symbian anna'ya da olmamış diyenlere

Sponsorlu Bağlantılar

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
o program sadece 1 mb icini acıp secmekse 10 sn anlamadım esek nie ölüyo:)

ozggurr

ozggurr

Üye
DeaDLoST™;3570719' Alıntı:
Yaw iPhonun webiyle n8in web tarayıcısını bir tuttunuz helal
Makro mode yok dememedim güzel cekmiyo dedm onu carpıttınız yuh
oyun olarak gamelof dedm gameloft os dionuz yuh bu kdr carpıtın carpıtın snra ios kötü siz gecin o işleri vermissinz paraları öle cihazlara kendizinizi avutmaya calısıyosunuz:)

Iphone webi le N8 web'ini bir tutmadim, Apple benim de cok begendigim bir firmadir ve bildigim kadariyla webkit teknolojisinin altyapisinda emegi buyuktur..
Ama sen olayi carpitma, 12 mp ile 5 mp karsilastirinca haksizlik oluyor safari ile webkit karsilastirilinca olmuyor degil mi...

Birak da sordugum soruya bir cevap ver .exe ve setup dosyalarini bilgisayardan nasil kopyaliyorsun Iphonunla?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
amaç mp farkı deil biri gerçekçi çekiyor biri de canlandıraarak göz boyuyor bnce

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Ha pardan sen App Store yi ovi sandın korkma tıkladgn gbi acılıo hc kasma olmuyo:)

----------Eklendi @ 14:12:32 ---------- Yazıldı @ 14:11:47 ----------

Hocam yalansa yalan de N8 androidli cihazlarla yarışamaz şimdi desem direk meego diye başlarlar...
MeGoo konusunu benmi actım

ozggurr

ozggurr

Üye
Arkadasinin Iphonundaki sarkilari kendi Iphonuna nasil kopyalayacaksin? 1 gb kadar 200 yane sarki var diyelim...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ya niye sadece nokia tarayıcısımı var opera akıcı ben onu kullanıyorum faceye resimde atıyorum her işimi görüyorum demekki web sorunu yok n8 de..

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Iphone webi le N8 web'ini bir tutmadim, Apple benim de cok begendigim bir firmadir ve bildigim kadariyla webkit teknolojisinin altyapisinda emegi buyuktur..
Ama sen olayi carpitma, 12 mp ile 5 mp karsilastirinca haksizlik oluyor safari ile webkit karsilastirilinca olmuyor degil mi...

Birak da sordugum soruya bir cevap ver .exe ve setup dosyalarini bilgisayardan nasil kopyaliyorsun Iphonunla?
Anlattım ya

Del Rey

Del Rey

Üye
İmzama bak (h) Arkadaşlar We Love MeeGo (And iPhone Sucks!) grubunu kurdum katılmanızı beklerim (h)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Hocam yalansa yalan de N8 androidli cihazlarla yarışamaz şimdi desem direk meego diye başlarlar...

o başlayanları bi tarafınaa...:naughty: sanki symbian değil meego kullanıyorlar. töbe töbe

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
ya niye sadece nokia tarayıcısımı var opera akıcı ben onu kullanıyorum faceye resimde atıyorum her işimi görüyorum demekki web sorunu yok n8 de..
Ben iPhone da jb deyince kızıyosunuz onemli olan orjinallik dimi orjinaliyle yapabiliomsn hemde opera bile iPhonedaki kdr akıcı deil

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
DeaDLoST™;3570724' Alıntı:
AppStoreden general strogageyi indircmm telde gerekli bölümü acacamm flash gibi gözükecek pcye atıp ewe gitcm hemde jbsiz oldumu için rahat ettimi:)

----------Eklendi @ 14:09:47 ---------- Yazıldı @ 14:08:55 ----------

Arkadasım 5mp ile 12 mp bırak fark olsun ama o aradaki 7 mp kdr deil fark emin ol buna

O aradaki 7 megapixel fark, zaten gözle görülebilir şekildedir ki hâla inat ediyorsunuz ve kabullenemiyorsunuz. Örneğin maksimum bir fotoğraf çözünürlüğü olarak 2560x2048'i ele alalım. 5 megapixel ile fotoğrafı çektiğiniz zaman, fotoğrafın boyutu ve çözünürlüğü bu boyutta olur. Oysaki 12 Megapixel ile çekim yaptığınızda bu çözünürlük 3500x3100'lere kadar dayanır ve burada netlik gözle görülür şekildedir ki, bu yüzden 5 Megapixel ile 12 megapixel'i karşılaştırmak ve aynı torbaya koymak saçmalık olur.

