symbian anna'ya da olmamış diyenlere

Sponsorlu Bağlantılar

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
görcez bakalım

ultrayer6

ultrayer6

Üye
hayatta rahat yazilmiyor yazarkene sakin sakin yazman lazim hizli bir sekilde yazamiyorsun.

ben rahat yazıyorum ama mademki sen rahat yazamıyorsun, anlattıklarımı da göz önünde bulundurarak, n8'in klavyesini düşün bi de?

mesut1979

Üye
ben rahat yazıyorum ama mademki sen rahat yazamıyorsun, anlattıklarımı da göz önünde bulundurarak, n8'in klavyesini düşün bi de?

arkadas sen yanlis anladin beni c7 de rahat yazamiyorum demek istedim, abimde iphone4 var onda cok rahat yaziliyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben video falan göremiyorum,hem ie9 ile hemde chrome ile denememe rağmen

eaagent

eaagent

Üye
bu videoyu izleyip S^3 e hala hızlı diyen varmı acaba. Size hızlı geliyor ama asıl hızlıyı görünce anlaşılıyor herşey hep demiştim. Söyleyenlere diorum gördük soldaki telefon ekran geçişlerinde falan gerçekte akıyor hele o ev ekranı geçişlerinde ... :vur

eç038

eç038

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar pes diyorum ya... söyleyecek söz kalmıyor bu noktadan sonra... adam şikayetlerden dolayı güncellemeden de ileri gidip tamamen yeni bi ara yüz hazırlayıp sunuyor ve bu beğenilmiyor... ilginç bir durum... nokia sessiz bekliyor ama bu sessizlik çok uzun sürmez... göreceksiniz... galaksi s alıp tablet niyetine kullanmaktansa.. iphone alıp yüzlerce tl yi programa harcamaktansa kullanıcı dostu nokia alıp sitelere biraz geç girerim :D...

video açılmıyor diyenler bide linkten deneyin bakalım... sorun yok normalde.. başına youtube.com yazıp kopyalayın bakalım
/watch?v=LghUh1HPJbE&feature=player_embedded

mcnpl4

mcnpl4

Üye
arkadaşlar pes diyorum ya... söyleyecek söz kalmıyor bu noktadan sonra... adam şikayetlerden dolayı güncellemeden de ileri gidip tamamen yeni bi ara yüz hazırlayıp sunuyor ve bu beğenilmiyor... ilginç bir durum... nokia sessiz bekliyor ama bu sessizlik çok uzun sürmez... göreceksiniz... galaksi s alıp tablet niyetine kullanmaktansa.. iphone alıp yüzlerce tl yi programa harcamaktansa kullanıcı dostu nokia alıp sitelere biraz geç girerim :D...

video açılmıyor diyenler bide linkten deneyin bakalım... sorun yok normalde.. başına youtube.com yazıp kopyalayın bakalım
/watch?v=LghUh1HPJbE&feature=player_embedded

kesinlikle katılıyorum:oke: nokia eğlence telefonu gibi birsey tasarlamış bence. anna ikonlarına bakarsanız anlarsınız ne demek istediğimi. karşılaştırılan modeller iş serisi internet telefonu gibi birşey. tarayıcı yavaş belki ama ben pek soun etmeden video izleyebiliyorum.olmadı opera var ona da laf atamzlar heralde. bu arada link için teşekkürler amagerek kalmadı bnm için. bi ara youtube a girmiyordu ne tel. ne bilgisayar ama gecen izledim. tabi izleyemeyen mobil kullanıcılarına yararlı olur..

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ne demişler iyilik yap denize at.insanlarda ki bu doyumsuzluk olduğu sürece nokia isterse baştan yazsın s^3 ü ama yaranamaz...

Masha

Masha

Üye
video bende açılmadı yalnız ne kadar iyi yaparlarsa yapsınlar bi android kadar olamaz android kendi içinde savaşıyo google ın araştırmalarına göre android in sürümleri 2.2 den 3.0 a kadar sürümleri kendi içinde yarışıyor.

nonamex

Üye
Yeni arayüz mü yazdı ? E insaf, arayüz geçiş efektini değiştirdi sadece o kadar..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
merak etme sen kavuşur :oke:

mesut1979

Üye
DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Hala Devam Edin siz sömürülmeye nokia n8 bırak iphone4ü 3gs ile karsılastırırım ben ondada pek alt kalmazya iphone:)

ozggurr

ozggurr

Üye
DeaDLoST™;3568517' Alıntı:
Hala Devam Edin siz sömürülmeye nokia n8 bırak iphone4ü 3gs ile karsılastırırım ben ondada pek alt kalmazya iphone:)

Tek tek karsilastirsana bir sana zahmet... Butun ozelliklerini..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yok iphone 2g ile karşılaştır..

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Arkadasım sana sadece sunu diorum Fifa 2011'i N8 açsın:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende pes 11 var ama pek sevmem futbolu. fifa olsa da oynamazdım.

----------Eklendi @ 20:21:46 ---------- Yazıldı @ 20:19:01 ----------

ayrııca düzgün port edilse açamayacağını nersen biliyorsun?

Üst Alt