim cihazın sarj kapağı kopmuştu yeni taktırdıydım z3e suya dayanklık özelliğini yitirmişti oyüzden ıphon6 aldıkÖyle hayırlı olsun herkese gün geçtikçe dahada iyi oluyor Android.