ufak tefekşeyler geliyor zaten 10 günde bir güncelleyin en azından. ve daha iyi hale geldiğinde ayda bir güncellesenizde olurihtiyaç duymazsınız sürekli güncellemeye
Yahu arkadaş şarjı doymak bilmeyen canavar gibi yiyor bu 6.0.1 ya nasıl halledecez bu durumu resurrection remix bu şekilde değildi... Böyle devam ederse en son resurrection Remix e dönecem...
YA ARKADAŞLAR CM 13 MÜ DAHA İYİ YOKSA DİĞER REMİX DEDİĞİNİZ Mİ BENİM Telefon aldığımdan beri cwm felan vardı benim işim kolay ben bide bu işlerden anlıyorum sizin dedikleriniz çelişiyor bi cm diyonuz bi remix diyorsunuz hangisi dah aiyi bi söyleseniz ?
Ya arkadaşlar cm mi daha iyi remix mi ? çelişkide kaldım b yardımcı olursanız sevinirim
YA ARKADAŞLAR CM 13 MÜ DAHA İYİ YOKSA DİĞER REMİX DEDİĞİNİZ Mİ BENİM Telefon aldığımdan beri cwm felan vardı benim işim kolay ben bide bu işlerden anlıyorum sizin dedikleriniz çelişiyor bi cm diyonuz bi remix diyorsunuz hangisi dah aiyi bi söyleseniz ?
Ya arkadaşlar cm mi daha iyi remix mi ? çelişkide kaldım b yardımcı olursanız sevinirim
Birkac hesap birden acildigi icin mesela gmail . Hotmail hesabi ve sim rehberi bunun icin hesaplari birlestir secenegi var rehber ayarlarinda duzezilyor.