symbian anna'ya da olmamış diyenlere

Sponsorlu Bağlantılar

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
bende pes 11 var ama pek sevmem futbolu. fifa olsa da oynamazdım.
Pes 2011 Nire Fifa 2011 Nire:) (Tabi sadece mobile için gecerli bu)
Ayrıca Senin n8de yapıpda benim iPhonumda yapamadıgım seyleri söylesene bi:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bilmişlik gibi olmasın ama bi bilgim yok gerçekte internette video fln izleyebiliyormusunuz?

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Dolaylı yoldan evet:) Skyfire var onu yüklüyorsunuz izleniyor:) ayrıca skyfire iPhone için kilitli değil normal orjinal program

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yeri gelmişken usb otg yi 3 saat önce kullandım daha çok işime yarıyor gerçekten. n8 almamda etkili etmenlerden biride buydu. diğerleri ise kamera, fm transmitter..

----------Eklendi @ 20:33:02 ---------- Yazıldı @ 20:31:19 ----------

iphone çok kullanışlı ve güzel. bi eleştiri yapamam ama ben hitap ettiği kitlede deilim. kullanım amacım gereği n8 i tercih ettim. iphone 4 de alabilirdim ama almadım

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Kamera olayında telefon ekranında iPhone 4 cok daha üstün gözle görülür üstünlügü var inanmassanız gidin bir telefoncuya deneyin 2 telefonda bende var yalan diyecek değilim.
Fm transmitter olayını jb ile yapıyorsunuz internet radyosu üzerinden iPhone da bazı araclarda radyolara baglanma özelliği oldugu için:) (bizim arabada var mesela Mercedes E250)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ayrıca n8 deki hem 16 gb depo hemde 32 gbye kadar arttırılbilen hafıza kartı girişi çok güzel birşey..

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
ayrıca n8 deki hem 16 gb depo hemde 32 gbye kadar arttırılbilen hafıza kartı girişi çok güzel birşey..
Bak simdi n8 de telefonu doldurdukca kasmaya baslar:) Kullanamıcam bi hafızanın önemi yokki:) suan iPhonumda 300 Mb bos alan var telefon tıklamıyo:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bizim arabada ipod girişi fln var ama o kadar da değil:ehe ama kamera açısından her manzara da iphone üstün olamaz bence istersen bi iki foto uplayıp karşılaştırabiliriz bide iphone 4 ekrandan kaynaklı olarak daha iyi gösterir çekilen fotoyu.pc de karsılaştırırsan anlarsın tabi çok fark çıkar diyemem. bi telefon vardı arkadaşımda 5mp lik ama ekran çok kötü pc den bakınca fotolara çok şaşırmıştım. telde 2mp lik eski telefınlar gibiydi..

----------Eklendi @ 20:46:22 ---------- Yazıldı @ 20:43:10 ----------

DeaDLoST™;3568586' Alıntı:
Bak simdi n8 de telefonu doldurdukca kasmaya baslar:) Kullanamıcam bi hafızanın önemi yokki:) suan iPhonumda 300 Mb bos alan var telefon tıklamıyo:)

bbende 4 gb boş var depo hafızasında ve kasma yok. ve en yoğun müzik klasörlerine oldukça seri girebilıyorum. ayrıca müzikler için çıkarılabilir bi hafıza kartı çok kullanışlı bence. ben genelde hafıza kartıyla aktarırım usb kablosuyla uğraşmam.

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Bende ona itiraz etmiorum pc ye atınca değişir ama ole ahım sahım değişmez:)
Ekran olarak gercekten cok üstün n8in cektiği fotoyu iPhone 4 daha iyi gösteriyo:)
Bunları nerden biliorum cunkü iki telefonuda bizzat kullanıyorum kendim:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sen kullanmıyor olabilirsin hafızayı ama bem evdeki pc yi sadec şarkı indirmek içinara sıra açarım ve hep telefondan görürüm işimi. ve dosyalar zamanla yığılmaya baslıyor. o yzden hafıza bnm için önemli . asırı müzik dinleyen biri olarak. bide şarj suresinde çok memnunum. sizde nasıl bilemem ama. büyük konuşmayım şimdi.

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
bizim arabada ipod girişi fln var ama o kadar da değil:ehe ama kamera açısından her manzara da iphone üstün olamaz bence istersen bi iki foto uplayıp karşılaştırabiliriz bide iphone 4 ekrandan kaynaklı olarak daha iyi gösterir çekilen fotoyu.pc de karsılaştırırsan anlarsın tabi çok fark çıkar diyemem. bi telefon vardı arkadaşımda 5mp lik ama ekran çok kötü pc den bakınca fotolara çok şaşırmıştım. telde 2mp lik eski telefınlar gibiydi..

