BLEKOTA S5(ANDROID 4.4.2) BETA 4.6.1 26.06.2014 GÜNCEL ROM!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Kardes bazı programlar da mi hata veriyor yani ? :/
Google play da sorunlu kardeşim :/ yani reboot atmasının sebebini buldum wifi ve google play açıkken ya donuyor ya reboot atıyor mesengerde mesajlaşırkende bi çok kes reboot attı mağlesef değiştirmek zorunda kaldım görünüşü çok iyiydi ama yapacak bişey yok kullanılmıyor

dogankara54

dogankara54

Üye
    Konu Sahibi
Google play da sorunlu kardeşim :/ yani reboot atmasının sebebini buldum wifi ve google play açıkken ya donuyor ya reboot atıyor mesengerde mesajlaşırkende bi çok kes reboot attı mağlesef değiştirmek zorunda kaldım görünüşü çok iyiydi ama yapacak bişey yok kullanılmıyor
Ben de vermedi ama tamam s5 romun baska sürümünü arıcam hata mı telafi etcem konuyu güncellicem

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Kardeşim senlik bi durum yok beta romlar böyle olur zaten herkeste aynı çalışmaz :)

007emin

007emin

Üye
Bendeki sorun sadece alarm uygulamasında var dediğim gibi müziği seçerken multimedia ui service layer hatası veriyor

dogankara54

dogankara54

Üye
    Konu Sahibi
Bendeki sorun sadece alarm uygulamasında var dediğim gibi müziği seçerken multimedia ui servicr layer hatası veriyor
Arkadaslar bBen bir Arkadasım ile görüştüm bana şimdi bir tane en iyi s5 romu var kendi kullanıyormuş ben ona bu romu vermiştim ondan iyi bir rommuş o öyle söyledi soruyorum size konu Kalsın mı Yeni konu mu Açayım Yoksa Guncelleyim mi ? Siz soyleyin

007emin

007emin

Üye
Bilmiyorum istersen aç bunda iyi ise romu atarız

• Beğen
Tepkiler: HUMMED

HUMMED

Üye
peki bunu nerden indirecez

HUMMED

Üye
TEŞEKKÜRLER BENİM KORE S4 MİNİ VAR SAMSUNG ONDA ÇALIŞIRMI ?

serdar431

serdar431

Üye
TEŞEKKÜRLER BENİM KORE S4 MİNİ VAR SAMSUNG ONDA ÇALIŞIRMI ?
Sakın öyle bir hata yapmayın bu rom S3 içindir sadece S3 e yükleyebilirsin kendi telefonunuza uygun ROM bulun

Son düzenleme:
against_34

against_34

Üye
Evet arkadaslar bugün sizlerle yeni rom ile karsınızdayız bu rom s3 ünüzü s5 yapıyor diyer romlara sakın aldanmayın!

Ana Özellikler: # S5 UI arayüzü # S5 Çerçeve # S5 Boot animasyon # S5 Sesler (Düzgün bana göre resized) # S5 Kilit ekranı yuvarlak ikonları ile # S5 Ayarlar # S5 S-Planner # S5 TouchWiz başlatıcısı (4x5 ve 5x5 App Çekmece) # S5 S -Tarayıcı # S5 Hesaplama# S5 Dosya yöneticisi # S5 Müzik çalar # S5 Video oynatıcı # S5 Not app # S5 SMS / MMS uygulaması # S5 Dialer & Eskort'da UI ile İletişim # S5 Hava Widget ek dilleri ile # S5 Klavye # S5 S Voice ( addon) # S5 My Magazine (POD) # S5 Görev yöneticisi # S5 Hızlı bağlantı ve S Finder (POD) # S5 UPSM Müdürü ile Ultra Güç Tasarruf Modu # S5 Araç # 8 Kilit ekranı etkileri # 4 yönlü menü yeniden ve daha fazlası ...

