symbian anna'ya da olmamış diyenlere

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
Halil diyelim ki yoldasin aga, arkadasinla otobuste karsilastin adam senin en cok sevdigin yabanci diziyi bulmus atmis usb hafiza kartina... USB'yi istiyorsun vermem ben izlicem diyor... Sen de teyzenlere yatmaya gidiyorsun ama teyzenlerde de internet yok... Arkadasini da ikna edemedin... Yolda o diziyi Iphone telefonuna nasil kopyalarsin Halil? Appstore'den hangi programla?

Senden korkulur :ehe

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
DeaDLoST™;3570766' Alıntı:
Ben derdimi anlatamıorm yada siz inat ediosunuz anlamamkta
Ben n8in kamerası kötü demedm ama sizin kamerayla yaptıgınız hiç bişeden bn alt kalmam iPhone ile

Bakın bende bir fan değilim ve Iphone'un kamerasını kötülemedim. Fakat durum şudur ki ; 5 Megapixel ( 5 milyon piksel içerir. ) 12 Megapixel ise ( 12 milyon piksel içerir. ) Buda çektiğiniz görüntünün ne kadar kaliteli olduğuna işarettir. Profesyonel fotoğrafçılar neden daha yüksek Megapixel'e ve daha iyi sensöre sahip fotoğraf makinasını alır? Çünkü daha iyi görüntü ve netlik elde etmek için. Onun için yazdıklarımı anladıysanız ne ala :) ve bu kamera olayını, uzatmanında bir anlamı yoktur.

Del Rey

Del Rey

Üye
DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Halil diyelim ki yoldasin aga, arkadasinla otobuste karsilastin adam senin en cok sevdigin yabanci diziyi bulmus atmis usb hafiza kartina... USB'yi istiyorsun vermem ben izlicem diyor... Sen de teyzenlere yatmaya gidiyorsun ama teyzenlerde de internet yok... Arkadasini da ikna edemedin... Yolda o diziyi Iphone telefonuna nasil kopyalarsin Halil? Appstore'den hangi programla?
Ne hikayeymiş arkadaş bu ömrümde kac kere olur acaba:)
sanki siz yıllardın usb otg kullanıyonuz:)

ozggurr

ozggurr

Üye
Nokiacılara diyorum bende zaten. 2 tane video izledi diye hepsi Meegocu olmuş şaka gibi :ehe
N8 vs iPhone 4 , N8 vs HTC Desire HD videolarını izlemez ama bu arkadaşlar nedense :ehe

Ben o dedigin modellerin cogunu Turkiye'ye gelmeden goruyorum ve inceliyorum da... Hong Kong'da zaten saniyorum kundaktaki cocukta bile Iphone 4 var... HTC dersen Turkiye'ye daha gelmeden benim inceleme sansim oluyor...

Benim tercihim Nokia ekosisteminden yana... Ama Nokia Windows'a agirlik verdigi an Nokia'ya bir daha para vermem... Su anda bir iki sene daha omru var gibi gorunuyor :)

moondial

Üye
internetten kendi tarayıcısıyla otobus bileti alacam. Sürüm sürüm süründürüyor.

Del Rey

Del Rey

Üye
Bakın bende bir fan değilim ve Iphone'un kamerasını kötülemedim. Fakat durum şudur ki ; 5 Megapixel ( 5 milyon piksel içerir. ) 12 Megapixel ise ( 12 milyon piksel içerir. ) Buda çektiğiniz görüntünün ne kadar kaliteli olduğuna işarettir. Profesyonel fotoğrafçılar neden daha yüksek Megapixel'e ve daha iyi sensöre sahip fotoğraf makinasını alır? Çünkü daha iyi görüntü ve netlik elde etmek için. Onun için yazdıklarımı anladıysanız ne ala :)

Bunu anlatamıyoruz işte :) Gözle görülür bir fark yok belki ama mesela seçim için a milletvekilinin bir fotosunu İPhone ve N8 ile ayrı ayrı çektin ve bunu büyük boyutta bir afişe basacaksın. iP ile çekilen fotoğraf afişte blurlu gibi dururken; N8'in ki net net görünür...

