Telefon Tavsiyesi Sizce takas etmeli miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
İkinci el fiyatı 650 tl benim telefonun,Windows phonenin ikinci el piyasası genel olarak yok ama wp ile android kıyas kabul etmiyor zaten yani wp yi bilen biri rahat rahat verir ucretini markette de 200.000 uygulama var işine yaramayan uygulamaları ne yapıcan ? S3 neonun ne denli kastığını biliyorumğ kullanım deneyimi acısından o kadar fark istedim kardeş :) 200 tl de olur fark :D :D
S3 neo bende daha bir kere kasmadi ayrica senin telefonu sıfıri şu an 780 falan kimse 120 lira için ikinci el almaz

0MG90

0MG90

Üye
Lumia 1320'nin ikinci eli 200-300 lira. Bence bi düşün.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muratcanCNKY

muratcanCNKY

Üye
200 liraya bana bi tane temizinden alsana ya varsa :D :D :D :D

0MG90

0MG90

Üye
Telefoncuları gez bi fiyat iste bakalım ne kadar verecek

byAndroid

byAndroid

Üye
400 liraya temiz bulurum

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muratcanCNKY

muratcanCNKY

Üye
Telefoncuya satarsan az verecek. Telefoncudan almayı dene bakalım ? Kar yapmadan hayrınamı satsın adam tabiki az verecek galeri misali

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
S3 neo bende daha bir kere kasmadi ayrica senin telefonu sıfıri şu an 780 falan kimse 120 lira için ikinci el almaz
4s i günlük kullanım için alacağını yazmışsın oyun performansı da bnce kötü değil ama sadece nette gezmek filan için ise alabilirsin kesinlikle en ufak kasma görmezsin ama ios 9 un gelmesini bekleme

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
4s i günlük kullanım için alacağını yazmışsın oyun performansı da bnce kötü değil ama sadece nette gezmek filan için ise alabilirsin kesinlikle en ufak kasma görmezsin ama ios 9 un gelmesini bekleme
Anladim