symbian anna'ya da olmamış diyenlere

Sponsorlu Bağlantılar

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Ayrıca iPhone ile n8 neden ayrı kullanıcılara hitap etsin ikiside en üst segment için...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:oke: ama kesinlikle işlemciden ramdenyola çıkarak karşılaştırmadım. eziceğini herkes biliyo ben tamamen farklı konuda karşılaştırdım

nonamex

Üye
:oke: ama kesinlikle işlemciden ramdenyola çıkarak karşılaştırmadım. eziceğini herkes biliyo ben tamamen farklı konuda karşılaştırdım

Sana demediğimi belirttim geride kaldı sanırım. Bazı at gözlüğü takan fanokiacılaraydı..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
piyasa değerlendirmesine göre üst segment olduğuna niye bakıyorsun ki.donanımlara işlemcilere bak n8in aslında üst segment olmaması gerektiğini anlarsın. ve de işletim sistemleri:oke:

nonamex

Üye
Nokia'nın klasik taktiğidir Orta sınıf telefona kamera takıp üst sınıf diye yedirmeye çalışmak.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
iphonu artizler kullanır ve fiyatı da malum:naughty:

----------Eklendi @ 21:17:01 ---------- Yazıldı @ 21:15:36 ----------

Nokia'nın klasik taktiğidir Orta sınıf telefona kamera takıp üst sınıf diye yedirmeye çalışmak.

kesinlikle ayrıca üst segment denmesinin bir sebebi de nokia içindeki modeller arasındaki durumu. ben hiçbir bağımsız kurumdan n8in üst segment olduğunu duymadım

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Ben artizmiyim la:) ünlü oldum:) artiz narala bizim evde:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
DeaDLoST™;3568822' Alıntı:
Ben artizmiyim la:) ünlü oldum:) artiz narala bizim evde:)

bizde symbian varoşları:)

nonamex

Üye
1100 lira verip telefonun kendi tarayıcısından internete giremiyoruz, çok güzel :ehe

mcnpl4

mcnpl4

Üye
o da bir ayrıcalık. zenginlık göstergesi :ehe araştırmadan etmeden paramızı savuşturuyoruz:)

----------Eklendi @ 22:26:40 ---------- Yazıldı @ 22:25:48 ----------

bu arada ben 1200 lira verdim yani bnm n8im seninkini döver:p:

----------Eklendi @ 22:33:58 ---------- Yazıldı @ 22:26:40 ----------

nokia bunun gibisini bi daha ne zaman çıkarır kim bilir. bu telefon ilk çıktığında ne kadardı bilen var mı?
not: babannemin telefonu:ehe

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
1100 lira verip telefonun kendi tarayıcısından internete giremiyoruz, çok güzel :ehe

o senden kaynaklanan bir sorun ben çatır çatır giriyorum hatta bu cevabıda sana o tarayıcıdan atıyorum

mesut1979

Üye
o senden kaynaklanan bir sorun ben çatır çatır giriyorum hatta bu cevabıda sana o tarayıcıdan atıyorum

arkadas internete girmesine hepimiz girebiliyoruz ama opera gibi rahat degil ha sen memnunmussun o baska birsey

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Ya akıcılık konusunda opera gibi değil ama her isteğimi karşılıyor ama arkadaş internete giremiyoruz diyor sanki hiç açılmıyormuş gibi lanse ediyor...

----------Eklendi @ 23:30:35 ---------- Yazıldı @ 23:25:12 ----------

:ehe:ehe

Bilgisayarınızı da kasılırken kullanın o zaman ne diyeyim.

vallaha ben seni bilmemde bilgisayarımda telefonumda çatır çatır giriyor diyorum ya senden kaynaklı diye kasılma falan geçeceksin o işleri milletin ağzına sakız olmuş bir kasılmadır gidiyor niyeyse benim telefonda olmuyor bu dediklerinin hiç biri fazla gürültü yapmayalım işimize bakalım.sende bir an önce geç androide git android bölümünde takıl da burası biraz nefes alsın...

mesut1979

Üye
Ya akıcılık konusunda opera gibi değil ama her isteğimi karşılıyor ama arkadaş internete giremiyoruz diyor sanki hiç açılmıyormuş gibi lanse ediyor...

slm, internete bir 16.000 lik hiz ile girme baska birde 56k modem ile baska ama sonucta her iki hizdada isini yaparsin, rahatlik ve komfor acisindan hizli internet baska.

----------Eklendi @ 22:34:28 ---------- Yazıldı @ 22:31:23 ----------

----------Eklendi @ 23:30:35 ---------- Yazıldı @ 23:25:12 ----------

vallaha ben seni bilmemde bilgisayarımda telefonumda çatır çatır giriyor diyorum ya senden kaynaklı diye kasılma falan geçeceksin o işleri milletin ağzına sakız olmuş bir kasılmadır gidiyor niyeyse benim telefonda olmuyor bu dediklerinin hiç biri fazla gürültü yapmayalım işimize bakalım.sende bir an önce geç androide git android bölümünde takıl da burası biraz nefes alsın...

arkadasa niye kiziyorsun ki,hakikati ve gercekleri söylüyor senden ricam bir beceriksizlerboarda gir ve asagi yukari kaydir ozaman görürsun iyi mi kötü mü kendi taraycisi.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
slm, internete bir 16.000 lik hiz ile girme baska birde 56k modem ile baska ama sonucta her iki hizdada isini yaparsin, rahatlik ve komfor acisindan hizli internet baska.

orası öyle mesut ama ışte diyorum ya yani otu mok olarak lanse ediyor arkadaşlar ben 8 mbit ile bağlanıyorum (evde) uçak gibi bağlanıyor mobil desen yine öyle yani sıkıntı yok...

mesut1979

Üye
slm,orasi öyle ama insanin zoruna gidiyor arkana bez diye silmedigin ucuz telefonlarin taraycilari hiz ve rahatlik konusunda bizden hizli,sende git dünyanin parasini verdigin telefonla onlar gibi hizli bir sekilde gireme.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bnm tarayıcıda tek derdim yavaş yüklenmesi sayfa opera gibi olmasa da gayet akıcı. istediğiniz siteyi söyleyin hepsine girerim

nonamex

Üye
Hiç bir siteyi açmıyor gibi anlaşılıyorsa o zaman düzeltmek lazım, feci kasıyor diyelim.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Gerçekçi olmak lazım böyle şahane bir cihazın işletim sistemi,web tarayıcısı,işlemcisi vede hoparlör yeri kesinlikle böyle olmamalıydı.ayrıca daha iyi bir ram ile çıkmalıydı.bunun suçu nokia kullanmayı seven bizlerin değil, bu güzelim cihazı adeta gelişigüzel olarak piyasaya süren nokianındır

• Beğen
Tepkiler: nonamex

Üst Alt