_ardaa

_ardaa

Üye
5mp kamera ile 12mp kamera çekimiyle yarışır diyebiliyorsan ve arada ki bariz farkı göremiyorsan n8 ile iphone ekranı
arasına da fark yoktur bu mantıkla.

otg kaç kere kullanıyormuşuz ben hergün kullanıyorum, eve gidince klavye ve mouse bağlıyorum telefona, 32gb hafıza kartı yanında otg ile 16gb flash disk var, oyuları flash diske kuruyorum 16+32+16=etti mi sana 64gb hafıza.

gerçekleri kabul edemeyen biriyle tartışılmaz bence bu tartışma 250 sayfa da sürse bu arkadaş aynı şeyleri tekrarlayıp duracak.

Del Rey

Del Rey

Üye
DeaDLoST™;3570778' Alıntı:
Ne hikayeymiş arkadaş bu ömrümde kac kere olur acaba:)
sanki siz yıllardın usb otg kullanıyonuz:)

Siz hiç kullanamıyorsunuz :ehe

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Bunu anlatamıyoruz işte :) Gözle görülür bir fark yok belki ama mesela seçim için a milletvekilinin bir fotosunu İPhone ve N8 ile ayrı ayrı çektin ve bunu büyük boyutta bir afişe basacaksın. iP ile çekilen fotoğraf afişte blurlu gibi dururken; N8'in ki net net görünür...
Ben bunun terseni demedem ama eger bende 12 mplik kamera varsa bunu arkadasımla karsılastırıken aynı kalitede gözüküosa bu bna koyar arkadas

moondial

Üye
takla sen takla at dur ama nerde yaşıyosun. İstanbuldaysan geleyim göstereyim.

ozggurr

ozggurr

Üye
internetten kendi tarayıcısıyla otobus bileti alacam. Sürüm sürüm süründürüyor.

Internetten hangi adresle otobus bileti aliniyor? Link paylasabilir misin? Cok iyi olur bu bilgi....

Del Rey

Del Rey

Üye
DeaDLoST™;3570791' Alıntı:
Ben bunun terseni demedem ama eger bende 12 mplik kamera varsa bunu arkadasımla karsılastırıken aynı kalitede gözüküosa bu bna koyar arkadas

Ekranınızın piksel çözünürlüğü iP kamerasının çektiği fotodan düşük olsun, o zaman anlarsın. Denemek için sinema ekranı veya gerçekten geniş ekran ve yüksek çözünürlük bir televizyon.

moondial

Üye
tam 10 saniye. Abartıxorsam ...yım.

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
Del Rey

Del Rey

Üye
takla sen takla at dur ama nerde yaşıyosun. İstanbuldaysan geleyim göstereyim.

Nokia Developerda bir kimliğin bulunmuyor; telefonların karşılaştırmalarını bilmiyorsun. Gelmiş kafa tutuyorsun. Çözünürlük lafının neresini anlamadınız acaba?

moondial

Üye
kamilkoç

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
Del Rey

Del Rey

Üye
Halil, is icabi ister inan ister inanma her gun defalarca kullaniyorum aga... Cok hizli oluyor...

E bana ne alıntıladın :|

----------Eklendi @ 14:31:24 ---------- Yazıldı @ 14:30:28 ----------

Nokia Developerda bir kimliğin bulunmuyor; telefonların karşılaştırmalarını bilmiyorsun. Gelmiş kafa tutuyorsun. Çözünürlük lafının neresini anlamadınız acaba?

Ayrıca, İstanbulda da değilim. Biraz iPhone'dan ayrı olsan; başını çevirip yanda "Adana" yazısını görürdün.

Üst Alt