wpfurkan
Üye
5'inde hala makul bir fiyata gideri var bence.5s harici iPhone alma.
5'inde hala makul bir fiyata gideri var bence.5s harici iPhone alma.
5s'in 64bit artısı var ondan5'inde hala makul bir fiyata gideri var bence.
Neden?5s harici iPhone alma.
Tamam da s3 neo hiç güncelleme almiyor zaten bari o 8 leri falan alıyor ve öyle oyun manyagi falan da değilim twitter whatsapp falan küçük oyun o da belki kasar mi?Değmez güncelleme olayı bitti sayılır 4s te. Zaten sen kastirirsin büyük ihtimalle cihazı
Yok kardeşim rom yüklemekten sıkıldım ve hiç başarılı olamadim hiç bir seferinde atmicam rom falanSıkıldıysan bir kaç rom yükle,ana ekran tasarımını değiştir,yeni uygulamalar keşfet yoluna devam etve 4s ile takas etme çünkü telefona gelecek güncellemeler telefonu bitirebilir
5 te üstüne ben para veriyorum ama ve 5 yok orda ve para verme durumum da yok malesef4s ile takas edeceksen üstüne az biraz para al veya iphone 5 ile takas et 5 ile süper takas yapmış olursun![]()
Aman aman fark etmez günlük kullanimda.5s'in 64bit artısı var ondan
Yok lumiadan vazgeçtim zatendeğişmek çok saçma olurdu 1.si oyun olarak windows phone çok kötü durumda 2.630 gibi bir telefona s3 neo verilmez kesinlikle ki kendiniz de diyorsunuz ön kamerası bile yok
S3 neo güncelleme almasa bile rom desteğiyle 2 sene gider. Ama 4s bi güncelleme ile elinde kalabilirNeden?
Tamam da s3 neo hiç güncelleme almiyor zaten bari o 8 leri falan alıyor ve öyle oyun manyagi falan da değilim twitter whatsapp falan küçük oyun o da belki kasar mi?
Yok kardeşim rom yüklemekten sıkıldım ve hiç başarılı olamadim hiç bir seferinde atmicam rom falan
5 te üstüne ben para veriyorum ama ve 5 yok orda ve para verme durumum da yok malesef
Aman aman fark etmez günlük kullanimda.
Yok lumiadan vazgeçtim zaten

Abi rom atmicam ne olusa olsun. Ya iphone 4s günlük kullanimda kasar mi?S3 neo güncelleme almasa bile rom desteğiyle 2 sene gider. Ama 4s bi güncelleme ile elinde kalabilir![]()
Aslinda bende ios7 de kullanmayi düşünüyorum da şimdi mesela 8 deyse ben 7 ye cevirebilir miyim?Kasmaz sanırım. Çok yuklenmezsen hatta hiç Kasmaz çok akıcı kullanırsın tahminimce. Benim kuzende vardı ama 7.1.2 yukluydu bi kaç program vardı yağ gibiydi. Fakat ios 8 de durum nasıl bilemem yinede normal kullanım için yeteceğini umuyorum karar sizin
Bi de s3 neo nun ısınma sorunu ayrıca güç tasarrufunda bir sorunu da var değişmeyi istiyorum ama ne kadar mantikli olur bilemiyorum.Custom romlar kısa süreli kullanım için iyi ama uzun süre kullanımda ben hangi telefon olursa olsun hep stock roma veya stock rom bazında yapılmış romlara geri döndüm. İster şarj olsun ister performans olsun ister küçük sorunlar olsun hep ama hep bir yerden sorun çıkartıyor bu custom romlar.
Mesela cyanogenmod romu yüklemiştim ertesi gün Bluetooth gerekti ve baktım çalışmıyor. Neyse dedim devam kullandım baktım telefon bir günü bile çıkaramıyor.
Uzun lafın kısası ikide bir rom değiştiren çabuk telefonun ara yüzünden falan sıkılanalar için custom romler iyi ve güzel bir deneyim ama normal kullanımda 3 farklı cihaz ve markada stock bazında olmayan romlarla hiç iyi deneyim yaşayamadım. Stock rom kullandım mı da custom romların performansını arıyorsun. Hep bir ikilim yaşıyorsun.
En garantisi htc gibi stock romları sağlam ve hızlı cihazlar alacaksın keyfine bakacaksın. Android cihazlar hakkında konuşursak tabiki.
Apple geri dönüş yolunu kapatıyor sanırsam. Büyük ihtimalle dönemezsin ios7 ye. Ancak yanlışta olabilir ioscu bir arkadaş daha iyi bilgilendirir. Alacağın cihazda hangisi vardıAslinda bende ios7 de kullanmayi düşünüyorum da şimdi mesela 8 deyse ben 7 ye cevirebilir miyim?
Lumia vazgeçtim7'ye dönüş yapamaz imzalar kapalı.
4s ile takas etme bence. Zaten son güncellemelerini alıyor seneye kadar pişman olursun. Lumia al daha iyi.
4s lumia 630u 4 le çarpar 2 ye böler.Lumia vazgeçtim
Lumia 1320 iyi gelir bence sanaLumia vazgeçtim
Yalniz kardeşim iki cihazin şu an sifir fiyati ayni ve ikinci el fiyatlari da ve ustelik benimki 22 ay garantiliBende lumia 1320 var 18 ay garantili kutulu aksesuarlar tam hiçbir sıkıntısı yok üstüne 300 lira daha ver takas yapalım?
Çok büyük yaLumia 1320 iyi gelir bence sana