mcnpl4
Üye
DeaDLoST™;3570202' Alıntı:İş telefonu olarak maillerde iPhonumu kullanıyorum n8 ile denemedim
Ben dünde dedim resim kalitesi telefon ekranında değişir pcye atınca n8 gecer ama ole ahım sahım gecemez dedim bakabilrsiniz ama telefon ekranında bakınca n8i geciyo iPhone...
Ayrıca borsa hava durumu gibi iş uygulamaları ve istisnasız bütün bankalarının uygulamalarının bulunusu size ne anlatır bilemem
Ayrıca tarayıcı hızı nerden baksanız 2 kat![]()
bende 3 tane banka programı yüklü ama sırf meraktan yukledim. bnm şuan için bankalık bi işim yok
e postalarıımaa hiç bakma direk silerim çoğu gereksiz zaten. ama nokianın kendi pdf programı çok kasıyo bazen pdf formatlı e posta geliyor dosya büyükse sorun çıkartır başka bir pdf programı gerekir ama sık kullanmıyorum o yüzden yüklemicem benim kullanış amacım iş deil ki. ben müzik dinlerim resim çekerim sık mesajlaşırım. bide 7-24 burdayım daha ne telefon elimden düşmüyr dediğin-z kadar berbat bitelefon olsa çoktan satardım
----------Eklendi @ 12:18:56 ---------- Yazıldı @ 12:18:01 ----------
zaten anna ikonlarına bakınca nokianın genel olarak iş telefonu yapmadığını anlarsınız
la gerçekten iphone hangi kitleye hitap amaçlı tasarlnıyor?