Kurulum

Ilk olarak arkadaşlar cwm yi kuruyoruz cwmnin link ini vermeme gerek yok cwm yi odin ile yükleyip ondan sonra Telefonu kapatıp Güc tuşu + ses acma tusu + telefonun ortadaki anamenü tusuna basılı bırakarak ordan yani cwm den telefonunuzun yedeğini alınız backup yapınız yani bilmeyenler yorumatbilirler ondan sonra wipe data faktöre yapıp bide dalvik i sıfırlamayı tavsiye ederim çünkü sorun cıkmaması icin bunları yapalım emin olun ki bu romdan cok memnun kalacaksınız

Blekota s5 beta 4.6.1

Link:

ROM OS Sürüm: 4.4.x KitKat
Dayalı: ArchiPort Önizleme 5
Sürüm Bilgileri Durum: Beta
Şu an Beta Sürüm: 4.6.1
Beta Yayın Tarihi: 2014/06/26

Resimleri:

Yorumlarınızı bekliyorum :)
Slm kardeşim bu rom da kamera hatası vermesin hani yüklemeden önce sorayım dedim..))
Slm kardeşim bu rom da kamera hatası vermesin hani yüklemeden önce sorayım dedim..))
o
romu az önce yükledim ve denedim..;) Bi kaç eksiği haricinde bir sorun ile karşılaşmadım.. 4.3 üzerine 4.4.2 yüklenmiş ve s5 ten bi kaç program eklenmiş gibi oldu.. en büyük eksiği ram temizleme özelliği yok.. bir süre sonra ram dolunca kasma yapmazsa iyi.. kamera olayını sormuştum.. onunda cevabını kendim deneyerek almış oldum.. çalışıyor ama 4.3 teki kamera olduğu gibi duruyor.. yani s5 kamerası yok.. onun haricinde s-finder özelliği de yok.. yüklemek isteyen arkadaşlara ön bilgi olarak belirtmiş olayım.. rom gayet iyi çaılışıyor her hangi bir kasma donma yok.. eline sağlık..:anlas:

dogankara54

dogankara54

Üye
    Konu Sahibi
o

romu az önce yükledim ve denedim..;) Bi kaç eksiği haricinde bir sorun ile karşılaşmadım.. 4.3 üzerine 4.4.2 yüklenmiş ve s5 ten bi kaç program eklenmiş gibi oldu.. en büyük eksiği ram temizleme özelliği yok.. bir süre sonra ram dolunca kasma yapmazsa iyi.. kamera olayını sormuştum.. onunda cevabını kendim deneyerek almış oldum.. çalışıyor ama 4.3 teki kamera olduğu gibi duruyor.. yani s5 kamerası yok.. onun haricinde s-finder özelliği de yok.. yüklemek isteyen arkadaşlara ön bilgi olarak belirtmiş olayım.. rom gayet iyi çaılışıyor her hangi bir kasma donma yok.. eline sağlık..:anlas:
Mutlu ettiysem ne mutlu bana kardes saol :)
Sakın öyle bir hata yapmayın bu rom S3 içindir sadece S3 e yükleyebilirsin kendi telefonunuza uygun ROM bulunArkadaşlar bir ROM konusu açtım onay bekliyorum onaylansın o romu tavsiye ederim kullanan bir daha değiştirmek istemeyecek :alkis

Konum onaylandı buyrun deneyin pişman olmayacaksınız
Galaxy S III i9300 - S3 efeXTREME Lite-ROM v2.0 [4.3][XXUGND5] S5 Temalı- Stabil-Hızlı- Sıfır Sorunsuz Kaçırma - MaxiCep
Kardesim konu uzerinden konu paylasimi yapmayalım ayıp oluyor ama romu beğenen var beğenmeyen var ayıp ayıp

serdar431

serdar431

Üye
Tmm kardeşim sileriz sorun değil
Edit: konu paylaştığım mesajı sildim.

doombolt

Üye
Romu S5 Sensationdan sonra Kullandım Daha Stabil Değil Ondan Anasayfadaki Havadurumu Widgedi He Sayfayı Değiştirdiğimde Gidiyordur Sonradan Geliyordu Ve Telefonu Başlattıkdan Belli Süre Sonra Klavye Yazma Alanına Basıldıktan 20 Sn Sonra gelmeye Başlıyor Onun Haricinde Benim Bildiğim Kitkat 4.4.2 Sürümüne Sahip Tek Kamerası Çalışan Rom Galiba.

cancan59

cancan59

Üye
ya ben bunu yapamadım kardeş biraz daha ayrıntılı açıklar mısın cwm olayını tam anlamadım odinle nasıl yapıyoruz basamak basamak anlatır mısın kısaca ayıp olmazsa

tdd46

tdd46

Üye
imei sorun verdi nasıl düzeltebilirim imei değiştirilmiş s3 de

kikaksk

kikaksk

Üye
yurtdışı s3 şebeke çekmeme problemi bu romda varmıdır deneyen oldumu arkadaşlar

tdd46

tdd46

Üye
benim ki yurt dışı imei kırdırdım ve şebeke sorunu yaptı nasıl çözebilliriz