symbian anna'ya da olmamış diyenlere

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
DeaDLoST™;3570202' Alıntı:
İş telefonu olarak maillerde iPhonumu kullanıyorum n8 ile denemedim
Ben dünde dedim resim kalitesi telefon ekranında değişir pcye atınca n8 gecer ama ole ahım sahım gecemez dedim bakabilrsiniz ama telefon ekranında bakınca n8i geciyo iPhone...
Ayrıca borsa hava durumu gibi iş uygulamaları ve istisnasız bütün bankalarının uygulamalarının bulunusu size ne anlatır bilemem:)
Ayrıca tarayıcı hızı nerden baksanız 2 kat:)

bende 3 tane banka programı yüklü ama sırf meraktan yukledim. bnm şuan için bankalık bi işim yok:) e postalarıımaa hiç bakma direk silerim çoğu gereksiz zaten. ama nokianın kendi pdf programı çok kasıyo bazen pdf formatlı e posta geliyor dosya büyükse sorun çıkartır başka bir pdf programı gerekir ama sık kullanmıyorum o yüzden yüklemicem benim kullanış amacım iş deil ki. ben müzik dinlerim resim çekerim sık mesajlaşırım. bide 7-24 burdayım daha ne telefon elimden düşmüyr dediğin-z kadar berbat bitelefon olsa çoktan satardım:oke:

----------Eklendi @ 12:18:56 ---------- Yazıldı @ 12:18:01 ----------

zaten anna ikonlarına bakınca nokianın genel olarak iş telefonu yapmadığını anlarsınız

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Yav yapmayın allah askına:) 1ghz la gpulu 680 mhzli bi işlemciyi karsılastırmayalım:) Oyunlar klasörüne girerken adamın canını alıyor ya( tabi içi doluyken) sen hiç iPhoneum klsörü acarken kasıyor diyen birini duydunmu?

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
o dediğin kasma bir kere olur o da uygulamaları ram e almak içindir onun dışında bende öyle bir kasma hayatta olmadı...

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
bende 3 tane banka programı yüklü ama sırf meraktan yukledim. bnm şuan için bankalık bi işim yok:) e postalarıımaa hiç bakma direk silerim çoğu gereksiz zaten. ama nokianın kendi pdf programı çok kasıyo bazen pdf formatlı e posta geliyor dosya büyükse sorun çıkartır başka bir pdf programı gerekir ama sık kullanmıyorum o yüzden yüklemicem benim kullanış amacım iş deil ki. ben müzik dinlerim resim çekerim sık mesajlaşırım. bide 7-24 burdayım daha ne telefon elimden düşmüyr dediğin-z kadar berbat bitelefon olsa çoktan satardım:oke:

----------Eklendi @ 12:18:56 ---------- Yazıldı @ 12:18:01 ----------

zaten anna ikonlarına bakınca nokianın genel olarak iş telefonu yapmadığını anlarsınız
iPhone iş telefonumu:) Ama herşeyi desteklio:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
iphone artiz telefonu dedikya:naughty: la gerçekten iphone hangi kitleye hitap amaçlı tasarlnıyor?

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
o dediğin kasma bir kere olur o da uygulamaları ram e almak içindir onun dışında bende öyle bir kasma hayatta olmadı...
Hayır telefonu 1 saat kenara koyıym sonra gene kasar girişte
Web tarayıcıları karsılastıralm mı? hemde annanın web tarayıcısı ile? ayrıca wifi 802n ile sizinkini karsılastıralımmı?

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
elit kitleye tasarlanıyor...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
parası da müthiş ötesı. n8 in ynanınaiyi bi android alır

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
sana elit kitlesin demedim o kesime tasarlanıyor dedim...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
tamam kavga etmeyin zaten nokia tarayıcısından yetişemiyorum:nono:

mcnpl4

mcnpl4

Üye

----------Eklendi @ 12:27:56 ---------- Yazıldı @ 12:27:19 ----------

barış çıçeğı olsun.

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye

----------Eklendi @ 12:27:56 ---------- Yazıldı @ 12:27:19 ----------

barış çıçeğı olsun.

Güzel çekmiş n8mi?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
evet

mcnpl4

mcnpl4

Üye
upload etceen sitenin rsmı yeniden boyutlandırmamasına dikkat et sonra kötü oluyo

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye

Bu senin çiçegine göre cok daha kücük annemin buyuk cicegi yokda ondan:)
Yeşil yapraklarn tüyleri bile gözüküyor:)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye

bu da benden barış yemeği olsun...

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4

nonamex

Üye
N8 çıkalı 8 ay geçti yeniler çıkmış falan denmiş ama işletim sistemi ve web tarayıcı hızı iPhone 3G'nin bile gerisinde. Kamera kamera diyorsunuz keşke iş kamerada bitse..

Üst Alt