mcnpl4
Üye
Gerçekçi olmak lazım böyle şahane bir cihazın işletim sistemi,web tarayıcısı,işlemcisi vede hoparlör yeri kesinlikle böyle olmamalıydı.ayrıca daha iyi bir ram ile çıkmalıydı.bunun suçu nokia kullanmayı seven bizlerin değil, bu güzelim cihazı adeta gelişigüzel olarak piyasaya süren nokianındır
kusura bakma da fanokia olmamış.Sana demediğimi belirttim geride kaldı sanırım. Bazı at gözlüğü takan fanokiacılaraydı..
DeaDLoST™;3570141' Alıntı:Cihazınız çöplük değil kesinlikle kullanıcalacak pek stabil calısmasada normal bir cihazdır ki bndede var ztn...
Ben diyorumki bu cihazı iPhone veya android ile karsılastırmanın bi manası yok cünkü bunların yanına ztn gelemez ne donanımsal nede yazılımsal
1000 lira veripte eziyet cekmenin hiç bir anlamı yok
Hadi gelsin neyin gelecek yanına iPhone 4ünmüöyle bir yanına gelir ki sen bile ağzın açık izlersin...
tamam ama be n yalnız kalmıyım. çünkü herkes farklı karşılaştırır bide yeni bi başlık olsa daha iyi olur bence ama karsılaştirma kavgaya dönerse konu anında kapatılır söylim
----------Eklendi @ 11:56:08 ---------- Yazıldı @ 11:55:02 ----------
dün resim kalitesi diyordun n8in temel özelliği de kamera zaten bi iki resim upload edermisin?
DeaDLoST™;3570167' Alıntı:Tmm gelin tek tek bütün ozellikleri karşılaştıralım
Arkadasım ben sna bunun tersini demiorum n8 daha iyi cekior bide sunu düşün o cektiğin fotoyu iPhone atalım bakalım neler oluyorsen görüntünüm ayıntısına bakma genel konuda makro çekime dün bi foto attım bi bak bemce çiçeğin içindeki karıncaları opera ile yakınlaştırıp bakınca gördüm valla.telde düz resim. özellikle de ççiçeğin üzerindeki yaprağın damarları çok güzel görünüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?