ama kesinlikle işlemciden ramdenyola çıkarak karşılaştırmadım. eziceğini herkes biliyo ben tamamen farklı konuda karşılaştırdım

Nokia'nın klasik taktiğidir Orta sınıf telefona kamera takıp üst sınıf diye yedirmeye çalışmak.
DeaDLoST™;3568822' Alıntı:Ben artizmiyim laünlü oldum
artiz narala bizim evde
![]()

araştırmadan etmeden paramızı savuşturuyoruz
:
1100 lira verip telefonun kendi tarayıcısından internete giremiyoruz, çok güzel![]()
o senden kaynaklanan bir sorun ben çatır çatır giriyorum hatta bu cevabıda sana o tarayıcıdan atıyorum
o senden kaynaklanan bir sorun ben çatır çatır giriyorum hatta bu cevabıda sana o tarayıcıdan atıyorum

![]()
Bilgisayarınızı da kasılırken kullanın o zaman ne diyeyim.
Ya akıcılık konusunda opera gibi değil ama her isteğimi karşılıyor ama arkadaş internete giremiyoruz diyor sanki hiç açılmıyormuş gibi lanse ediyor...
Ya akıcılık konusunda opera gibi değil ama her isteğimi karşılıyor ama arkadaş internete giremiyoruz diyor sanki hiç açılmıyormuş gibi lanse ediyor...
----------Eklendi @ 23:30:35 ---------- Yazıldı @ 23:25:12 ----------
vallaha ben seni bilmemde bilgisayarımda telefonumda çatır çatır giriyor diyorum ya senden kaynaklı diye kasılma falan geçeceksin o işleri milletin ağzına sakız olmuş bir kasılmadır gidiyor niyeyse benim telefonda olmuyor bu dediklerinin hiç biri fazla gürültü yapmayalım işimize bakalım.sende bir an önce geç androide git android bölümünde takıl da burası biraz nefes alsın...
slm, internete bir 16.000 lik hiz ile girme baska birde 56k modem ile baska ama sonucta her iki hizdada isini yaparsin, rahatlik ve komfor acisindan hizli internet baska.