symbian anna'ya da olmamış diyenlere

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
benim c7 var oyun klasörüne girene kadar 10 a kadar saymış oluyorum. Vallahi de billahi de tallahi de

ben tüm oyun promgram vs. hepsini ilk menüye attıp alfabetiksıraladım 2 ye kadar saymayı başaramadım vallahi de billahi de tallahi de:evet:

moondial

Üye
yav sen ne anlatıyosun ben sana oyun klasörün 10 saniye de açılıyor diyom

----------Eklendi @ 14:33:47 ---------- Yazıldı @ 14:32:59 ----------

benim c7 bozuk o zaman.

Del Rey

Del Rey

Üye
ben tüm oyun promgram vs. hepsini ilk menüye attıp alfabetiksıraladım 2 ye kadar saymayı başaramadım vallahi de billahi de tallahi de:evet:

Aslında C7'de mikrosaniye olması lazım. C5-03'te 1'i geçmiyor. Geçse bile çoğu zaman o kaybolup gelme efektinden oluyor.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
DeaDLoST™;3570778' Alıntı:
Ne hikayeymiş arkadaş bu ömrümde kac kere olur acaba:)
sanki siz yıllardın usb otg kullanıyonuz:)

ben hergün kullanıyorum inan:oke: arabada şarkıları usb ye atıp arabadan rahat rahat dinliyorum daha az önce kullandım:evet:

Del Rey

Del Rey

Üye
yav sen ne anlatıyosun ben sana oyun klasörün 10 saniye de açılıyor diyom

----------Eklendi @ 14:33:47 ---------- Yazıldı @ 14:32:59 ----------

benim c7 bozuk o zaman.

Yazılımını tekrar yükle veya hard format dene.

moondial

Üye
servise götürüp gösterecem. Sonucunu buraxa yazacam

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Aslında C7'de mikrosaniye olması lazım. C5-03'te 1'i geçmiyor. Geçse bile çoğu zaman o kaybolup gelme efektinden oluyor.

abartıyolar bee ben klasörde de tutmuştum sonradan yüklediğim dosyaları.. o zamanlar 50-60 civarı program vardı 5 saniyeyi geçmez o da bazen bekletiyordu.. bnm telefon diğer n8 lerden c7 lerden daha hızlı yada diğer kullanıcılar sorunlu galiba

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Arkadasının acil nete girmesi lazm ama paketi yok snin var naparsn sadece onun telefonundan girilmesi gerekio ben iPhone da hemen hotspot acarm:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
servise götürüp gösterecem. Sonucunu buraxa yazacam

servislik bir işi yok dediğimi yap at ana menüde normal de olan 12 ikonun altında sırala bak kasıyomu.. sorun symbianın menüsündeki klasör sisteminde:oke:

_ardaa

_ardaa

Üye
DeaDLoST™;3570855' Alıntı:
Arkadasının acil nete girmesi lazm ama paketi yok snin var naparsn sadece onun telefonundan girilmesi gerekio ben iPhone da hemen hotspot acarm:)

n8 de olmadığını nerden biliyorsun?

moondial

Üye
bi sen doğrucusun mcpaa. Yav arkadaş istanbuldaysan gelip gôsterecem ya.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
DeaDLoST™;3570855' Alıntı:

bizde de var öle birşey pampa:oke: hemen bi wifi ağı açarık

mcnpl4

mcnpl4

Üye
olmadı sim kartımı veririm nolcak:naughty:

Del Rey

Del Rey

Üye
Arkadasının acil nete girmesi lazm ama paketi yok snin var naparsn sadece onun telefonundan girilmesi gerekio ben iPhone da hemen hotspot acarm

Jouiku Spotu açarım ben de :D JoukiuSpot da iPhone'da yok. İnternetimi ona yönlerdiririm kullanır. C7 is NFC gelsin öyle kullanır :) JouikuSpot Hotspotu döver :D

iOS 5'e kadar Wi-Fi sync işi yoktu. Biz ister wi-fi ister bluetooth ister ovi ister ota ile yapabiliyorduk :D

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
mcnpl4

mcnpl4

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ozggurr
_ardaa

_ardaa

Üye
senin niye az önce flash diski orjinalinde yoktu? exe dosyası için appstore diyordun bize gelince mi orjinal oldu:oke:

moondial

Üye
allahı var filimleri çevirmeden izleyebiliyorum. Ama klasöre geç giriyo.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bi sen doğrucusun mcpaa. Yav arkadaş istanbuldaysan gelip gôsterecem ya.

ya tamam birşey demedimm... ama öneri sunuyorum at ana menüye daha rahat ulaş:oke: ama ben 5 saniyeyi geçirmedim hiç.. olmadı spb shell kullan

Üst Alt