Galaxy S3 i9300 SENSATİON S5 ROM(ANDROID 4.4.2) V7.0 09.10.2014★GÜNCEL ROM!

Sponsorlu Bağlantılar

DeepForce

DeepForce

Üye
kurulumunu detaylı anlatabılecek olan varmı acaba

• Beğen
Tepkiler: litsaw

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Rom boot ekranında kalıyor :(

padisah_58

padisah_58

Üye
kurulumunu detaylı anlatabılecek olan varmı acaba

Öncelikle Rom'u yukarıda ki "İndir" yazısına basarak indiriniz.Bir sdcard'ın içine atınız.Bunu direk CWM yardımıyla flashlayabiliriz.Fakat en temiz kurulum için şu an kullandığınız rom'u tamamen kaldıralım.Bunun için programını indirin ve CWM ile flashlayın. Ardından telefon kapalıyken "SES AÇMA" + "MENU" + "GÜÇ" tuşlarına basılı tutun. "Wipe/Data Factory Reset" ve"Wipe Cache Partition" kısımlarına ses açma tuşlarıyla gelin.Bütün wipe'ları ve kurulu rom'u sırasıyla clean yapın.Güç tuşuyla seçimizi yapabilirsiniz.
Ardından Rom yükleme işlemine geçiyoruz.
"Install zip" kısmına geliyoruz. Sdcard1'li seçeneğe gelerek indirdiğimiz zipli rom paketini seçiyoruz.Ve kurulumu başlatıyoruz. kaynak (Galaxy S III i9300 - Hypermax v3 (Kitkat 4.4.2) S3'ünüz S5'e dönüşsün - Hypermax v8 de eklenmiştir - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: F4C4C1
DeepForce

DeepForce

Üye
Öncelikle Rom'u yukarıda ki "İndir" yazısına basarak indiriniz.Bir sdcard'ın içine atınız.Bunu direk CWM yardımıyla flashlayabiliriz.Fakat en temiz kurulum için şu an kullandığınız rom'u tamamen kaldıralım.Bunun için programını indirin ve CWM ile flashlayın. Ardından telefon kapalıyken "SES AÇMA" + "MENU" + "GÜÇ" tuşlarına basılı tutun. "Wipe/Data Factory Reset" ve"Wipe Cache Partition" kısımlarına ses açma tuşlarıyla gelin.Bütün wipe'ları ve kurulu rom'u sırasıyla clean yapın.Güç tuşuyla seçimizi yapabilirsiniz.
Ardından Rom yükleme işlemine geçiyoruz.
"Install zip" kısmına geliyoruz. Sdcard1'li seçeneğe gelerek indirdiğimiz zipli rom paketini seçiyoruz.Ve kurulumu başlatıyoruz. kaynak (Galaxy S III i9300 - Hypermax v3 (Kitkat 4.4.2) S3'ünüz S5'e dönüşsün - Hypermax v8 de eklenmiştir - MaxiCep

bunu yaptıktan sonra peki telefonu eskı halıne getirmek istedim diyelım herşeyiyle orjinal haline getirebiliyormuyuz sonra

padisah_58

padisah_58

Üye
bunu yaptıktan sonra peki telefonu eskı halıne getirmek istedim diyelım herşeyiyle orjinal haline getirebiliyormuyuz sonra
Evet oncelikle garanti kapsamina sokmak icin odin sayacini tringle away isimli programla sifirla. Sonra guncel orijinal turkiye romunu indir. Sonra cwm menuye girip tum wipeleri mumkunse mega yada super wipe yap. Sonra telefonu download moda al(seskisma+menu+guc) al ve odinin gormesini bekle. Indirmis oldugun stock yani orjinal romu odin programi ile yukle. Yukleme bittikten sinra telefonunu magazadan yeni almis gibi olursun. Yani rehberinin v.s. yedeklerini al.

GreaTH

GreaTH

Üye
Allah allah cidden hic mi acilmiyor telefon :/

Telefon acilmadi valla 2 saat ugrastim odinle sonunda actim. Rom Sorunlu veya Ben hata yaptim dicem ama kurulumda her seyi tamamladi bilemicem :D Hic acilmicak diye korktum valla

serdar431

serdar431

Üye
edit

Son düzenleme:
dogankara54

dogankara54

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar rom duzeltildi hatayı ben yaptım özür dilerim rom tam bitmeden ben upload etmişim şimdi sorun düzelmiş :)M
Arkadaslar rom duzeltildi hatayı ben yaptım özür dilerim rom tam bitmeden ben upload etmişim şimdi sorun düzelmiş :)
Mega linki yenilenmistir yeniden indirin eskiyi silip :)

şirinler1990

Üye
Bot ekraninda kaliyor yani açılmıyor

şirinler1990

Üye
Dun saat aksam altida indirdim kurulumda sorun yok fakat bot ekraninda kaliyor samsung yazisinda ve 20 ile 30 dk arasinda acilmadi sonra 4.3 e geri dondum

eerdem79

Üye
Ellerinize sağlık görsel açıdan süper bir rom ancak şebeke sorunu verdi. Uygun modem dosyası var mı?

mhmtenes

mhmtenes

Üye
Romu yükledim başta açılış ekranında telefon kendi kendini resetliyordu aroma installerden yüklerken s5 camerayı seçmiştim sonrasında s5 kamerayı seçmeden kurdum sorun çözüldü.

dogankara54

dogankara54

Üye
    Konu Sahibi
Romu yükledim başta açılış ekranında telefon kendi kendini resetliyordu aroma installerden yüklerken s5 camerayı seçmiştim sonrasında s5 kamerayı seçmeden kurdum sorun çözüldü.
Tamam kardes soeun yoksa no problem :)

GreaTH

GreaTH

Üye
Güzel stabilde pek begenmedim menuler felan :)

Son düzenleme:

Üst Alt