hayatta rahat yazilmiyor yazarkene sakin sakin yazman lazim hizli bir sekilde yazamiyorsun.
ben rahat yazıyorum ama mademki sen rahat yazamıyorsun, anlattıklarımı da göz önünde bulundurarak, n8'in klavyesini düşün bi de?
Ben video falan göremiyorum,hem ie9 ile hemde chrome ile denememe rağmen
...arkadaşlar pes diyorum ya... söyleyecek söz kalmıyor bu noktadan sonra... adam şikayetlerden dolayı güncellemeden de ileri gidip tamamen yeni bi ara yüz hazırlayıp sunuyor ve bu beğenilmiyor... ilginç bir durum... nokia sessiz bekliyor ama bu sessizlik çok uzun sürmez... göreceksiniz... galaksi s alıp tablet niyetine kullanmaktansa.. iphone alıp yüzlerce tl yi programa harcamaktansa kullanıcı dostu nokia alıp sitelere biraz geç girerim...
video açılmıyor diyenler bide linkten deneyin bakalım... sorun yok normalde.. başına youtube.com yazıp kopyalayın bakalım
/watch?v=LghUh1HPJbE&feature=player_embedded
nokia eğlence telefonu gibi birsey tasarlamış bence. anna ikonlarına bakarsanız anlarsınız ne demek istediğimi. karşılaştırılan modeller iş serisi internet telefonu gibi birşey. tarayıcı yavaş belki ama ben pek soun etmeden video izleyebiliyorum.olmadı opera var ona da laf atamzlar heralde. bu arada link için teşekkürler amagerek kalmadı bnm için. bi ara youtube a girmiyordu ne tel. ne bilgisayar ama gecen izledim. tabi izleyemeyen mobil kullanıcılarına yararlı olur..belle de yeni arayüz varYeni arayüz mü yazdı ? E insaf, arayüz geçiş efektini değiştirdi sadece o kadar..

belle de yeni arayüz var![]()
Ayrıca daha resmiyete bile kavuşmadı.Anna geldide Belle gelecek, gelecek..Ayrıca daha resmiyete bile kavuşmadı.
DeaDLoST™;3568517' Alıntı:Hala Devam Edin siz sömürülmeye nokia n8 bırak iphone4ü 3gs ile karsılastırırım ben ondada pek alt kalmazya iphone![]()