Del Rey

Del Rey

Üye
o başlayanları bi tarafınaa...:naughty: sanki symbian değil meego kullanıyorlar. töbe töbe

Sonuçta Nokia kullanıyoruz. Ayrıca ben bugün Netbook'uma MeeGo yüklemeye karar verdim ve ISO dosyasını indiriyorum. Var mı?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
DeaDLoST™;3570756' Alıntı:
Ben iPhone da jb deyince kızıyosunuz onemli olan orjinallik dimi orjinaliyle yapabiliomsn hemde opera bile iPhonedaki kdr akıcı deil

ben baştan dedim fanlar gelcek diye.. ben niye kızyım ki keinlikle bişey demem ne orjinali ne çakmasıı.. herkes farklı yerden vurmaya çalışıp bezdircek aklınca bn olabildiğğine tarafsız karşılaştırma yapmaya çalıştım senle .. değilse söyle yani ama bni fanlarla bir tutma lütfen.(h)

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
O aradaki 7 megapixel fark, zaten gözle görülebilir şekildedir ki hâla inat ediyorsunuz ve kabullenemiyorsunuz. Örneğin maksimum bir fotoğraf çözünürlüğü olarak 2560x2048'i ele alalım. 5 megapixel ile fotoğrafı çektiğiniz zaman, fotoğrafın boyutu ve çözünürlüğü bu boyutta olur. Oysaki 12 Megapixel ile çekim yaptığınızda bu çözünürlük 3500x3100'lere kadar dayanır ve burada netlik gözle görülür şekildedir ki, bu yüzden 5 Megapixel ile 12 megapixel'i karşılaştırmak ve aynı torbaya koymak saçmalık olur.
Ben derdimi anlatamıorm yada siz inat ediosunuz anlamamkta
Ben n8in kamerası kötü demedm ama sizin kamerayla yaptıgınız hiç bişeden bn alt kalmam iPhone ile

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Sonuçta Nokia kullanıyoruz. Ayrıca ben bugün Netbook'uma MeeGo yüklemeye karar verdim ve ISO dosyasını indiriyorum. Var mı?

aaaa bak küfür olarak algılama dediğimi belkide kullanısyosunuzdur bilemem ben nokia küçük düşerken megonun öne sürülmesi durumlarına söyledim ama sövme amaçlı deil tekrar belirteyim

nonamex

Üye
DeaDLoST™;3570739' Alıntı:
Ha pardan sen App Store yi ovi sandın korkma tıkladgn gbi acılıo hc kasma olmuyo:)

----------Eklendi @ 14:12:32 ---------- Yazıldı @ 14:11:47 ----------

MeGoo konusunu benmi actım

Nokiacılara diyorum bende zaten. 2 tane video izledi diye hepsi Meegocu olmuş şaka gibi :ehe
N8 vs iPhone 4 , N8 vs HTC Desire HD videolarını izlemez ama bu arkadaşlar nedense :ehe

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4
ozggurr

ozggurr

Üye
Halil diyelim ki yoldasin aga, arkadasinla otobuste karsilastin adam senin en cok sevdigin yabanci diziyi bulmus atmis usb hafiza kartina... USB'yi istiyorsun vermem ben izlicem diyor... Sen de teyzenlere yatmaya gidiyorsun ama teyzenlerde de internet yok... Arkadasini da ikna edemedin... Yolda o diziyi Iphone telefonuna nasil kopyalarsin Halil? Appstore'den hangi programla?

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4

moondial

Üye
benim c7 var oyun klasörüne girene kadar 10 a kadar saymış oluyorum. Vallahi de billahi de tallahi de

Üst Alt