The Shadow
Üye
S3hahaha hala karar veremedim s4 m mi gmd mi
S4 minide knox var o olmasa iyide 
S3hahaha hala karar veremedim s4 m mi gmd mi
S4 minide knox var o olmasa iyide 
Sp metal kasamı sankisamsungun telefonları oyuncak telefon gibiadamlar dalga geçer gibi 2000tl lik telefonu oyuncak plastiği gibi yapıyor samsung un çelik kasa telefonu bile yok yinede karar konuyu açan arkadaşa kalmışinternette film izlemek istiyorsan lumia lara daha iyi internet performansları var

Sp metal kasamı sanki![]()
telefonun yan kısımları metal sadece arka kapağı sert plastik ayrıca neden sinirleniyosunki sanki samsung babanın malımı 
Belki babamın malı ne yapacaksın tamam kardeş sen haklısın en büyük sp oldumu şimdievettelefonun yan kısımları metal sadece arka kapağı sert plastik ayrıca neden sinirleniyosunki sanki samsung babanın malımı
![]()
Belki babamın malı ne yapacaksın tamam kardeş sen haklısın en büyük sp oldumu şimdi
darıldıysan gel barışalım
?Yok kardeşim darılmadım asıl sen kusura bakmayav arkadaşım ne sp si ben diyorum ki samsung un telefonları plastik ? neyse tartışmaya girdik k.bakmadarıldıysan gel barışalım
?

Yok kardeşim darılmadım asıl sen kusura bakma![]()
konuyu açan arkadaş bence sen gmd yi listeden sil birde bu telefona bak istersen 2 gb ram 16 gb dahili hafıza var
Nerden 500 yeni uygulama geliyor? Iyiki lumia kullaniyoruz biliyoruzlumia 1320 hergun magazaya 500 yeni uygulama gelio
gecen internette gezerken gordumNerden 500 yeni uygulama geliyor? Iyiki lumia kullaniyoruz biliyoruz
Öyle zatenGalaxy Mini'deki çift çekirdekli işlemci, GMD'nin içindeki 4 çekirdekli işlemciden daha iyi.
s4 mini s3'den daha iyiS3S4 minide knox var o olmasa iyide
![]()

Ben oyle dusunmuyorums4 mini s3'den daha iyi![]()
Tabii bu benim kisisel dusuncem herkesin dusuncesi farklidir
Sana gore oyledir bana gore boyle 
Knox yüzünden S3 alınır mı? S3 güncelleme bile almıyor.S3S4 minide knox var o olmasa iyide
![]()
Guncelleme onemli degil benim icin ben hicbir zaman stock rom kullanmam. Konuyu acan da bu islerden anlar ve kendisi arkadasim olur her konuda yardim edebilecegim icin onerdim. Zaten su an gmd almayi dusunuyor kendisi de.Knox yüzünden S3 alınır mı? S3 güncelleme bile almıyor.
O zaman Knox'da önemli olmaz.Guncelleme onemli degil benim icin ben hicbir zaman stock rom kullanmam.
Cihazi hic garantiye gondermiyorum demedim.O zaman Knox'da önemli olmaz.