Bilmiyormusun kardesim ? Ilk defa mı yapiyorsun ?kurulumunu detaylı anlatabılecek olan varmı acaba
kurulumunu detaylı anlatabılecek olan varmı acaba
Ay allah niye sorunlu şeyler beni buluyor arkadaslar bi arkadasima söyleyim sorunu cözeceğinden eminimRom boot ekranında kalıyor![]()

Bilmiyormusun kardesim ? Ilk defa mı yapiyorsun ?

Kardes rom sorunlu zaten sen sey yapma ben link ve sorunu halledince haber verecenAynen ilk defa yapıcam bilmediğim için telefonun içine etmiyelim![]()
Öncelikle Rom'u yukarıda ki "İndir" yazısına basarak indiriniz.Bir sdcard'ın içine atınız.Bunu direk CWM yardımıyla flashlayabiliriz.Fakat en temiz kurulum için şu an kullandığınız rom'u tamamen kaldıralım.Bunun içinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızprogramını indirin ve CWM ile flashlayın. Ardından telefon kapalıyken "SES AÇMA" + "MENU" + "GÜÇ" tuşlarına basılı tutun. "Wipe/Data Factory Reset" ve"Wipe Cache Partition" kısımlarına ses açma tuşlarıyla gelin.Bütün wipe'ları ve kurulu rom'u sırasıyla clean yapın.Güç tuşuyla seçimizi yapabilirsiniz.
Ardından Rom yükleme işlemine geçiyoruz.
"Install zip" kısmına geliyoruz. Sdcard1'li seçeneğe gelerek indirdiğimiz zipli rom paketini seçiyoruz.Ve kurulumu başlatıyoruz. kaynak (Galaxy S III i9300 - Hypermax v3 (Kitkat 4.4.2) S3'ünüz S5'e dönüşsün - Hypermax v8 de eklenmiştir - MaxiCep
Evet oncelikle garanti kapsamina sokmak icin odin sayacini tringle away isimli programla sifirla. Sonra guncel orijinal turkiye romunu indir. Sonra cwm menuye girip tum wipeleri mumkunse mega yada super wipe yap. Sonra telefonu download moda al(seskisma+menu+guc) al ve odinin gormesini bekle. Indirmis oldugun stock yani orjinal romu odin programi ile yukle. Yukleme bittikten sinra telefonunu magazadan yeni almis gibi olursun. Yani rehberinin v.s. yedeklerini al.bunu yaptıktan sonra peki telefonu eskı halıne getirmek istedim diyelım herşeyiyle orjinal haline getirebiliyormuyuz sonra
Allah allah cidden hic mi acilmiyor telefon :/
Hic acilmicak diye korktum valla
M
Mega linki yenilenmistir yeniden indirin eskiyi silipArkadaslar rom duzeltildi hatayı ben yaptım özür dilerim rom tam bitmeden ben upload etmişim şimdi sorun düzelmiş![]()

Sen ne zaman indirdin dun yenilendi ayriyetten philiz var mi ?Bot ekraninda kaliyor yani açılmıyor
Allah Allah 1 kisi de acılmış sorun sizde mi ?Dun saat aksam altida indirdim kurulumda sorun yok fakat bot ekraninda kaliyor samsung yazisinda ve 20 ile 30 dk arasinda acilmadi sonra 4.3 e geri dondum
Kardesim bi bakayım haber veririmEllerinize sağlık görsel açıdan süper bir rom ancak şebeke sorunu verdi. Uygun modem dosyası var mı?
Tamam kardes soeun yoksa no problemRomu yükledim başta açılış ekranında telefon kendi kendini resetliyordu aroma installerden yüklerken s5 camerayı seçmiştim sonrasında s5 kamerayı seçmeden kurdum sorun çözüldü.