DeaDLoST™;3570719' Alıntı:Yaw iPhonun webiyle n8in web tarayıcısını bir tuttunuz helal
Makro mode yok dememedim güzel cekmiyo dedm onu carpıttınız yuh
oyun olarak gamelof dedm gameloft os dionuz yuh bu kdr carpıtın carpıtın snra ios kötü siz gecin o işleri vermissinz paraları öle cihazlara kendizinizi avutmaya calısıyosunuz![]()
olum sende yangına körükle gitmenomanex

MeGoo konusunu benmi actımHocam yalansa yalan de N8 androidli cihazlarla yarışamaz şimdi desem direk meego diye başlarlar...
Anlattım yaIphone webi le N8 web'ini bir tutmadim, Apple benim de cok begendigim bir firmadir ve bildigim kadariyla webkit teknolojisinin altyapisinda emegi buyuktur..
Ama sen olayi carpitma, 12 mp ile 5 mp karsilastirinca haksizlik oluyor safari ile webkit karsilastirilinca olmuyor degil mi...
Birak da sordugum soruya bir cevap ver .exe ve setup dosyalarini bilgisayardan nasil kopyaliyorsun Iphonunla?
Hocam yalansa yalan de N8 androidli cihazlarla yarışamaz şimdi desem direk meego diye başlarlar...
sanki symbian değil meego kullanıyorlar. töbe töbeBen iPhone da jb deyince kızıyosunuz onemli olan orjinallik dimi orjinaliyle yapabiliomsn hemde opera bile iPhonedaki kdr akıcı deilya niye sadece nokia tarayıcısımı var opera akıcı ben onu kullanıyorum faceye resimde atıyorum her işimi görüyorum demekki web sorunu yok n8 de..
DeaDLoST™;3570724' Alıntı:AppStoreden general strogageyi indircmm telde gerekli bölümü acacamm flash gibi gözükecek pcye atıp ewe gitcm hemde jbsiz oldumu için rahat ettimi
----------Eklendi @ 14:09:47 ---------- Yazıldı @ 14:08:55 ----------
Arkadasım 5mp ile 12 mp bırak fark olsun ama o aradaki 7 mp kdr deil fark emin ol buna
o başlayanları bi tarafınaa...sanki symbian değil meego kullanıyorlar. töbe töbe
DeaDLoST™;3570756' Alıntı:Ben iPhone da jb deyince kızıyosunuz onemli olan orjinallik dimi orjinaliyle yapabiliomsn hemde opera bile iPhonedaki kdr akıcı deil

Ben derdimi anlatamıorm yada siz inat ediosunuz anlamamktaO aradaki 7 megapixel fark, zaten gözle görülebilir şekildedir ki hâla inat ediyorsunuz ve kabullenemiyorsunuz. Örneğin maksimum bir fotoğraf çözünürlüğü olarak 2560x2048'i ele alalım. 5 megapixel ile fotoğrafı çektiğiniz zaman, fotoğrafın boyutu ve çözünürlüğü bu boyutta olur. Oysaki 12 Megapixel ile çekim yaptığınızda bu çözünürlük 3500x3100'lere kadar dayanır ve burada netlik gözle görülür şekildedir ki, bu yüzden 5 Megapixel ile 12 megapixel'i karşılaştırmak ve aynı torbaya koymak saçmalık olur.
Sonuçta Nokia kullanıyoruz. Ayrıca ben bugün Netbook'uma MeeGo yüklemeye karar verdim ve ISO dosyasını indiriyorum. Var mı?
DeaDLoST™;3570739' Alıntı:Ha pardan sen App Store yi ovi sandın korkma tıkladgn gbi acılıo hc kasma olmuyo
----------Eklendi @ 14:12:32 ---------- Yazıldı @ 14:11:47 ----------
MeGoo konusunu benmi actım