----------Eklendi @ 20:46:22 ---------- Yazıldı @ 20:43:10 ----------

bbende 4 gb boş var depo hafızasında ve kasma yok. ve en yoğun müzik klasörlerine oldukça seri girebilıyorum. ayrıca müzikler için çıkarılabilir bi hafıza kartı çok kullanışlı bence. ben genelde hafıza kartıyla aktarırım usb kablosuyla uğraşmam.
Ben cihazımı dolduruym telefon hemen kasmaya baslıyo benim gibi aynı sorunu olan eminim forumdada vardır:)

----------Eklendi @ 20:53:06 ---------- Yazıldı @ 20:51:13 ----------

Müzik konusunda n8i üc kere sarj et iPhonedaki gibi dayanamaz:) Mübalaga bi kenera iPhonu gecme sansı yok mümkün değil imkansız yani:) saatlerce dinliyorum % 4-5 ancak gidiyo:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben 5800 dan sonra amoled ekranı görünce.. ne demek istediğimi anlamışındır benim için cok iyi bi ekran. tbi retina teknolojisi yada super amoled fln olsa:naughty:

----------Eklendi @ 20:54:38 ---------- Yazıldı @ 20:53:28 ----------

resmi verilere göre kaç saat müzik dinleyebilirsin?

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Ya sen 5800la bu telefonun çözünürlüklerinin aynı oldugunun farkına varmıssındır umarım:) adamlar o ekranı koyuyo iki tane daha çözünürlük koymuyo nası bi iş bu nokia her zmnmı aynısını yapar bi özellik koyup iteledi durdu millete:)

nonamex

Üye
iPhone 4 ile N8 yarışamaz, iPhone 3g bile işletim sistemi hızı ve web taramasında N8'den başarılı.3gs demiyorum 3g diyorum.(Tabi oyun performansında N8 daha başarılı o ayrı) iPhone 4 kesin ezer geçer.

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
iPhone 4 ile N8 yarışamaz, iPhone 3g bile işletim sistemi hızı ve web taramasında N8'den başarılı.3gs demiyorum 3g diyorum.(Tabi oyun performansında N8 daha başarılı o ayrı) iPhone 4 kesin ezer geçer.
Dediklern dogru ama bunlara anlatamassın aslında karsılastırmak lazım veb tarayıcılar:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
şiştt nokiayı dibe vurdurmadan karşılaştır.m pişman olmaya başladım şimdiden zaten:ehe ama ben nokia fanı fln deilim. dua ette fanlar gelmesin konuya.d yoksa iphone la 3310 u bile bir tutbilecek kişilr biliyorum. ben iponeyi kötülemiyorum. n8 le aynı kefeyede koymuyorum. farklı kitlelere hitap eden modeller..

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
şiştt nokiayı dibe vurdurmadan karşılaştır.m pişman olmaya başladım şimdiden zaten:ehe ama ben nokia fanı fln deilim. dua ette fanlar gelmesin konuya.d yoksa iphone la 3310 u bile bir tutbilecek kişilr biliyorum. ben iponeyi kötülemiyorum. n8 le aynı kefeyede koymuyorum. farklı kitlelere hitap eden modeller..
Gelsin o fanlarda konusalım zaten iPhone 4 kamera hariç donanımlardada her türlü ezer:)Kamerayıda ekrandaki kalitesiyle sna hissetrmiyo ble:)

nonamex

Üye

1 ghz işlemci, 512 mb ram'li telefon , 680 mhz 256 mb ram'li telefona göre daha hızlıdır diyorum.
Adamların cevabı donanım ram ve işlemci değildir fm transmitter, usb otg var oluyor :ehe Sanki fm transmitter usb otg olunca telefon daha hızlı oluyor :ehe:kop:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yirim iphone u :ehe bnm takıntım yok valla ben şu ana kadar ki tüm telefonlarımı hakkını vererek zevk alarak kullandım. seneye iphone 5 alabilirim ama..

----------Eklendi @ 21:08:29 ---------- Yazıldı @ 21:06:12 ----------

1 ghz işlemci, 512 mb ram'li telefon , 680 mhz 256 mb ram'li telefona göre daha hızlıdır diyorum.
Adamların cevabı donanım ram ve işlemci değildir fm transmitter, usb otg var oluyor :ehe Sanki fm transmitter usb otg olunca telefon daha hızlı oluyor :ehe:kop:

ya senin dediğin ne alaka ben kullanıdığım özelliklerin karşılaştırmasını yaptım. sanki bilmiyoduk işlemci hızının zayıf olduunu.

----------Eklendi @ 21:09:18 ---------- Yazıldı @ 21:08:29 ----------

otg vr diye hızlı dedığimi kanıtla sana benden iphone 4

nonamex

Üye
yirim iphone u :ehe bnm takıntım yok valla ben şu ana kadar ki tüm telefonlarımı hakkını vererek zevk alarak kullandım. seneye iphone 5 alabilirim ama..

----------Eklendi @ 21:08:29 ---------- Yazıldı @ 21:06:12 ----------

ya senin dediğin ne alaka ben kullanıdığım özelliklerin karşılaştırmasını yaptım. sanki bilmiyoduk işlemci hızının zayıf olduunu.

Hocam seni kast etmedim yanlış anlama, benim dediğim gibi cevap verecek kadar at gözlüğü takmış olanlar var onları kast ettim.

Üst Alt